Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Όλοι θα είχαν 1 στις 12 πιθανότητες να κερδίσουν.....σαν το λαϊκό λαχείο δηλαδή.....Και σκέψου ήμουν έτοιμη να πω όποιος βρει το ζώδιο μου έχει discount 25%..
Όλοι θα είχαν 1 στις 12 πιθανότητες να κερδίσουν.....σαν το λαϊκό λαχείο δηλαδή.....Και σκέψου ήμουν έτοιμη να πω όποιος βρει το ζώδιο μου έχει discount 25%..
Κι ένα απογευματινό δωράκι από εμένα..
Πέρα από ψυχολογική υποστήριξη παρέχουμε και πρώτες βοήθειες.. Δεν θέλω να πάει να μου μείνει πάλι άνθρωπος από καρδιά.
Άλλο ένα τέτοιο και δεν θα σώσω να πραγματοποιήσω το ραντεβού μαζί σας. Θα με προλάβει η ανακοπή.
...στο τσαντακι με τα αξεσουαρ εχεις και απινιδωτη?!?!!?Πέρα από ψυχολογική υποστήριξη παρέχουμε και πρώτες βοήθειες.. Δεν θέλω να πάει να μου μείνει πάλι άνθρωπος από καρδιά.
Πάντα το λέω..να φοβάστε τις γυναικείες τσάντες...στο τσαντακι με τα αξεσουαρ εχεις και απινιδωτη?!?!!?
Δεν τολμώ να φανταστώ ποιό μέρος του σώματος σας χρησιμοποιείτε ως απινιδωτή.Πέρα από ψυχολογική υποστήριξη παρέχουμε και πρώτες βοήθειες.. Δεν θέλω να πάει να μου μείνει πάλι άνθρωπος από καρδιά.
Χορηγούμε πολλά και "λαμβάνουμε" πολλά παραπάνω..σε πολλά σημεία του σώματος, στόμα, πρόσωπο.. ο,τι φαντάζεσαι.Δεν τολμώ να φανταστώ ποιό μέρος του σώματος σας χρησιμοποιείτε ως απινιδωτή.
Αντιθέτως φαντάζομαι τον τρόπο που χορηγείτε την αδρεναλίνη.
Ενταξει , αλλα επειδη δεν ειναι καλο να φανεις απο την αρχη οτι υπαναχωρεις , βαλε μια ινσταγκραμικη φωτο , με φορεμα ας πουμε , να δουμε και το γουστο σουΜπορεί να έχω σαδιστικές τάσεις..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην Ρωσία να δεις πόσο τηρούμε τις υποσχέσεις..αλλά καμιά φορά το timing μπορεί να αλλάξει..
Τοσο νωρις ??Καληνύχτα σε όλους
Ωραίος απινιδωτής!Καληνύχτα σε όλους
Γύρω στα 200 τζάουλ..Ωραίος απινιδωτής!
Πόσα τζάουλ ανεβάζει;
Ο τυπος λιποθυμουσε και πιαστηκε απο το μπαλκονιΩραίος απινιδωτής!
Πόσα τζάουλ ανεβάζει;
βυζοζυμωμα...Καληνύχτα σε όλους
Καληνύχτα σε όλους
Εντάξει. Με πείσατε. Θα σας δω.Γύρω στα 200 τζάουλ..
Ο τυπος λιποθυμουσε και πιαστηκε απο το μπαλκονι
Εντάξει. Με πείσατε. Θα σας δω.
Γέροντα ξανασκέψου το.
Δεν θέλουμε να σε χάσουμε.
Μπορεί να έχω σαδιστικές τάσεις..
Στην Ρωσία να δεις πόσο τηρούμε τις υποσχέσεις..αλλά καμιά φορά το timing μπορεί να αλλάξει..