FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Απο Ουραλια και δωθε η Ουραλια και περα ??ένα τάπερ γεμάτο ρωσική λαχανόσουπα..
Απο Ουραλια και δωθε η Ουραλια και περα ??ένα τάπερ γεμάτο ρωσική λαχανόσουπα..
Κόσμημα είσαι.....Κι ένα απογευματινό δωράκι από εμένα..
ΝΣΓ..........Κι ένα απογευματινό δωράκι από εμένα..
Μπράβο. Αναβαθμιστηκαμε βλέπω..Κι ένα απογευματινό δωράκι από εμένα..
Ουράλια και μέσα..Απο Ουραλια και δωθε η Ουραλια και περα ??
Όπως έλεγαν και στο χωριό μου στην μακρινή μαμά πατρίδα "δωρεάν είναι μόνο το τυρί στην φάκα"
Αυτος ο κωλος ειναι διαμαντιΚι ένα απογευματινό δωράκι από εμένα..
Πολλων καρατιωνΑυτος ο κωλος ειναι διαμαντι
Νυχτωνει και περιμενουμε την υποσχεσηΟυράλια και μέσα..
Περιμενουμε με το κινητο ανα χειραςΝυχτωνει και περιμενουμε την υποσχεση
Ετσι οπως το ειπες ακουστηκε καπωςΠεριμενουμε με το κινητο ανα χειρας
Οταν το ανεβασει θα αφησουμε το κινητο και θα πιασουμε το καυλι μαςΕτσι οπως το ειπες ακουστηκε καπως
Απο το λιγο που την εχω ψυχολογησει δεν κανει αυτο που περιμενειςΟταν το ανεβασει θα αφησουμε το κινητο και θα πιασουμε το καυλι μας
Κάποιος που ξεκινάει να καταλαβαίνει πως λειτουργώ..Απο το λιγο που την εχω ψυχολογησει δεν κανει αυτο που περιμενεις
Γι' αυτο ειναι τοσο καυλα
Αυτό τώρα γιατί;Καλημέρα κι από εμένα
Για το φέρετρο......κοριτσαρα μου ομορφη, ΔΕΝ μπορεις να σφαλιαρισεις κωλαρακι μ'αυτο το μετρο! Σπαει, λυγιζει! Εκτος αν το θες για να μας παρεις τα μετρα
Μπορεί να έχω σαδιστικές τάσεις..Αυτό τώρα γιατί;
Στην Ρωσία να δεις πόσο τηρούμε τις υποσχέσεις..αλλά καμιά φορά το timing μπορεί να αλλάξει..Παρ ολα αυτα η υπόσχεση ειναι υπόσχεση κ εμεις εδω στο Ελλαντα δεν κανουμε κωλοτούμπες,τηρούμε τις υποσχέσεις
Μόνο το φαγητό Αντώνη μου;; Με στεναχωρείς..Λατρεύω το ρωσικό φαγητο
《Με το τάξιμο δεν χάνεις. Με το δώσιμο χάνεις》Όπως έλεγαν και στο χωριό μου στην μακρινή μαμά πατρίδα "δωρεάν είναι μόνο το τυρί στην φάκα"
οχι απλα σκεφτηκα να φτιαχνεις κοκκινους λαχανοντολαμδες και μου ετρεξε το σαλακιΜόνο το φαγητό Αντώνη μου;; Με στεναχωρείς..