Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.822
- Πόντοι
- 28.246
...τι'ν τουτο αρχοντα??!?!
Για εσωτερικη ΙΡ σε server μου μοιαζει
...τι'ν τουτο αρχοντα??!?!
Για εσωτερικη ΙΡ σε server μου μοιαζει
Απολύτως δεκτά τα ΑΜΕΑ.
Μετατροπή από δυαδικό σε δεκαδικό
...καντο κ σε δεκαεξαδικο τωρα, να κρασαρουν τα πανταΜετατροπή από δυαδικό σε δεκαδικό
256+128+32+16+4+2=438
4+3+8=15
15χ10=150€
Να πως βγήκε η νεα τιμή!
Πολύ μπροστά από την εποχή του ο Zebu
Γκρινιάρηδες
Πρώτα θα καώ εγώ από τις μετατροπές...καντο κ σε δεκαεξαδικο τωρα, να κρασαρουν τα παντα
Καλημερα φίλος, έτσι πάνε τα πράγματα όπως τα λες, το θέμα είναι έτσι πάνε και στην ζωή και αν δεν κάνουμε κάτι εμείς το πληρώνουμε. Βενζίνη πόσοι δεν θα βάλουν;θα χάσει ο Βαρδινογιάννης και 30 πελάτες;δεν έγινε κάτι!! Αν δεν κάνουμε κάτι για όλο αυτό,την γαμησαμε.Θα γράψω την σποψη μου και ας με κράξετε.. θεωρώ ότι και εγω αν ημουν στην θέση της το ίδιο θα εκανα.. όταν είναι κλεισμένη 10 μέρες πριν στα 120 ευρώ, γιατί να μην το πάει στα 150 ευρώ και ας κλείνονται τα ραντεβού 2 μερες πριν? Οι άλλες κοπέλες που ειναι στα 150, 160 κ.ο.κ. δεν κάνουν ραντεβού δηλαδή? Κάνουν και παρακανουν. Και από την στιγμή που όλοι σας είστε ευχαριστημένοι, πόσους "πελατες" να χάσει το κορίτσι? Για 30 ευρώ? Στην τελική αυτός που θέλει να φάει κωλο, δεν θα πήγαινε στην Μαλβινα ούτως ή άλλως, οπότε το "150 χωρίς κωλο είναι πολλά" , δεν στέκει εδώ.. ξαναλέω κ εγω το ίδιο θα εκανα κ φανταζομαι οι περισσότεροι από εμάς.. κ ας κάνει κ ένα λιγότερο ραντεβού την μέρα ξερω γω, τα ίδια χρήματα θα βγάλει και πιο ξεκούραστα.. αυτή ειναι η άποψη μου κύριοι, κράξτε ελεύθερα, ελευθερία λόγου έχουμε όπως επίσης το κορίτσι μπορει να ζητήσει όσα χρήματα πιστεύει ότι αξίζει αυτό που προσφέρει....
Υγ1: ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!
Υγ2: ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ...
Υγ3: ΜΑΛΒΙΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ , ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 150..
Υγ4: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ
Μα και δω διόδια πληρώνουμε, για να μπούμε είναι η αύξηση.Καλημερα σας
Σε λιγες μερες λεει θα αυξηθουν τα διοδια, μακαρι να γραψετε μια κουβεντα ο καθενας σε καποιο φορουμ και για αυτο
@nothorny εγώ λέω να κάνεις πια παύση με τα γαμισια και να πάμε την Κυριακή για καλαμαράκια....Θα γράψω την σποψη μου και ας με κράξετε.. θεωρώ ότι και εγω αν ημουν στην θέση της το ίδιο θα εκανα.. όταν είναι κλεισμένη 10 μέρες πριν στα 120 ευρώ, γιατί να μην το πάει στα 150 ευρώ και ας κλείνονται τα ραντεβού 2 μερες πριν? Οι άλλες κοπέλες που ειναι στα 150, 160 κ.ο.κ. δεν κάνουν ραντεβού δηλαδή? Κάνουν και παρακανουν. Και από την στιγμή που όλοι σας είστε ευχαριστημένοι, πόσους "πελατες" να χάσει το κορίτσι? Για 30 ευρώ? Στην τελική αυτός που θέλει να φάει κωλο, δεν θα πήγαινε στην Μαλβινα ούτως ή άλλως, οπότε το "150 χωρίς κωλο είναι πολλά" , δεν στέκει εδώ.. ξαναλέω κ εγω το ίδιο θα εκανα κ φανταζομαι οι περισσότεροι από εμάς.. κ ας κάνει κ ένα λιγότερο ραντεβού την μέρα ξερω γω, τα ίδια χρήματα θα βγάλει και πιο ξεκούραστα.. αυτή ειναι η άποψη μου κύριοι, κράξτε ελεύθερα, ελευθερία λόγου έχουμε όπως επίσης το κορίτσι μπορει να ζητήσει όσα χρήματα πιστεύει ότι αξίζει αυτό που προσφέρει....
Υγ1: ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!
Υγ2: ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ...
Υγ3: ΜΑΛΒΙΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ , ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 150..
Υγ4: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ
Καλημερα σας
Σε λιγες μερες λεει θα αυξηθουν τα διοδια, μακαρι να γραψετε μια κουβεντα ο καθενας σε καποιο φορουμ και για αυτο
#2,658εσυ ποσα ειχες δωσεις για να την δεις τον Μαρτιο ας πουμε και ξεκινησες τον χορο
#2,658
μου αρεσει που ρωτας, ενω ξερεις και γραφεις ηδη, την απαντηση απο μονος σου...
αυτο που ειχε πει και σε σενα ηταν τοτε παιχτη, αρα η τιμη ηταν η ιδια για ολους.Εγώ ξέρω τι είχε πει σε εμένα, το θέμα είναι τι είχατε δώσει εσείς που την είδατε και γιατί δεν γράψατε τιμές στις κριτικες σας ...
Σας το ζήτησε η ίδια πχ??
αυτο που ειχε πει και σε σενα ηταν τοτε παιχτη, αρα η τιμη ηταν η ιδια για ολους.
τι να γραψω λοιπον, τα αυτονοητα ?
μα εφοσων συμφωνουμε εμεις οι δυο, που δε γνωριζομαστε, αυτονοητα ειναι-ηταν οπως εγραψες και σου απαντησα.νομιζω οτι τα ποσα στις κριτικες πρεπει να ειναι αυτονοητα, ειδικα για μια καινουργια κοπελα χωρις σελιδα τοτε. εχω μπορει να προλαβα να τηςμιλησα, αλλα πολλοι αλλοι οχι.
Δεν αναφέραμε τιμή γιατί πληρώθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε αναρτήσει στο προφίλ της.Εγώ ξέρω τι είχε πει σε εμένα, το θέμα είναι τι είχατε δώσει εσείς που την είδατε και γιατί δεν γράψατε τιμές στις κριτικες σας ...
Σας το ζήτησε η ίδια πχ??