Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Εν τω μεταξύ, παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω βάιμπερ. Άρα, κλάσαμε ένα αρχίδι με την δεσποινίδα...
...sms τοτε ή ΠΜ εδω, και θα την βρει την ακρη το κοριτσ΄Εν τω μεταξύ, παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω βάιμπερ. Άρα, κλάσαμε ένα αρχίδι με την δεσποινίδα...
Η κοπέλα θα στην βρεί την λύση και ας μην έχεις βάιμπερ φίλε .Εν τω μεταξύ, παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω βάιμπερ. Άρα, κλάσαμε ένα αρχίδι με την δεσποινίδα...
Δεν μασάει απ αυτά το μαναράκι......sms τοτε ή ΠΜ εδω, και θα την βρει την ακρη το κοριτσ΄
Ωραια ατάκα για πεσιμο αυτηΠότε θα σε τροχίσω εσένα ξανά, πες μου..
ΑχαχαχααχαχαΜα δεν βλέπεις τι γίνεται; Μια φορά ακούμπησα στο Τ9 και με πούλησε το πρόστυχο. Την άλλη φορά έστειλα στην δικιά μου μήνυμα κι αντί να γράψω "πουθενά", έγραψε "πουτάνα" κι όπως καταλαβαίνεις το βράδυ στο σπίτι έγινε της πουθενάς...
Σε λίγες μέρες κλείνω τα 50 ...Καλημέρα και καλή Δευτέρα!
Με ενέπνευσε το nick name σου και σκαρωσα 2 στιχάκια για να αποδώσω τον θαυμασμό μου σε αυτό το κορμί μπιμπελο...Καλημέρα και καλή Δευτέρα!
Φιλαράκι, να σου γνωρίσω την άκρη μου να σε φτιάξει με κανά καθαρό;Με ενέπνευσε το nick name σου και σκαρωσα 2 στιχάκια για να αποδώσω τον θαυμασμό μου σε αυτό το κορμί μπιμπελο...
Δώσε μου τώρα να πιω
πλάι σου να σκοτωθώ
το δηλητήριο που κράτησες για μένα
Δώσε μου τώρα με μιας
τον πόνο μιας μαχαιριάς
να μου θυμίσεις πόσο υπέφερα για σένα.
Είσαι διάολος.Καλημέρα και καλή Δευτέρα!
Καλημέρα και καλή Δευτέρα!
Άλλη μια υπέροχη συνάντηση με το κορίτσι.
Κάθε φορά και καλύτερη.
σχεδον ολες το γουσταρετε αυτο που κανετε,εκτος βεβαια των περιπτωσεων που η κοπελα εξαναγκαζεται σε αυτη τη δουλεια.....κι αυτο φαινεται απο τη δυσκολια που υπαρχει στην πληοψηφια των κοριτσιων να σταματησει ακομη κι αν υπαρχουν οι ιδανικοτερες των συνθηκων....Να δώσω και λίγη βαρύτητα σε αυτό το σχόλιο δίχως να θέλω να γίνω γραφική.
Μια υπέροχη συνάδελφος από εδώ μέσα το είχε αναφέρει πολύ όμορφα και λιτά. Δεν μισούμε όλες αυτό που κάνουμε.
Σχεδόν όλες οι κοπέλες έχουν στόχους, σπουδές, προοπτική για το μέλλον και εξυπηρετούν τις δικές τους ανάγκες. Ας μην εμβαθύνουμε άλλο σε αυτό όμως.
Δυστυχώς εάν οι περισσότεροι άνδρες γνώριζαν τι συμβαίνει συνήθως από πίσω, ή θα άσπριζαν ή δεν θα έπαιρναν ξανά εργαζόμενη. Γεγονότα βγαλμένα από την ζωή.σχεδον ολες το γουσταρετε αυτο που κανετε,εκτος βεβαια των περιπτωσεων που η κοπελα εξαναγκαζεται σε αυτη τη δουλεια.....κι αυτο φαινεται απο τη δυσκολια που υπαρχει στην πληοψηφια των κοριτσιων να σταματησει ακομη κι αν υπαρχουν οι ιδανικοτερες των συνθηκων....
σιγουρα θα υπαρχουν και σκληρες ιστοριες ,αλλα απο οσο γνωριζω μεγαλο ποσοστο μπηκε στο κολπο οικοιοθελως.....αντιλαμβανομαι οτι ειναι γλυκο το χρημα,γρηγορο και με σχετικη απολαυση (αν μου επιτρεπεται την εκφραση)......Δυστυχώς εάν οι περισσότεροι άνδρες γνώριζαν τι συμβαίνει συνήθως από πίσω, ή θα άσπριζαν ή δεν θα έπαιρναν ξανά εργαζόμενη. Γεγονότα βγαλμένα από την ζωή.
Αυτό συσχετίζεται με τον τρόπο διαχείρισης της εκάστης γυναίκας... Να μην ξεχνάμε ότι κοπέλες εντελώς νέες στον χώρο είναι ευάλωτες με αποτέλεσμα να πέφτουν στα δίχτυα επιτηδείων με σκοπό να αποκομίσουν κάποιο κέρδος από αυτές ή να τις διαφημίσουν.σιγουρα θα υπαρχουν και σκληρες ιστοριες ,αλλα απο οσο γνωριζω μεγαλο ποσοστο μπηκε στο κολπο οικοιοθελως.....αντιλαμβανομαι οτι ειναι γλυκο το χρημα,γρηγορο και με σχετικη απολαυση (αν μου επιτρεπεται την εκφραση)......
εκει εχουν ενα προβαδισμα οσες ηταν κλειστου κυκλου πριν βγουν ανοικτα στην αγορα....εχουν αποκτησει την εμπειρια του να μπορουν να διαβαζουν λιγο καλυτερα ειτε τον υποτιθεμενο πελατη η καλοθελητη-βοηθο-προμοτοραΑυτό συσχετίζεται με τον τρόπο διαχείρισης της εκάστης γυναίκας... Να μην ξεχνάμε ότι κοπέλες εντελώς νέες στον χώρο είναι ευάλωτες με αποτέλεσμα να πέφτουν στα δίχτυα επιτηδείων με σκοπό να αποκομίσουν κάποιο κέρδος από αυτές ή να τις διαφημίσουν.
Ακριβώς! Όπως το θέτεις είναι.εκει εχουν ενα προβαδισμα οσες ηταν κλειστου κυκλου πριν βγουν ανοικτα στην αγορα....εχουν αποκτησει την εμπειρια του να μπορουν να διαβαζουν λιγο καλυτερα ειτε τον υποτιθεμενο πελατη η καλοθελητη-βοηθο-προμοτορα