athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.431
- Πόντοι
- 12.756
Μπάρος είναι αυτός... ισχυρός παράγοντας της ΖοφριαςΤυπε μη δει μια κατσαριδα ν τρεχει απεξω αμεσως να το κατηγορησει το μαγαζακι…![]()
Μπάρος είναι αυτός... ισχυρός παράγοντας της ΖοφριαςΤυπε μη δει μια κατσαριδα ν τρεχει απεξω αμεσως να το κατηγορησει το μαγαζακι…![]()
για το παρελθον μιλαω στο παρον δεν εχω παρει τπτ.Τι πήρες;
Ε δικιο εχει,γιατι να παει χαμενη η κατσαριδα.Τετοιο μεζεδακιΤυπε μη δει μια κατσαριδα ν τρεχει απεξω αμεσως να το κατηγορησει το μαγαζακι…![]()
Ε σου λεω να μην το παραφορτωνεις με σιδερα το Ντατσουν,τιποτα εσυκαι σε ροδες εχω φαει πολλα.![]()
Εγώ πάντως μπορώ να σε βοηθήσω αν θες...το γαμωτο ειναι πιο πολλη.![]()
σιγα μην φαω απο τον χοντρο που στυαζει ο ιδρωτας του γι'αυτο ειναι αλμυρα τα φαγητα του.Ε βεβαια αν δε του μαγειρεψει ο πεσκιας δεν αγγιζει τιποτα!![]()
Ε τοτε να μη στα γραψω…πληρωνω αρκετο ενφια.![]()
Υπομονη,δες κανενα suv που σ αρεσει,και το χτυπας σε 15 χρονια να μην δωσεις και πολλαγια το παρελθον μιλαω στο παρον δεν εχω παρει τπτ.![]()
Το μυστικό της επιτυχίας αλλά αν δε ξέρεις απο γκουρμεδιές...σιγα μην φαω απο τον χοντρο που στυαζει ο ιδρωτας του γι'αυτο ειναι αλμυρα τα φαγητα του.![]()
ελα δεν θελω τετοια αφου θα μου αφησεις και μετρητο να πληρωνω μια δεκαετια τον ενφια.Ε τοτε να μη στα γραψω…![]()
πες το ψεματα.Υπομονη,δες κανενα suv που σ αρεσει,και το χτυπας σε 15 χρονια να μην δωσεις και πολλα![]()
Δεν λεει να παρεις παλιοελα δεν θελω τετοια αφου θα μου αφησεις και μετρητο να πληρωνω μια δεκαετια τον ενφια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες το ψεματα.
γουρουνοπουλα με μπυρα οταν παω στον κατω μαχαλα στην Μεσσηνητρωω και μελι λαδι.και σε κατι χωρια που βγαζουν μεζε γουρουνοπουλα με τη μπυρα.
![]()
Της εσκασε δυνατο ο γυφτος!γουρουνοπουλα με μπυρα οταν παω στον κατω μαχαλα στην Μεσσηνη
να δω το σοι καλοκαιρι..
στα 3 και 22 ολο το ζουμι του βιντεο.
Η τυπισσα δεν ενιωσε μια μιλαμεγουρουνοπουλα με μπυρα οταν παω στον κατω μαχαλα στην Μεσσηνη
να δω το σοι καλοκαιρι..
στα 3 και 22 ολο το ζουμι του βιντεο.
θα περιμενω την κληρονομια του καραμανη.Δεν λεει να παρεις παλιο![]()
Νου σου μην μας θαψει ολους αυτοςθα περιμενω την κληρονομια του καραμανη.![]()
Εννοεις να γινει μιξη αναμεσα σε 2 αντιπαλα γκανγκΕυγονική...
την κοβω τη δουλεια να του τα γραφω εγω στο τελος.25 μελη και 33 επισκεπτες μελετανε τις κινησεις του Βαρου![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νου σου μην μας θαψει ολους αυτος![]()
τι να νοιωσουν ρε συ ξερεις για το τι ξυλο τρωνε οι γυφτισσες απο τους γυφτους?Η τυπισσα δεν ενιωσε μια μιλαμε![]()
![]()
![]()
Υπομονη,δες κανενα suv που σ αρεσει,και το χτυπας σε 15 χρονια να μην δωσεις και πολλα![]()