baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.878
- Πόντοι
- 6.035
Τάξτου μερικά διαμερίσματα να γίνει εισοδηματίας.Μπαρε γιατι καθεσαι δω μονος; Ελα διπλα!
Τη παρασκευη κερναω ποικιλια καφενε αν γουσταρεια![]()
Μπα δε θα ρθει σιχαινεται…Ψαχνεις θυμα να πλερωσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαρε γιατι καθεσαι δω μονος; Ελα διπλα!
Τη παρασκευη κερναω ποικιλια καφενε αν γουσταρεια![]()
εσυ αρχιζεις και με καταλαβαινεις.Μπα δε θα ρθει σιχαινεται…![]()
Ε αφου δεν ριχνετε καμια βελεντζα στις καρεκλες,να βαλατε κι ενα κιλιμι να αραξετε κατω σαν ανθρωποι,λογικο ειναιΜπα δε θα ρθει σιχαινεται…![]()
Ναι γιατί τρώει μόνο βαρούλκο ο σκούρος...Μπα δε θα ρθει σιχαινεται…![]()
Λειτουργει ακομα το Αλκατραζ?Μπραβο Βαρο,και δωματιο με θεαΤάξτου μερικά διαμερίσματα να γίνει εισοδηματίας.
Σπίτι σε νησί δε χρειάζεται... έχει...
πληρωνω αρκετο ενφια.Τάξτου μερικά διαμερίσματα να γίνει εισοδηματίας.
Σπίτι σε νησί δε χρειάζεται... έχει...
Αλλοι τα τρωνε στις γυναικες,στα ποτα στον τζογο,στα ακριβα αυτοκινητα.Εσυ στα ακινηταπληρωνω αρκετο ενφια.![]()
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!δεν εχω επαφη με γειτονους και ετσι μπορω να τους γαμησω το σπιτακι αμα λαχει και καθησει.![]()
τρωω και μελι λαδι.Ναι γιατί τρώει μόνο βαρούλκο ο σκούρος...
Ε βεβαια αν δε του μαγειρεψει ο πεσκιας δεν αγγιζει τιποτα!Ναι γιατί τρώει μόνο βαρούλκο ο σκούρος...
Θα έλεγα τίποτα τώρα για τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει....Αλλοι τα τρωνε στις γυναικες,στα ποτα στον τζογο,στα ακριβα αυτοκινητα.Εσυ στα ακινητα![]()
![]()
![]()
πληρωνω αρκετο ενφια.![]()
και σε ροδες εχω φαει πολλα.Αλλοι τα τρωνε στις γυναικες,στα ποτα στον τζογο,στα ακριβα αυτοκινητα.Εσυ στα ακινητα![]()
![]()
![]()
Τυπε μη δει μια κατσαριδα ν τρεχει απεξω αμεσως να το κατηγορησει το μαγαζακι…Ε αφου δεν ριχνετε καμια βελεντζα στις καρεκλες,να βαλατε κι ενα κιλιμι να αραξετε κατω σαν ανθρωποι,λογικο ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
Ιθάκη... ΜΟΝΟ ΙΘΑΚΗ...Ναι γιατί τρώει μόνο βαρούλκο ο σκούρος...
Μην πεις,δεν θα το ακουσω.Γραψτο καλυτεραΘα έλεγα τίποτα τώρα για τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει....
το γαμωτο ειναι πιο πολλη.Μύκονο?
Ή είσαι μεγιστάνας ή δεν είσαι.
Το παίρνω να σε απαλλάξω...
Τι πήρες;και σε ροδες εχω φαει πολλα.![]()