Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader, να περνάς πάντα καλά φίλε μου και σε ευχαριστούμε για όσα μας πληροφορείς
Να είσαι καλά φίλε !!
Mindreader, να περνάς πάντα καλά φίλε μου και σε ευχαριστούμε για όσα μας πληροφορείς
Να μη ζηλεύεις "μουσεία" όπως εμένα φίλε !!
Αν έχεις νειάτα εχεις σχεδόν τα πάντα !!
Απλώς δεν το ξέρεις !!!
φίλε καταπληκτικός! το ζεις ωραία! αξίζει πιστεύεις να παω για 5..6 ημέρες πριν παω Κίνα για δουλειά? η προτίνεις κάτι αλλο εκεί κοντα ?
νειατα και χρημα καπετανιε!!
Mindreader πολυ ωραιες οι αφηγησεις σου.
Γραψε και αλλα.
σωστο αλλα καλυτερα πλουσιος γερος (μεχρι 60) παρα αφραγκος νεος..τωρα για ανω των 60 καλυτερα νεος οπως και να εχειΑν έχεις μόνο το πρώτο ίσως ( υπο προυποθέσεις) να αποκτήσεις και το δεύτερο εφόσον ήδη δεν το έχεις !!
Αν έχεις μόνο το δεύτερο όσο και να προσπαθήσεις ποτέ δεν θα αποκτήσεις το πρώτο.
Για αυτό και ( κατά την ταπεινή μου άποψη ) το πρώτο είναι σημαντικότερο !!
φίλε καταπληκτικός! το ζεις ωραία! αξίζει πιστεύεις να παω για 5..6 ημέρες πριν παω Κίνα για δουλειά? η προτίνεις κάτι αλλο εκεί κοντα ?
Βιετνάμ και Καμπότζη εχω πάει ! πολύ ωραιο ταξίδι! Το πιθανότερο είναι να το συνδυάσω με ταϊλανδή που δεν εχω πάει και τα συνδυάζει όλα ! ευχαριστώ και να περνας καλά!Ταυλάνδη, Καμπότζη ( για siem rip εχω ανοίξει αλλο thread ), Βιετνάμ.
Εξαρτάται τι θέλεις περισσότερο ?? Γκόμενες και νυχτερινή ζωή ?? Αξιοθέατα ?? Ηρεμία και άραγμα ??
Αναλόγως κινείσαι !!
Καλημέρα, δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτά που ένιωσα διαβάζοντας αυτά που έγραφες "ΜΑΛΑΙΣΙΑ 2018".
Σε ευχαριστώ πολύ που με ταξίδεψες σε μέρη που μαλλον δεν θα δω ποτέ,μέσο του γραπτου σου λογου και των φωτογραφιών σου
πήρα και εγώ μια γεύση, μιας άλλης κουλτούρας.
Σου εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή.
Βιετνάμ και Καμπότζη εχω πάει ! πολύ ωραιο ταξίδι! Το πιθανότερο είναι να το συνδυάσω με ταϊλανδή που δεν εχω πάει και τα συνδυάζει όλα ! ευχαριστώ και να περνας καλά!
Νὰ εὐχαριστήσω ἀπὸ πλευρᾶς μου τὸν ἀγαπητό φίλο Mindreader γιὰ τὸ ἄνοιγμα τοῦ τρέχοντος νήματος, ὅπως καὶ τὸ ἀνέβασμα φωτογραφιῶν στὸ νῆμα Ταϊλάνδης. Ἐργατικός καὶ ἀκἀματος διότι μοιράζεται δημόσια τὶς ἐμπειρίες του απὸ ἕνα ἐπίγειο παράδεισο, ὅπως τὰ μέρη τῆς Μαλαισίας στὰ ὁποῖα βρέθηκε. Σαφῶς καὶ πρόκειται ἀπὸ τὰ καλύτερα νήματα ταξιδιῶν κι ὄχι μόνο. Παιδαγωγικός συνάμα ὁ ρόλος τέτοιων θρέντ γιὰ νὰ βλέπουμε πτυχὲς τῆς κοινωνίας μακρινῶν χωρῶν στὶς ὁποῖες εἶναι δύσκολο νὰ πάμε.
Ἀνακλήθηκαν μνῆμες, βλέποντας τὰ ἀντίγραφα μονοθέσια στοὺς Petronas Towers, στὴν ἐποχὴ ποὺ παρακαλουθοῦσα ἐντατικά μέσω tv τοὺς ἀγῶνες μηχανοκίνητων αὐτοκινήτων (FORMULA 1).
Ἀπὸ τὸ 1999 διεξάγεται στὴν παράξενη πίστα τους τὸ GRAND PRIX.
Ειπε κανείς τίποτα ??