Νέα

ΜΑΛΑΙΣΙΑ 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ωραιος ο mind την αλλη φορα παρε μας μαζι  χαχαχα
να δουμε και εμεις τιποτα

Οπως ξανέγραψα για αυτό ποστάρω !! Για να δούν όσοι δεν μπορούν ακόμα να πάνε, και για ναπάρουν πληροφορίες όσι μπορούν !!

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
ωραιος ο mind την αλλη φορα παρε μας μαζι  χαχαχα
να δουμε και εμεις τιποτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Από το μάθημά της κατάλαβα ότι οι κινέζοι μετά το καραοκε μεράκλωμα τις φόρτωναν συνήθως ανά δυάδες η τριάδες και πήγαιναν στα ξενοδοχεία για τα περεταίρω.
Πέρα από τα ποτά πλήρωναν συνήθως 120 ringit ( 25 ευρώ ) στο μαγαζί και έπειτα ότι διαπραγματευόντουσαν με τις κοπέλες.
Η ταρίφα για τις κοπέλες συνήθως έκλειναν γύρω στα 300 ringit  ( 75 ευρώ ) για Long time.

Ι SALUTE YOU SIR !! Ότι και να πω είναι λίγο για την πληρέστατη περιγραφή που μας έδωσες. Πάντα ήσουν εξαιρετικός, αυτή τη φορά όμως υπερέβης εαυτόν. Μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω, η οποία βέβαια δεν αφορά εσένα ή οποιονδήποτε άλλον πάει στη Μαλαισία για δουλειά. Οι τιμές είναι αυξημένες σε σύγκριση με την Ταϊλάνδη, σε ότι κι αν ανέφερες (γυναίκες, ποτά, φαγητό). Και εγώ θα είχα μια παραπάνω ανησυχία λόγω της Μουσουλμανικής θρησκείας, αλλά για σένα αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα, αφού έχεις τόσο μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία. Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση που μας δίνεις. Εύχομαι ακόμα περισσότερα και καλύτερα ταξίδια  

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ι SALUTE YOU SIR !! Ότι και να πω είναι λίγο για την πληρέστατη περιγραφή που μας έδωσες. Πάντα ήσουν εξαιρετικός, αυτή τη φορά όμως υπερέβης εαυτόν. Μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω, η οποία βέβαια δεν αφορά εσένα ή οποιονδήποτε άλλον πάει στη Μαλαισία για δουλειά. Οι τιμές είναι αυξημένες σε σύγκριση με την Ταϊλάνδη, σε ότι κι αν ανέφερες (γυναίκες, ποτά, φαγητό). Και εγώ θα είχα μια παραπάνω ανησυχία λόγω της Μουσουλμανικής θρησκείας, αλλά για σένα αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα, αφού έχεις τόσο μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία. Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση που μας δίνεις. Εύχομαι ακόμα περισσότερα και καλύτερα ταξίδια   

:hi: :hi: :hi:
Ισχύει αυτό που γραφεις περί τιμών !! Μονο στην KL ομως την πρωτεύουσα !!
Αλλού είναι αλλιώς !!

Το ταξίδι μου συνεχίστηκε όπως είπα στην Ταιλάνδη, όπυ πήγαινα για όγδοη φορά και  όπου είχα ανηλημένες υποχρεώσεις !!! :grin: :grin:

Θα ποστάρω και για αυτό όταν καταφέρω να ''καθαρίσω'' τις φωτογραφίες που έχουν τον ατελείωτο !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδω τελειώνει η αφήγηση γιατί το να ξεσκαρτάρεις και να κάνεις resizing τις φωτογραφίες και να κρύψεις φάτσες, όπως και να γράψεις τα κείμενα δεν είναι και εύκολο !!

Μια φωτογραφία κολάζ απο τους Petronas Towers. Πληρώνεις 10 ευρώ σε παίρνουν φωτογραφία και κάνουν το κολάζ !!
Παπαριές για τουρίστες αλλά τελικά κάτι τέτοια ( μαζί με τις φωτογραφίες για τις γκόμενες ) μένουν !!

Καλά ταξίδια σε όλους !! :hi: :hi: :hi:

Συνημμένα

• 20180805_112545.jpg
    20180805_112545.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 89

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.663
Πόντοι
506
Το ποτο εξαρτάται που θα το πιεις. Εγω στ τοπικό μπαράκι με live μουσικη την μπυρα την πληρωνω 20rm και 1+1 δωρο μεχρι τις 22,00 αλλα συνηθως το τραβανε και πιο αργα. Δηλ 2,20 ευρω η μία.
Το φαι παει 10-15, rm το γευμα σε εστιατόριο. Οι γκομενες απο 50rm και οσο παει.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.663
Πόντοι
506
Α ναι λες το ξενοδοχείο !!

Πέρασα αλλά μου φάνηκε πολυ υποβάθμιση!!

Ολα φτηνά και γρήγορα !! Δεν μου έβγαλε γούστα να δοκιμάσω !!

Κάτι σαν το orchid στη σιγκαπούρη.

Εσύ το έχεις δοκιμάσει ??
Oχι. Εγω αντι να τρεχω εκεί κατω τωρα τις φερνω εδω.
Βέβαια ενα ταξιδάκι θα το κανω τελος του χρόνου γιατί μου έχει λείψει η ολη φάση.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αντε και κάτι ιδιαίτερο !!! :grin: :grin:

Που πάω και τα βρίσκω ο μαλάκας ?? :grin: :grin:

Μονγολικο BBQ στη Μαλαισία !! Η αλλιώς ''Ελα μουνί στο τόπο σου !!''

Απόδειξη ότι αν θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο χρειάζεται ξεποδάριασμα !!!

Εδώ υπάρχουν ένα σωρό mongolian BBQ στις ΗΠΑ, δεν θα υπάρχουν στη Μαλαισία;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ υπάρχουν ένα σωρό mongolian BBQ στις ΗΠΑ, δεν θα υπάρχουν στη Μαλαισία;

Φίλε στην Αμερική ( στις ακτές) επειδή εχω ζήσει και δουλέψει εκεί, υπάρχουν τα πάντα !! Τίποτα δεν με εκπλήσσει εκεί !!

Αλλά Μογγολικό βρώμικο στη Μαλαισία ?? Δεν είναι λίγο εκτός τόπου ??

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.283
Πόντοι
4.821
Ευγε εξαιρετική και χρήσιμη ανταπόκριση.
Έχω περπατήσει πολύ όλη την ΝΑ Ασία, την KL την βρήκα εξαιρετική πόλη. Έμεινα 5 μέρες και μετά πήγα στο Pangor Laut, ήμουν όμως με την φίλη μου και δεν είχα εμπειρίες από άλλες γυναικες.
Ευχαριστούμε

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ευγε εξαιρετική και χρήσιμη ανταπόκριση.
Έχω περπατήσει πολύ όλη την ΝΑ Ασία, την KL την βρήκα εξαιρετική πόλη. Έμεινα 5 μέρες και μετά πήγα στο Pangor Laut, ήμουν όμως με την φίλη μου και δεν είχα εμπειρίες από άλλες γυναικες.
Ευχαριστούμε

Ευχαριστώ φίλε !! :hi:

Καλά να είμαστε να ταξιδεύουμε !!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναί !!! Να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα !!! :grin:

Οσο και αν ακούγεται παράξενο το πως νοιώθει κάποιος δεν εξαρτάται μόνο από το πως ζεί.

Λίγο off topic αλλά μια και το έθεσες,
αν έχεις χρόνο διάβασε το παρακάτω απολογισμό από κάποιον κατά τεκμήριον μάλλον επιτυχημένο !!!  :grin:

If you have 60 seconds give this a read. Game changer!

Steve Jobs' last words
He died a billionaire at 56yrs of Pancreatic Cancer and here are his last words on the sick bed:

"I reached the pinnacle of success in the business world. In others’ eyes my life is an epitome of success.

However, aside from work, I have little joy. In the end, wealth is only a fact of life that I am accustomed to.

At this moment, lying on the sick bed and recalling my whole life, I realize that all the recognition and

wealth that I took so much pride in, have paled and become meaningless in the face of impending death.

You can employ someone to drive the car for you, make money for you but you cannot have someone to bear the sickness for you.

Material things lost can be found. But there is one thing that can never be found when it is lost – "Life".

When a person goes into the operating room, he will realize that there is one book that he has yet to finish reading – "Book of Healthy Life".

Whichever stage in life we are at right now, with time, we will face the day when the curtain comes down.

Treasure Love for your family, love for your spouse, love for your friends...

Treat yourself well. Cherish others.

As we grow older, and hence wiser, we slowly realize that wearing a $300 or $30 watch - they both tell the same time...

Whether we carry a $300 or $30 wallet/handbag - the amount of money inside is the same;

Whether we drive a $150,000 car or a $30,000 car, the road and distance is the same, and we get to the same destination.

Whether we drink a bottle of $300 or $10 wine - the hangover is the same;

Whether the house we live in is 300 or 3000 sq ft - loneliness is the same.

You will realize, your true inner happiness does not come from the material things of this world.

Whether you fly first or economy class, if the plane goes down - you go down with it...

Therefore.. I hope you realize, when you have mates, buddies and old friends, brothers and sisters, who you chat with, laugh with, talk with, have sing songs with, talk about north-south-east-west or heaven and earth, .... That is true happiness!!

Five Undeniable Facts of Life :
1. Don't educate your children to be rich. Educate them to be Happy. So when they grow up they will know the value of things not the price.

2. Best awarded words in London ... "Eat your food as your medicines. Otherwise you have to eat medicines as your food."

3. The One who loves you will never leave you for another because even if there are 100 reasons to give up he or she will find one reason to hold on.

4. There is a big difference between a human being and being human.
Only a few really understand it.

5. You are loved when you are born. You will be loved when you die. In between, You have to manage!

NOTE: If you just want to Walk Fast, Walk Alone! But if you want to Walk Far, Walk Together!

Six Best Doctors in the World
1. Sunlight
2. Rest
3. Exercise
4. Diet
5. Self Confidence and
6. Friends

Maintain them in all stages of Life and enjoy a healthy life.

God loves you!

είσαι  κυριολεκτικά  φαινόμενο  !  έχεις ζήσει 5 κανονικές ζωές συμπυκνωμένες. Κι αυτό ακριβώς είναι το κόλπο στο ταξιδάκι που λέγεται ζωή ! τα θερμά μου  Συγχαρητήρια  φίλτατε

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.663
Πόντοι
506
Πολυ δυνατη η φαση 300 rm απο beach bar. Αυτο δείχνει μεγαλη εμπειρία στη διαπραγμάτευση και στα ταξιδια.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πάντα διαβάζω τα ταξίδια σου όταν ολοκληρώνονται για να τα διαβαζω σερί χωρις να περιμένω τη συνέχεια.
Ευχαριστήθηκα την ανάγνωση, εξαιρετικός όπως πάντα.

Άντε και στο επόμενο....
  :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
είσαι  κυριολεκτικά  φαινόμενο  !  έχεις ζήσει 5 κανονικές ζωές συμπυκνωμένες. Κι αυτό ακριβώς είναι το κόλπο στο ταξιδάκι που λέγεται ζωή ! τα θερμά μου  Συγχαρητήρια  φίλτατε
Ευχαριστώ φίλε !! Να είσαι κσλά !! :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολυ δυνατη η φαση 300 rm απο beach bar. Αυτο δείχνει μεγαλη εμπειρία στη διαπραγμάτευση και στα ταξιδια.

Ολη μου τη ζωή αυτά τα δυο πράγματα κάνω φίλε. Ταξίδια και διαπραγματεύσεις !!!

Οπότε η κεκτημένη εμπειρία εφαρμόζεται και στις πουτάνες !!!  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom