xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Στις ελληνικές τράπεζες το private banking ξεκινάει από 300000+ ευρώ.
ποσοι ελληνες εχουν αυτα τα λεφτα?
Στις ελληνικές τράπεζες το private banking ξεκινάει από 300000+ ευρώ.
λυπαμαι αυτους που επενδισαν σε κρυπτονομισματα ολο πεφτουν απο την αρχη του χρονου
15 τα κατο πανω πηρε σε τρεις μερες δεν το λες κ ασχημα και εχει να ανεβει και πολυ ακομη
πρωτον δεν μπορουν να στο κλεψουν, επιταξουν, κατασχεσουν ετσι στο ασχετο.γιατι οικοπεδο? το οικοπεδο δεν προσφερει κανενα εισοδημα
πρωτον δεν μπορουν να στο κλεψουν, επιταξουν, κατασχεσουν ετσι στο ασχετο.
δευτερον όταν οικοδομηθει οικοπεδο που αγορασες με 10 θα πουλήσεις τα διαμερίσματα με 30.
πχ οικοπεδο κοντα στην θεσσαλονικη.
τιμη αγορας σημερα 10.000
μπαινει σε σχεδιο πολεως και το δινεις αντιπαροχή (αυτο ισχυει εφόσον ξεπεράσουμε την κριση και επανέλθουμε σε προ 2010 καταστασεις)
εστω λοιπον το 2025 το δινεις αντιπαροχή και το 2027 εχουν κτιστει 5 διαμερίσματα τα 2 δικα σου, αξια πωλήσεις των 2 καινούριων διαμερισμάτων 100.000 ευρω.
δηλαδή δινεις 10 τωρα να τα σιγουρεψεις ότι δεν θα στα φαει κανενα κουρεμα ή κανενας διαρηκτης
και μετα από 10 χρονια κερδίζεις 100.
οσοι ειχαν οικοπεδο σε πολη ή σε παραθαλασια περιοχη κονομησαν χωρις να δουλεψουν τα 40 τελευταια χρονια πριν την κριση.
αμα υπηρχε επικερδες συντξιοδοτικο ιδιωτικο πρόγραμμα, πως θα εβγαζε κερδος η εταιρια που το προσφερε.
είναι σαν τις ασφαλειες αυτοκινητων, οι περισσοτεροι πληρωνουν 5-10 χιλιαρικα σε ολη τους την ζωη και θα παρουν πισω 2-3 χιλιαρικα ααααααααν και όοοοταν εχουν ατύχημα. καποιοι δεν εχουν σοβαρο ατύχημα πανω από μερικες εκατοντάδες ευρω σε ολη τους την ζωη. εγω οδηγω κάθε μερα από τα 18, 20 χρονια δηλαδη. δεν εχω τρακαρει κανενα με εχουν τρακαρει 4 φορες με ζημιες κατω του χιλιαρικου παντα.
ετσι και τα μακροχρονια ασφαλιστικα. σου παιρνουν καμμια 20ρια χιλιαδες για να σου δωσουν στα γεραματα πισω τα 15 και αυτά αν σου καλυπτουν κοστοβορα ιατρικα.
προφανως και συμφερει τα λεφτα σου να τα εχεις εσυ και να τα επενδυεις βγαζοντας κερδος.
μην εμπιστεύεστε τα λεφτα σας σε αλλους, τράπεζες,χρηματηστηρια,αμοιβαια κεφαλαια κλπ τζόγος είναι.
χειροπιαστα πραγματα αγοράζεις σουβλάκια 10 ευρω , τα ψηνεις τα πουλας 20 ευρω εβγαλες κερδος 100% σε 1 μερα.
κέρδος 100% ;;;; Λειτουργικά έξοδα κτλ θα υπολογίζεις η δεν βαριέσαι.αμα υπηρχε επικερδες συντξιοδοτικο ιδιωτικο πρόγραμμα, πως θα εβγαζε κερδος η εταιρια που το προσφερε.
είναι σαν τις ασφαλειες αυτοκινητων, οι περισσοτεροι πληρωνουν 5-10 χιλιαρικα σε ολη τους την ζωη και θα παρουν πισω 2-3 χιλιαρικα ααααααααν και όοοοταν εχουν ατύχημα. καποιοι δεν εχουν σοβαρο ατύχημα πανω από μερικες εκατοντάδες ευρω σε ολη τους την ζωη. εγω οδηγω κάθε μερα από τα 18, 20 χρονια δηλαδη. δεν εχω τρακαρει κανενα με εχουν τρακαρει 4 φορες με ζημιες κατω του χιλιαρικου παντα.
ετσι και τα μακροχρονια ασφαλιστικα. σου παιρνουν καμμια 20ρια χιλιαδες για να σου δωσουν στα γεραματα πισω τα 15 και αυτά αν σου καλυπτουν κοστοβορα ιατρικα.
προφανως και συμφερει τα λεφτα σου να τα εχεις εσυ και να τα επενδυεις βγαζοντας κερδος.
μην εμπιστεύεστε τα λεφτα σας σε αλλους, τράπεζες,χρηματηστηρια,αμοιβαια κεφαλαια κλπ τζόγος είναι.
χειροπιαστα πραγματα αγοράζεις σουβλάκια 10 ευρω , τα ψηνεις τα πουλας 20 ευρω εβγαλες κερδος 100% σε 1 μερα.
τα έβαλα αλλιώς τα σουβλάκια σκέτα κάνουν 5. Έχεις δουλέψει φαγαδικο? Γιατί εγώ που έχω δουλέψει τέτοιες τιμές ξέρω. 5 ευρώ είναι 1 κιλό σουβλάκια μεγάλα 10 τεμάχια ή 20 μικρά τεμαχια που σου βάζουν 1 δηλαδή μισό με 0,25 το σουβλάκι. Άλλο τόσο κοστίζει η Πίττα ,η ντομάτα, κλπ δηλαδή το σάντουιτς με σουβλάκι βγαίνει σε υλικά 1-0,5 € και στο πουλάν 2-3€ τώρα λειτουργικά έξοδα αφού τα ψήνεις εσύ και δεν έχεις υπάλληλο έχεις ΤΕΒΕ και νοίκια το κόστος μαζί υλικά και λειτουργικά είναι περίπου το μισό του τζιρουκέρδος 100% ;;;; Λειτουργικά έξοδα κτλ θα υπολογίζεις η δεν βαριέσαι.
Τύποι θα δώσω ένα μικρό update εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Και ισως να δίνω και πιο συχνές αναφορές στο μελλον.
Λοιπόν, περίπου ένα χρόνο πριν εβαλα 24 χιλιάρικα σε 6-7 Αμερικάνικες μετοχές. Μόλις πριν λίγο τις τσέκαρα και τα 24 εχουν γινει 25.5, δηλαδή 6% περίπου σε ενα χρόνο.
Χρησιμοποιω μια εφαρμογή που λέγεται drivewealth, που σου επιτρέπει να αγοράσεις αμερικανικές μετοχές απο Ευρώπη.
Αυτο θελει και W-8BEN , κλπ αν εισαι based in EU ? Πόσο ευκολα το εκανες αν το χρειαζεται ?
Γραψε και τα fees.
Τύποι θα δώσω ένα μικρό update εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Και ισως να δίνω και πιο συχνές αναφορές στο μελλον.
Λοιπόν, περίπου ένα χρόνο πριν εβαλα 24 χιλιάρικα σε 6-7 Αμερικάνικες μετοχές. Μόλις πριν λίγο τις τσέκαρα και τα 24 εχουν γινει 25.5, δηλαδή 6% περίπου σε ενα χρόνο.
Χρησιμοποιω μια εφαρμογή που λέγεται drivewealth, που σου επιτρέπει να αγοράσεις αμερικανικές μετοχές απο Ευρώπη.
στην ψυταλλεια τυπεπου βρισκεις παραθαλασιο οικοπεδο με δεκα χιλιαρικα?
Είσαι απλα τυχερός λογω ευνοϊκής συγκυρίας. Φροντισε να παρεις το κέρδος σου διοτι ενδέχεται να το μετανιώσεις.Να προσθέσω οτι έχω κάνει και ενα συνταξιοδοτικό, αλλά ρε πουστη μου, το ιδιο διάστημα που οι μετοχές που εγω διάλεξα (χωρίς να είμαι ειδικός) δίνουν τέτοιες αποδοσαρες το συνταξιοδοτικό δε δίνει ούτε 3%!
Πώς γίνεται αυτό, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?