Νέα

Μακελειο στο Ορλαντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
τυπε ακου τι σου λεει το πουλι που εχει κονε μεσα στα αρχηγεια του νατο και του πουντο
το φ35 ειναι η μεγαλυτερη στρατιωτικη αποτυχια απο την εποχη της γραμμης μαζινο
εχουν ριξει 10 χωρες τα δισεκατομμυρια δολαρια της κεφαλης τους και το αεροπλανο ειναι για τα σκουπιδια
στελθ με την εννοια που ειναι το φ22 ραπτορ δε θα ειναι, απλως θα εχει πολυ μικροτερο ιχνος απο τα συμβατικα αεροσκαφη, αλλα θα φαινεται
αν το παρουν οι τουρκοι θα κανουν μαλακια
χιλιες φορες να αναβαθμισεις τα φ16 σε επιπεδο εξοπλισμου βαιπερ παρα να παρεις φ35
Δε χρειαζεται να εισαι στρατιωτικος για να ξερεις οτι το F35 απετυχε, ειναι κοινη γνωση πλεον. Κατι τυποι ομως που χαβουν οτι προπαγανδα ακουν ή εφευρισκουν σεναρια στο καφενειο ψηφιζουν στην ελλαδα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δε χρειαζεται να εισαι στρατιωτικος για να ξερεις οτι το F35 απετυχε, ειναι κοινη γνωση πλεον. Κατι τυποι ομως που χαβουν οτι προπαγανδα ακουν ή εφευρισκουν σεναρια στο καφενειο ψηφιζουν στην ελλαδα.

Το κοστος τους ξεφυγε πολύ
Το f16 εχει οριο γωνιας προσβολής 25,5 μοιρες
Το f35 εχει οριο 50...
Η γωνια προσβολής ειναι απο τους σημαντικοτερους παραγοντες σε αεροπλανο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.506
Πόντοι
2.606
επειδη διαβαζουμε για ελβετια,για ισσοροπιες τρομου ....διαμετρηματα ,καραμπινες και αλλες παπαριες.....παμε λοιπον ενα ενα..
-Στην ελβετια δεν υπαρχει εγκλημα γιατι εχουν εκλειψει οι περισσοτερες γεννεσιουργες αιτιες του....το μονο εγκλημα που υπαρχει σουπερ οργανωμενα ,ειναι αυτο του λευκου κολαρου!
-Αφου λοιπον πιστευετε στην ισορροπια του τρομου,που ακριβως αυτη η ισορροπια εχει σωσει ζωες ???δεν ειδα κανενα να σταματαει καποιον μακελαρη απο το σκοπο του...ολοι οι παλαβιαρηδες εχουν προσβαση πανευκολα σε βαρυ οπλισμο και δυστυχως 100% επιτυχια στα σχεδια τους!!
-Σε κρατη με αυξημενη εγκληματικοτητα και στα οποια οι κατοικοι εχουν οπλα δεν υπαρχει κανενα αποτελεσμα και φυσικα δεν προστατευονται...ΑΝΤΙΘΕΤΑ οι εγκληματιες οργανωνονται καλυτερα και γινονται φονικοτεροι (βραζιλια-μεξικο-σαλβαδορ-φιλλιπινες)....η οπλοκατοχη δεν ειναι αμυνα αλλα τρισμεγιστη μαλακια!
Συνεχιστε να γραφετε βλαχομαγκιες ορισμενοι για καραμπινες και πιατακια....
Μονο μια λυση υπαρχει για να τελειωσει το θεμα....ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ....Μετα να δω πια κουφαλιτσα θα εχει τα αρχιδια να κουβαλαει σιδερικο για να εγκληματισει!

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
-Αφου λοιπον πιστευετε στην ισορροπια του τρομου,που ακριβως αυτη η ισορροπια εχει σωσει ζωες ???δεν ειδα κανενα να σταματαει καποιον μακελαρη απο το σκοπο του...ολοι οι παλαβιαρηδες εχουν προσβαση πανευκολα σε βαρυ οπλισμο και δυστυχως 100% επιτυχια στα σχεδια τους!!
Τυπε εισαι 100% σωστος. Στο Ορλαντο ακομα κ ο οπλισμενος αστυνομικος εξω απο το κλαμπ δε σταματησε τον δραστη.

Επισης, στην Αυστραλια ξερετε ποσα mass shootings ειχαν απο την απαγορευση οπλων του 1969, μεχρι σημερα; 0. Ισως κατι εκαναν σωστα.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
[size=30pt]Ανατρεπτικές αποκαλύψεις για το μακελειό στο Ορλάντο - Ο Ματίν ήταν πελάτης του γκέι κλαμπ και μιλούσε με ομοφυλόφιλους μέσω gay app[/size]

Aιχμές πως ο δράστης ήταν καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος από παλιούς γνωστούς του και την πρώην γυναίκα του.

Πολλαπλές μαρτυρίες και αποκαλύψεις που περιπλέκουν και ίσως ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα για την υπόθεση του μακελειού στο Ορλάντο, έρχονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες.  Ο 29χρονος Όμαρ Ματίν, ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε gay club στο Ορλάντο των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 49 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 50 φέρεται να ήταν θαμώνας του Pulse και κάποιοι ισχυρίζονται πως ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος.  Μαρτυρίες για τον 29χρονο, τον θέλουν να έχει επισκεφθεί το κλαμπ αρκετές φορές στο παρελθόν και κάποιοι σημειώνουν πως είχε περίεργη συμπεριφορά. Toυλάχιστον τέσσερις μάρτυρες έχουν δηλώσει στην εφημερίδα Orlando Sentinel πως θυμούνται με σιγουριά να έχει περάσει δεκάδες βραδιές στο γκέι κλαμπ και κάποιοι λένε πως ήταν μοναχικός και ήσυχος, αλλά υπήρξαν και φορές που είχε μεθύσει και είχε απομακρυνθεί από το χώρο. Μια από τις περφόρμερς του κλαμπ αναφέρει πως ο Ομάρ πήγαινε εκεί για τουλάχιστον τρία χρόνια και πως τον είχε ακούσει να λέει διάφορα πράγματα για τον πατέρα του και την οικογένειά του.  Την ίδια ώρα, ένας ανώνυμος συμμαθητής του από την αστυνομική ακαδημία, φέρεται να είπε στην Palm Beach Post ότι ο Ομάρ ήταν ομοφυλόφιλος και ότι είχαν πάει μαζί σε διάφορα γκέι μπαρ και του είχε ζητήσει ραντεβού. Ο συμμαθητής από το σχολή του δήλωσε πως πιστεύει πως ήταν ομοφυλόφιλος που απλά έκρυβε τον προσανατολισμό του από την οικογένειά του.  Άλλες μαρτυρίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Los Angeles Times θέλουν τον δράστη να επικοινωνεί με άντρες μέσω του γκέι app για ραντεβού "Jack'd." για πάνω από ένα χρόνο. Τις παραπάνω μαρτυρίες εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με την εφημερίδα. Η Daily Mail μεταδίδει πως και η πρώην γυναίκα του δράστη άφησε αιχμές για τον 29χρονο και σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε μαζί με τον τωρινό σύντροφό της σε Μέσα της Βραζιλίας. Η Sitora Yusufiy και ο Marcio Dias φέρονται να δηλώνουν πως υπήρχαν υποψίες για ομοφυλοφιλικές τάσεις του Ομάρ και πως στο παρελθόν ο πατέρας του είχε αναφερθεί υποτιμητικά σε αυτό

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Σας ξαναγράφω για ακόμα μια φορά, ότι ήδη έχω απαντήσει και σε αυτό :)

Το  θέμα  μου  είναι το ότι τα όπλα δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνει αυτός που τραβα την σκανδάλη  έχοντας μάλιστα και την πρόθεση να το κάνει.

Υ.Γ. Αν εσείς βρίσκετε κουραστικές τις σοφιστείες και τους σοφιστές, εγώ βρίσκω κουραστικά τα δόγματα και τους δογματικούς. Οι σοφιστές τουλάχιστον κάνουν ένα διάλογο και φερνουν κάποια παρδείγματα έστω και ευφάνταστα. Οι δογματικικοί πάλι, εμένουν στην στείρα ξροκεφαλιά τους, που παρουσιάζουν ως θέσφατο.  :)
ok.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
επειδη διαβαζουμε για ελβετια,για ισσοροπιες τρομου ....διαμετρηματα ,καραμπινες και αλλες παπαριες.....παμε λοιπον ενα ενα..
-Στην ελβετια δεν υπαρχει εγκλημα γιατι εχουν εκλειψει οι περισσοτερες γεννεσιουργες αιτιες του....το μονο εγκλημα που υπαρχει σουπερ οργανωμενα ,ειναι αυτο του λευκου κολαρου!
-Σε κρατη με αυξημενη εγκληματικοτητα και στα οποια οι κατοικοι εχουν οπλα δεν υπαρχει κανενα αποτελεσμα και φυσικα δεν προστατευονται...ΑΝΤΙΘΕΤΑ οι εγκληματιες οργανωνονται καλυτερα και γινονται φονικοτεροι (βραζιλια-μεξικο-σαλβαδορ-φιλλιπινες)....η οπλοκατοχη δεν ειναι αμυνα αλλα τρισμεγιστη μαλακια!
Συνεχιστε να γραφετε βλαχομαγκιες ορισμενοι για καραμπινες και πιατακια....
Μονο μια λυση υπαρχει για να τελειωσει το θεμα....ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ....Μετα να δω πια κουφαλιτσα θα εχει τα αρχιδια να κουβαλαει σιδερικο για να εγκληματισει!

Ωραία.

Μόνο που και στις τέσσερις χώρες που αναφέρατε (Βραζιλια-Μεξικό-Σαλβαδορ-Φιλλιπίνες), υπάρχει πείνα, αταξία και ανομία. Αυτοι οι παράγοντες, γεννούν εγκληματικότητα από μόνοι τους.

Υ.Γ. Ο κάθε "παλαβιάρης", είτε υπάρχει ελέυθερη προσβαση σε όπλα, έιτε δεν υπάρχει, θα βρεί έστω και στην μάυρη αγορά, ή θα φτιάξει κάτι αυτοσχέδιο. Αν είναι αποφασισμένος, ειναι θέμα χρόνου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Ενδεχομενως , αν ομως κοιτας μονο το ζητημα της ποσοτητας, τυφλα. Αντιθετα εγω πρωτιστως το ζητημα της δικαιοσυνης. Δηλαδη με το να εχει μονο μια ομαδα οπλα , οι φονοι ειναι μονοπλευροι. Οι παραβατικοι μονο σκοτωνουν νομοταγεις . Εγω προτιμω δικαιοσυνη , και ας ειναι περισσοτεροι οι φονοι. Δηλαδη απο το να εχω 5 φονους και να ειναι και οι 5 απο παραβατικους σε ησυχους και το αλλο ναναι 0,  προτιμω να εχω 40 φονους, απο 20 ο καθενας. Στο λεω λιγο υπερβολικα βεβαια για να κανω κατανοητο, οτι δινω προτεραιοτητα στο ζητημα της δικαιοσυνης.

Οσον αφορα το παραδειγμα που ειπες πριν με το λακη και τον υποτιθεμενο "γεωργιανο" κακοποιο, ναι και ο σκληροτατος κακοποιος θα φοβηθει γιατι οσους φονους και φυλακες να εχει κανει, ολως  " παραδοξως" αυτα δε μπορουν να τον προστατευσουν απο μια σφαιρα. Η σφαιρια το ιδιο θα του διαπερασει το κρανιο, την καρδια κλπ. Επομενως ακομη και αν ενα δεκαχρονο παιδακι κραταει ενα πυροβολο οπλο μπορει με αυτο να εξουδετερωσει τον πιο σκληρο και αιμοσταγη φονια. Αυτο αλλωστε ειναι και η " επανασταση" που εχει φερει το πυροβολο οπλο, η ανατροπη των συσχετισμων
Επομένως λες να έχουν όλοι όπλα και να δούμε τί θα γίνει. Όταν πάει κάποιος να αγοράσει ένα όπλο απ' το περίπτερο να τον ρωτάει ο μαγαζάτορας "Μήπως είστε κακός κύριε;" και να απαντάει ο άλλος "Όχι όχι, προς Θεού κύριε- καλός είμαι!" Μπορεί να αυξηθούν οι φόνοι (επιτέλους κάποιος παραδέχεται το πιο απλό πράγμα του κόσμου, περισσότερα όπλα=περισσότεροι φόνοι), αλλά τουλάχιστον θα σκοτώνονται και κακοί (τώρα σκοτώνονται μόνο καλοί). Μπορεί βέβαια και οι καλοί να σκοτώνουν ευκολότερα άλλους καλούς, αλλά τί να κάνουμε...  Θα πούμε τότε ότι και με μαχαίρι θα σκότωναν. Αν του τη δώκει κάποιου καλού και θερίσει καμιά πενηνταριά, θα πούμε ότι και με σπαθί νίντζα θα τους σκότωνε (με κινήσεις fast-forward). Στα κλαμπ και στα Πανεπιστήμια στην Αμερική να κυκλοφορούν όλοι με όπλα μπας και αποτραπεί καμιά μαζική σφαγή... είναι απόψεις κι αυτές.  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το θεμα εχει ως εξής είτε νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή η οχι αμα θέλει να καθαρίσει κάποιος καμια 50αρια άτομα μπορει να το κανει εύκολα!
Οχι. Απορω με την λογικη σας, η ιδια ανοησια ξανα και ξανα.
Μπορεις να σκοτωσεις 50 ατομα με ενα νυχοκοπτη; Μπορεις να σκοτωσεις 50 ατομα με ενα μαχαιρι;
Με ενα δικανο μπορεις να σκοτωσεις 50 ατομα;
Εξαιρειται ο Ραμπο και ο Λακης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μήπως το θεμα "οπλοκατοχη" εχει εξαντληθει?
Εχουν αναφερει και οι δυο πλευρες τα επιχειρηματα τους, η καθε μια θεωρει τα δικα της ισχυροτερα, δεν αντιλαμβανομαι γιατι το συνεχιζετε. Και οι δυο πλευρες εχουν μια λογικη, ο καθενας επιλεγει ποια θελει να υπηρετησει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τύπε αμα θέλεις μπορεις...!!!!!
Και με αυτοσχέδιο δυναμίτη κατεβάζεις κτήριο.Πατα Καλυμνο και θα δεις τι έχουν για έθιμο Πάσχα εκεί!!
Μπορεις και με βομβα.
Φτιαξε μου βομβα με ANFO να σε δω..... Ευκολο δεν ειναι;
Καλες οι ταινες αλλα ας επανελθουμε στην πραγματικοτητα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Επομένως λες να έχουν όλοι όπλα και να δούμε τί θα γίνει. Όταν πάει κάποιος να αγοράσει ένα όπλο απ' το περίπτερο να τον ρωτάει ο μαγαζάτορας "Μήπως είστε κακός κύριε;" και να απαντάει ο άλλος "Όχι όχι, προς Θεού κύριε- καλός είμαι!" Μπορεί να αυξηθούν οι φόνοι (επιτέλους κάποιος παραδέχεται το πιο απλό πράγμα του κόσμου, περισσότερα όπλα=περισσότεροι φόνοι), αλλά τουλάχιστον θα σκοτώνονται και κακοί (τώρα σκοτώνονται μόνο καλοί). Μπορεί βέβαια και οι καλοί να σκοτώνουν ευκολότερα άλλους καλούς, αλλά τί να κάνουμε...  Θα πούμε τότε ότι και με μαχαίρι θα σκότωναν. Αν του τη δώκει κάποιου καλού και θερίσει καμιά πενηνταριά, θα πούμε ότι και με σπαθί νίντζα θα τους σκότωνε (με κινήσεις fast-forward). Στα κλαμπ και στα Πανεπιστήμια στην Αμερική να κυκλοφορούν όλοι με όπλα μπας και αποτραπεί καμιά μαζική σφαγή... είναι απόψεις κι αυτές.  
Αφου δειχνει μια κυρατσα 60 χρονων και μπαινει στο υπερφορτωμενο οπλοπωλειο και αγοραζει 2-3 οπλα που της προτεινει ο καταστηματάρχης  και τα παιρνει σπιτι της,τι νοημα εχει να λεμε τι γινεται στην Ευρωπη η πως θεωρούμε ότι θα ηταν καλυτερο να γινοταν στην Αμερικη.Μαλιστα ειχαν ρωτησει οπλουργεια οπλοπωλεία πως πανε οι δουλειες τα τελευταια χρονια και απανταγανε Ωραια,ο κοσμος αγοραζει αβερτα.Ετσι είναι τα πραγματα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φίλε εγω δεν μιλάω για ταινία...
Μιλάω για πραγματικό γεγονός οπου συμβαίνει κάθε Πάσχα στο νησί της Καλυμνου..Ψάξε και θα δεις..σε 2-3 μέρες ρίχνουν 7-8 χιλιάδες δυναμίτες.Βγαλε τα συμπεράσματα του εσυ λοιπόν αν μπορεις η οχι να σκοτώσεις εύκολα κάποιον.
Βαρεστε το κεφαλι σας στο τοιχο ρε παιδια.
Ναι τους εχουμε δει τους δυναμιτες, χαμηλης ισχυως φυσικα. Εχω δει και πραγματικο δυναμιτη, και αυτος καμια σχεση με τους υπολοιπους αλλα δεν μπορει να κανει μεγαλη ζημια.
Για να φτιαξεις κατι αρκετα ισχυρο για να σκοτωσει πολλα ατομα, θελει γνωση και υλικα που δεν βρισκονται ευκολα.
Δειτε πχ για το χτυπημα στην Αμερικη με ΑΝΦΟ. Χρησιμοποιησε δυο ολοκληρους τονους και πυροκροτητες για να σκοτωσει 168 ατομα.
Μεχρι τοτε εβρισκες ευκολα αυτα τα υλικα, πλεον υπαρχει καταγραφη, χτυπανε καμπανακια οταν ζητας τετοια.
Ανφο εχω φτιαξει και εγω, πυροκροτητες δεν βρισκεις, και σιγουρα δεν βρισκεις ευκολα 2 τονους, ουτε μπορεις ευκολα να βαλεις 2 τονους εκει που γουσταρεις.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τύπε τόσα ξέρεις τόσα λες..τι 2 τόνους μου λες και αλλα;;;
Με 20 κιλά δυναμίτη κατεβάζεις 5οροφο κτήριο..Οι χαμηλής ισχύος δύναμης δυναμίτες ζυγίζουν 1,5-2 κιλά περίπου.Τους φτιάχνουν έτσι επίτηδες για να μπορούν να τους πετάξουν ψηλά στον αέρα ώστε να μην σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο.Ουκ ολίγες φορές πέταξαν απο το βουνό κατω δυναμίτες με βάρος 7-8 κιλών και ξεκόλλησαν κομμάτια βράχων.Το θεμα ειναι άλλο.Οτι τα άτομα αυτά αμα θέλουν κατεβάζουν κτήριο όποτε και οποία ώρα θέλουν και σκοτώνουν κόσμο εύκολα.Τωρα τι μου λες εσυ για νυχοκόπτες και αλλα....Νομίζω οτι σου απέδειξα οτι αν θέλει κάποιος ΜΠΟΡΕΙ.Μην το ζορίζεις άλλο..

Υ.Γ
Οταν εκραγεί κοντά σου χαμηλής ισχύος δυναμίτης ελα πες αν σκοτώνεσαι η οχι με αυτο πράγμα.
Τι δυναμιτη αγορι μου, με νιτρογλυκερινη; Τι βαζουν μεσα;
Ειδες εσυ να ξεκολλανε ενα βραχο και πιστεψες οτι ειναι της ιδιας ισχυος με αυτους που γκρεμιζουν κτηρια.
Στις κατεδαφισης κτηριων βαζουν 120 κιλλα οταν προκειται για μεγαλες εγκαταστασεις και μαλιστα τα βαζουν και στοχευμενα, σε συγκεκριμενα σημεια.
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να φτιαξεις κατι για να γκρεμισεις ενα κτηριο.
Ειδες να ξεκολλαει ενας βραχος, και λες μια μοναδα τριων στρεματων, δυο τρια κιλα παραπανω θελει μωρε...
Μας εχετε γαμησει με τα επιχειρηματα σας σημερα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.506
Πόντοι
2.606
Ωραία.

Μόνο που και στις τέσσερις χώρες που αναφέρατε (Βραζιλια-Μεξικό-Σαλβαδορ-Φιλλιπίνες), υπάρχει πείνα, αταξία και ανομία. Αυτοι οι παράγοντες, γεννούν εγκληματικότητα από μόνοι τους.

Υ.Γ. Ο κάθε "παλαβιάρης", είτε υπάρχει ελέυθερη προσβαση σε όπλα, έιτε δεν υπάρχει, θα βρεί έστω και στην μάυρη αγορά, ή θα φτιάξει κάτι αυτοσχέδιο. Αν είναι αποφασισμένος, ειναι θέμα χρόνου.
Με την καμια ομως φιλος....ειναι θεμα προσβασης -σε μεγαλη δυναμη πυρος- πολυ ευκολα.....αλλο πραγμα εν θερμω να φορτωσει καποιος ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ και αλλο πραγμα να κατσει να ψαχτει,να βρει στη μαυρη και τι θα βρει  ,να φτιαξει ,να οργανωθει.....μεχρι να τα κανει ολα αυτα θα το σκεφτει ξανα και ξανα  και πολυ πολυ να τα φαει σε κανα λορδεμπου ....
ξαναγραφω.....μονη λυση στο θεμα....ποινικοποιηση σε μεγιστο βαθμο(ισοβια),της οπλοκατοχης,της εμποριας και διαθεσης οπλων και πυρομαχικων οσο και της μετατροπης μη λειτουργικων σε λειτουργικα ...καταργηση ΟΛΩΝ των νομοτυπων και νομικιστικων "ελληνικων" νομων,παραγραφων,διαταξεων που επιτρεπουν σε ορισμενους την κατοχη οπλων ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ....ΟΥΤΕ φλομπερ...και μετα να δω (το ξαναγραψα) ποσοι θα εχουν τα μεζεα να κατεχουν-κουβαλησουν-πουλησουν  σιδερικο ....και μονο στη σκεψη ενος τυχαιου μπλοκου ουτε που θα τα ακουμπανε!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε η εκρηξη που δειχνεις ειναι δυνατη,μην την υποτιμας...
Συγκρινε την με τις εκρηξεις των "155"...που θεωρειται απο τα πιο καταστροφικα οπλα...
Aυτο αποτι διαβαζω ειναι για πεζικο. Αρα δεν εχει σημασια η δυναμη της εκρηξης.
Διασπορας ειναι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Εγω το ξεκίνησα λέγοντας οτι ο καθένας εχει πρόσβαση αν θέλει σε κάτι θανατηφόρο που μπορει να πάρει πολλά άτομα.
Σύμφωνοι. Ερώτηση: επειδή ο καθένας αν θέλει μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάτι θανατηφόρο, ας έχει και πιο εύκολη πρόσβαση σε όπλα;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε Μάριε θες να το κόψουμε.....
Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης πλέον..Εγω τα εχω δει αυτά απο κοντά και μιλάω και οχι απο βιντεάκι στο YouTube..Εχω δει να κατεβάζουν τοίχο εκκλησίας απο λάθος.Επιμενεις όμως......
Τα 100 τα 200,300,500 κιλά που γράφεις τα χρησιμοποιούν για κατεδαφίσουν 20οροφα κτήρια,λατομεία και στα κανενα στάδιο οπου βάζουν εκρηκτικά τντ στις κολώνες των κτηρίων.
Εγω μιλάω για κάτι αυτοσχέδιο που το φτιάχνεις στην αυλή σου.
Και στο ξαναλέω άλλου ξεκινήσαμε και άλλου φτάσαμε.
Εγω το ξεκίνησα λέγοντας οτι ο καθένας εχει πρόσβαση αν θέλει σε κάτι θανατηφόρο που μπορει να πάρει πολλά άτομα.
Εσυ θελεις να μας πεις οτι με 10 κιλλα αυτοσχεδιου μηχανισμου γκρεμιζεις κτηριο 1 στρεμμα.
Ε οχι ρε φιλε. Ειδες και τον ετοιμοροπο τοιχο μια εκκλησιας να χανει κανενα κομματι, και τρομοκρατηθηκες.
Τεσπα, σιγουρα λαμβανω υποψην μου την εμπειρια σου στις καταδεφισεις τοιχων εκκλησιας, αλλα ασε με αμφιβαλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom