Νέα

Μακελειο στο Ορλαντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
Υπάρχουν ακόμα αλλά είναι κυρίως ... διακοσμητικά !!

Αναφέρομαι στα Α-Τ ΠΑΟ των 90 χιλ.

Και τα ΠΑΟ 106 χιλ. τα οποία τα έχουμε από την δεκαετία του ... '50 !!!
σ' αυτά είχα ειδικότητα, με το 106 είχα ρίξει, με το μικρό δεν θυμάμαι... τότε ήταν και τα τοου μιλαν....

Επισκέπτης

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κατουρηστε κ λιγο παιδια με τα οπλοπολυβολα ρουκετοβολα κλπ.... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ενδεχομενως , αν ομως κοιτας μονο το ζητημα της ποσοτητας, τυφλα. Αντιθετα εγω πρωτιστως το ζητημα της δικαιοσυνης. Δηλαδη με το να εχει μονο μια ομαδα οπλα , οι φονοι ειναι μονοπλευροι. Οι παραβατικοι μονο σκοτωνουν νομοταγεις . Εγω προτιμω δικαιοσυνη , και ας ειναι περισσοτεροι οι φονοι. Δηλαδη απο το να εχω 5 φονους και να ειναι και οι 5 απο παραβατικους σε ησυχους και το αλλο ναναι 0,  προτιμω να εχω 40 φονους, απο 20 ο καθενας. Στο λεω λιγο υπερβολικα βεβαια για να κανω κατανοητο, οτι δινω προτεραιοτητα στο ζητημα της δικαιοσυνης.

Οσον αφορα το παραδειγμα που ειπες πριν με το λακη και τον υποτιθεμενο "γεωργιανο" κακοποιο, ναι και ο σκληροτατος κακοποιος θα φοβηθει γιατι οσους φονους και φυλακες να εχει κανει, ολως  " παραδοξως" αυτα δε μπορουν να τον προστατευσουν απο μια σφαιρα. Η σφαιρια το ιδιο θα του διαπερασει το κρανιο, την καρδια κλπ. Επομενως ακομη και αν ενα δεκαχρονο παιδακι κραταει ενα πυροβολο οπλο μπορει με αυτο να εξουδετερωσει τον πιο σκληρο και αιμοσταγη φονια. Αυτο αλλωστε ειναι και η " επανασταση" που εχει φερει το πυροβολο οπλο, η ανατροπη των συσχετισμων
:hi: :hi: :hi:
σωστος σαν συλλληψη
'αλλα απο την αλλη στην ελλαδα θ αρχισουν να πυροβολιονται οι οπαδοι, για το ντερμπυ αετου σκυδρας με πλατυ γυαλο... :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Γούστα ειναι αυτά τύπε μου!!!!
Εγω γούσταρα την δύναμη του όπλου που αμα έριχνες σε όχημα στο έφερνε τούμπα!!!
Το πιο τούμπανο όπλο ηταν οταν με έβαλαν να δω βολή με zu!!
Με την πρώτη βολή χεστηκα πάνω μου μιας και δεν είχαμε τέτοια στους μαύρους!
τα zu23 τα ειχε ο διπλανος λοχος στη ροδο τυπε
οταν ειχαμε παει για βολη στη θαλασσα ριχνανε 2 zu23 το ενα διπλα στο αλλο και ετρεμε το εδαφος κατω απο τα ποδια μας στο βουνο
εγω δεν εριξα με zu αλλα οι διπλανοι που ριξανε πατωντας γκαζι με το ποδι κατεβαιναν απο το οπλο καυλωμενοι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ναι οι μισοι εδω μεσα..κι οι αλλοι μισοι στα ΟΥΚ  ητανε.... :rolleyes:
καλα δεν ειναι και τιποτα φοβερο να εισαι πολυβολητης στο στρατο τυπε
πεζικο πας και ο ενας στους 10 περιπου γινεται πολυβολητης  :dunno:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
για να  καταλαβω.με τους εκλειποντες αμαρτωλους-καπουτζηδιδες  η με το αφγανο-ταλιμπανι μπορν ιν δε usa, δε  ειμαστε??? :think: :think: :think:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
τα zu23 τα ειχε ο διπλανος λοχος στη ροδο τυπε
οταν ειχαμε παει για βολη στη θαλασσα ριχνανε 2 zu23 το ενα διπλα στο αλλο και ετρεμε το εδαφος κατω απο τα ποδια μας στο βουνο
εγω δεν εριξα με zu αλλα οι διπλανοι που ριξανε πατωντας γκαζι με το ποδι κατεβαιναν απο το οπλο καυλωμενοι

Στον παρμενιωνα στη ροδο στην καταβια ειχαμε ριξει με 40αρι μποφορς. Εγω βεβαια γεμιστης ημουν, αλλα πανω στο οπλο που τρανταχτηκε ολοκληρο. Αν με τα 23μμ ετρεμε το εδαφος που λες, φαντασου με τα 40μμ τι εγινε. Και ακριβως διπλα μου βαρεσε ένα μ48α5 μολφ. Εκει να δεις καβλα!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Λογικό!!!ο πυροσωληνας του βλήματος του zu σκάει λες και εκρήγνυται δυναμίτης!!
Δυνατό εργαλείο!!!
ανατολικογερμανικο αντιαεροπορικο οπλο του 1940 τυπε
πλεον αχρηστο γι αυτη τη δουλεια λογω των συγχρονων πολεμικων τζετ
αλλα για να ριχνει θεριστικες βολες στην παραλια οταν επιχειρουν αποβαση οι απεναντι ειναι μανουλα  :s&m_1:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Στον παρμενιωνα στη ροδο στην καταβια ειχαμε ριξει με 40αρι μποφορς. Εγω βεβαια γεμιστης ημουν, αλλα πανω στο οπλο που τρανταχτηκε ολοκληρο. Αν με τα 23μμ ετρεμε το εδαφος που λες, φαντασου με τα 40μμ τι εγινε. Και ακριβως διπλα μου βαρεσε ένα μ48α5 μολφ. Εκει να δεις καβλα!!!
την καταβια εριξα κι εγω
που υπηρετησες στη ροδο τυπε;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
ανατολικογερμανικο αντιαεροπορικο οπλο του 1940 τυπε
πλεον αχρηστο γι αυτη τη δουλεια λογω των συγχρονων πολεμικων τζετ
αλλα για να ριχνει θεριστικες βολες στην παραλια οταν επιχειρουν αποβαση οι απεναντι ειναι μανουλα  :s&m_1:

Πρωτον είναι ρωσικο. Δευτερον, δεν είναι του 40  αλλα του 60. Τριτον, αυτά τα οπλα δεν είναι για σκοπευση ακριβειας, αλλα για αμυνα περιοχης. Δηλαδη τοποθετουν διασταυρωμένα καμποσα από αυτά και εκτελουν πυρα στοχεύοντας ΧΩΡΟ και όχι ΣΤΟΧΟΥΣ. Δημιουργουν ετσι ένα kill zone. Εμεις τα χρησιμοποιουμε σαν οπλα υποστηρίξεως επειδή όταν τα πηραμε από τα ανατολικογερμανικα αποθεματα, είχαμε ηδη το rh202 στο αντιαεροπορικο πυροβολικο και αυτά τα δωσανε στο πεζικο. Προσφατα τα κοτσαρανε σε βμπ1 για να τους δωσουν κινητικοτητα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Και βέβαια ο Κλασσικός ΣΥΡΙΖΑίος, όποτε πάει η κουβέντα σε όπλα,
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Χώρα με πληθυσμό 310.000.000
και 50 πολιτείες, από τις οποίες ΜΙΑ , ΤΟ ΤΕΞΑΣ,
έχει έκταση 7πλασια της Ελλάδος!!!

Πιο κοντινό παράδειγμα είναι η Ελβετία.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ,ανήκουν στην Εθνοφυλακή!
Όλοι κανουν εκπαίδευση στα όπλα.
Μία φορά το μήνα κάνουν βολές, ΟΛΟΙ.

Ανέκδοτο που κυκλοφορεί , λέει ότι ο Μέσος Ελβετός
με τουφέκι , πετυχαίνει μύγα στα 50 μέτρα.

Όλοι οι Ελβετοί πολίτες, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, όχι περίστροφα και επαναληπτικές καραμπίνες!
Αυτόματα, οπλοπολυβόλα κτλ!

Αν πέσει στην αντίληψή τους απειλή κατά της ζωής
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

Το αποτέλεσμα ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

:thumbsup:

Έτσι ακριβώς!!!

Να αγιάσει η γραφίδα σας κ. Λάκη!!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ενδεχομενως , αν ομως κοιτας μονο το ζητημα της ποσοτητας, τυφλα. Αντιθετα εγω πρωτιστως το ζητημα της δικαιοσυνης. Δηλαδη με το να εχει μονο μια ομαδα οπλα , οι φονοι ειναι μονοπλευροι. Οι παραβατικοι μονο σκοτωνουν νομοταγεις . Εγω προτιμω δικαιοσυνη , και ας ειναι περισσοτεροι οι φονοι. Δηλαδη απο το να εχω 5 φονους και να ειναι και οι 5 απο παραβατικους σε ησυχους και το αλλο ναναι 0,  προτιμω να εχω 40 φονους, απο 20 ο καθενας. Στο λεω λιγο υπερβολικα βεβαια για να κανω κατανοητο, οτι δινω προτεραιοτητα στο ζητημα της δικαιοσυνης.

Οσον αφορα το παραδειγμα που ειπες πριν με το λακη και τον υποτιθεμενο "γεωργιανο" κακοποιο, ναι και ο σκληροτατος κακοποιος θα φοβηθει γιατι οσους φονους και φυλακες να εχει κανει, ολως  " παραδοξως" αυτα δε μπορουν να τον προστατευσουν απο μια σφαιρα. Η σφαιρια το ιδιο θα του διαπερασει το κρανιο, την καρδια κλπ. Επομενως ακομη και αν ενα δεκαχρονο παιδακι κραταει ενα πυροβολο οπλο μπορει με αυτο να εξουδετερωσει τον πιο σκληρο και αιμοσταγη φονια. Αυτο αλλωστε ειναι και η " επανασταση" που εχει φερει το πυροβολο οπλο, η ανατροπη των συσχετισμων

:thumbsup:

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πρωτον είναι ρωσικο. Δευτερον, δεν είναι του 40  αλλα του 60. Τριτον, αυτά τα οπλα δεν είναι για σκοπευση ακριβειας, αλλα για αμυνα περιοχης. Δηλαδη τοποθετουν διασταυρωμένα καμποσα από αυτά και εκτελουν πυρα στοχεύοντας ΧΩΡΟ και όχι ΣΤΟΧΟΥΣ. Δημιουργουν ετσι ένα kill zone. Εμεις τα χρησιμοποιουμε σαν οπλα υποστηρίξεως επειδή όταν τα πηραμε από τα ανατολικογερμανικα αποθεματα, είχαμε ηδη το rh202 στο αντιαεροπορικο πυροβολικο και αυτά τα δωσανε στο πεζικο. Προσφατα τα κοτσαρανε σε βμπ1 για να τους δωσουν κινητικοτητα.
ναι δε λεω για την κατασκευη τους
λεω οτι ηταν ανατολικογερμανικα αντιαεροπορικα αυτα που εχει σημερα ο ΕΣ
για την παραγωγη εχεις δικιο δεν ειναι το '40 ειναι του '60
στη μοναδα που υπηρετουσα εγω ειχαν ρολο να αποτρεπουν την αποβαση στην ανατολικη ακτη του νησιου με θεριστικες βολες στη θαλασσα και την παραλια
δε χρησιμοποιουνταν καθολου ως αντιαεροπορικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom