Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.320
- Πόντοι
- 9.931
Πιτσιρίκα ηταν ωραίο μουνακι.υδροκέφαλη ειναι ρε τύπε ... ήμαρτον τζιζιττουδις μας εγινες
Πιτσιρίκα ηταν ωραίο μουνακι.υδροκέφαλη ειναι ρε τύπε ... ήμαρτον τζιζιττουδις μας εγινες
όταν εννοεις πιτσιρίκα για πότε λες ; βρέφος οταν γεννηθηκε ;Πιτσιρίκα ηταν ωραίο μουνακι.
Tυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα..Δεν την λες και άσχημη,αλλά μυαλό πιο καμένο και από την Πάρνηθα
δεν νομίζω τυπε , ειναι κάτα της κατάποσης , δεν ειναι φεμινιστικά σωστο ..Tυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα..
Τυπε παιζει να τα καταπινει..δεν νομίζω τυπε , ειναι κάτα της κατάποσης , δεν ειναι φεμινιστικά σωστο ..
Αν σου πιάσει και την πούτσα να πείς και ευχαριστω με το μυαλο που κουβαλάει
ναι αλλα αυτη δεν ειναι δοχείο ηδονης να αδειάζεις τυπε ..Τυπε παιζει να τα καταπινει..
τα φλόκια είναι bio..
Όταν ήταν στο mad και παρουσίαζε το ΟΚόταν εννοεις πιτσιρίκα για πότε λες ; βρέφος οταν γεννηθηκε ;
Όταν ήταν στο mad και παρουσίαζε το ΟΚ
Κλάσεις ανώτερη, για εμένα, η Λυδία και μου είχε δημιουργήσει πολλές εφηβικές καβλες. Που να χάθηκε αυτή η ψυχή;Στο Mad ηταν τρελο καυλακι, μαζι με την Λυδία Παπαϊωάννου ηταν οτι καλύτερο ειχε το Mad.
Η Λυδία η πυγμαχόφατσα;;Κλάσεις ανώτερη, για εμένα, η Λυδία και μου είχε δημιουργήσει πολλές εφηβικές καβλες. Που να χάθηκε αυτή η ψυχή;
παιζει και μουσικαρες το ευακι, οι αλλες ειναι αμορφωτες μουσικαΗ Λυδία η πυγμαχόφατσα;;
Με την μυτη μελιτζάνα;;
Εύα Θεοτοκάτου ρε, νιαουρόμουνο
Εκανε παιδι και τρέχει δικια της εταιρεία.Κλάσεις ανώτερη, για εμένα, η Λυδία και μου είχε δημιουργήσει πολλές εφηβικές καβλες. Που να χάθηκε αυτή η ψυχή;
Αυτή από πάνω! Τι σόι φεμινίστρια θα ήταν άλλωστε; ΧαχαχααΣε τι στάση έμεινε έγγυος?
Σίγουρα στα 4. Πρέπει να είναι και η στάση που την έχουν πάρει τις περισσότερες φορές.