Νέα

Μαίρη Μπενέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ναι

• Ναι

Ψήφοι: 42 76,4%
  • Ναι

Ψήφοι: 13 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Υπέκυψα φίλε . . . μέχρι χοληστερίνη έχω τώρα . . .
Έχεις χοληστερίνη γιατί έκοψες τα φασολάκια...για μένα λένε μερικές φορες ότι τρώω σαν να νηστεύω...αλλά αφενός αγαπάω τα φασολάκια και αφετέρου γουστάρω την Μπενεα...οι πιπινολατρες που τρώνε κρέας οχτώ φορές την μέρα σαν μωράκια στην ανάπτυξη ας παλεύουν με τις εξετάσεις τους.

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
Έχεις χοληστερίνη γιατί έκοψες τα φασολάκια...για μένα λένε μερικές φορες ότι τρώω σαν να νηστεύω...αλλά αφενός αγαπάω τα φασολάκια και αφετέρου γουστάρω την Μπενεα...οι πιπινολατρες που τρώνε κρέας οχτώ φορές την μέρα σαν μωράκια στην ανάπτυξη ας παλεύουν με τις εξετάσεις τους.
Αυτό φίλε με τη νηστεία και τα φασολάκια θα ήθελα να μου μάθεις πως το κάνεις . . .
Το άλλο με την Μπενεα . . . άσε να έχω και λίγο χοληστερίνη. . .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.121
Πόντοι
9.297
Αυτό φίλε με τη νηστεία και τα φασολάκια θα ήθελα να μου μάθεις πως το κάνεις . . .
Το άλλο με την Μπενεα . . . άσε να έχω και λίγο χοληστερίνη. . .
Λίγη όλοι έχουμε...αλλά αν τρώμε κάθε μέρα πίτσες και γύρο ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ...γινόμαστε σαπακια έτσι .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.114
Πόντοι
6.256
Αυριο θα κανω σπανακόρυζο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom