Νέα

Μαιμου συνταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειμαι περιεργος και θα ηθελα να ακουσω απο καποιο γνωστη νομικων αν γινεται να καταγγειλεις εναν Ελληναρα που πηρε συνταξη προωρη απο το Γερμανικο κρατος παριστανοντας τον τρελο. Εχω εναν μπαρμπα ξεφτυλισμενο που μας εχει πρηξει χρονια τα πελε με το να καυχιεται ολη την ωρα ποσο πανεξυπνος ειναι που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος και πηρε συνταξη απο το δημοσιο του και ηρθε ελλαδα στα 50 του και θα ηθελα να ξερω αν μπορω με καποια καταγγελια να τον τρεξω. Εφοσον μας εχει ξεπληρωσει την φιλοξενια με τον χειροτερο τροπο τοσα χρονια. Αχαριστο γουρουνι Ελληναρας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756
τυπε δεν νομιζω να μπορει να βοηθησει Ελληνας δικηγορο , με κανενα γερμανο πρεπει να μιλησεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ειμαι περιεργος και θα ηθελα να ακουσω απο καποιο γνωστη νομικων αν γινεται να καταγγειλεις εναν Ελληναρα που πηρε συνταξη προωρη απο το Γερμανικο κρατος παριστανοντας τον τρελο. Εχω εναν μπαρμπα ξεφτυλισμενο που μας εχει πρηξει χρονια τα πελε με το να καυχιεται ολη την ωρα ποσο πανεξυπνος ειναι που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος και πηρα συνταξη απο το δημοσιο του και ηρθε ελλαδα στα 50 του και θα ηθελα να ξερω αν μπορω με καποια καταγγελια να τον τρεξω. Εφοσον μας εχει ξεπληρωσει την φιλοξενια με τον χειροτερο τροπο τοσα χρονια. Αχαριστο γουρουνι Ελληναρας.
πανευκολο....το γερμανικο ΣΔΟΕ ειναι πολυ προθυμο να ακουσει καταγγελιες

Επισκέπτης
Ειμαι περιεργος και θα ηθελα να ακουσω απο καποιο γνωστη νομικων αν γινεται να καταγγειλεις εναν Ελληναρα που πηρε συνταξη προωρη απο το Γερμανικο κρατος παριστανοντας τον τρελο. Εχω εναν μπαρμπα ξεφτυλισμενο που μας εχει πρηξει χρονια τα πελε με το να καυχιεται ολη την ωρα ποσο πανεξυπνος ειναι που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος και πηρα συνταξη απο το δημοσιο του και ηρθε ελλαδα στα 50 του και θα ηθελα να ξερω αν μπορω με καποια καταγγελια να τον τρεξω. Εφοσον μας εχει ξεπληρωσει την φιλοξενια με τον χειροτερο τροπο τοσα χρονια. Αχαριστο γουρουνι Ελληναρας.

Μπες εδώ  και άνοιξε καινούργιο θέμα

Το αργότερο Παρασκευή πρωί θα τον δείχνει ο Παπαδάκης

Επισκέπτης
Ευχαριστω...Και γινεται δηλαδη να του κοψουν την συνταξη ετσι απλα?που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος πριν 15 χρονια?

Επισκέπτης
Ευχαριστω...Και γινεται δηλαδη να του κοψουν την συνταξη ετσι απλα?που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος πριν 15 χρονια?

Τύπε έχει πολλούς που ζουν εις βάρους του Γερμανικού δημοσίου, ειδικά άνεργους πολύτεκνους Τούρκους που παίρνουν ακόμη και 3000 το μήνα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756

Δεν νομιζω να του την κοψουν απλα , θα ζητησουν και αναδρομικα τα χρηματα που εχει παρει ο μπαρμπας μεχρι και εκεινη την στιγμη

Επισκέπτης
Δεν νομιζω να του την κοψουν απλα , θα ζητησουν και αναδρομικα τα χρηματα που εχει παρει ο μπαρμπας μεχρι και εκεινη την στιγμη

Μια χαρα! Απο μικρος τον σιχαινομουν να τον βλεπω με το καταμπουκωμενο στομα απο τα μπριζολιδια που τον ταιζαμε να μην σταματαει λεπτο να καυχιεται!

Επισκέπτης
Μια χαρα! Απο μικρος τον σιχαινομουν να τον βλεπω με το καταμπουκωμενο στομα απο τα μπριζολιδια που τον ταιζαμε να μην σταματαει λεπτο να καυχιεται!

Τύπε παιδιά έχει; Μήπως σκοπεύει να αφήσει σε σένα ότι έχει  και δεν έχει;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πριν τον καταδώσεις δώστου και ένα εγκάρδιο φιλάκι στο μάγουλο.... :2funny:

Judas+kiss+Delator.JPG

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά κάνει ο θειος και τα παιρνει απο τους Γερμανους.
Αυτοι μας εχουν παρει πολυ περισσότερα, και οσο περνα ο χρονος τοσο πιο γαμιωντας μας πάνε.
Βρες κανέναν αλλο τροπο να τον εκδικηθεις  :s&m_1:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.963
Πόντοι
26.141
Καλά κάνει ο θειος και τα παιρνει απο τους Γερμανους.
Αυτοι μας εχουν παρει πολυ περισσότερα, και οσο περνα ο χρονος τοσο πιο γαμιωντας μας πάνε.
Βρες κανέναν αλλο τροπο να τον εκδικηθεις  :s&m_1:
:grin: :grin:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Ειμαι περιεργος και θα ηθελα να ακουσω απο καποιο γνωστη νομικων αν γινεται να καταγγειλεις εναν Ελληναρα που πηρε συνταξη προωρη απο το Γερμανικο κρατος παριστανοντας τον τρελο. Εχω εναν μπαρμπα ξεφτυλισμενο που μας εχει πρηξει χρονια τα πελε με το να καυχιεται ολη την ωρα ποσο πανεξυπνος ειναι που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος και πηρε συνταξη απο το δημοσιο του και ηρθε ελλαδα στα 50 του και θα ηθελα να ξερω αν μπορω με καποια καταγγελια να τον τρεξω. Εφοσον μας εχει ξεπληρωσει την φιλοξενια με τον χειροτερο τροπο τοσα χρονια. Αχαριστο γουρουνι Ελληναρας.
φιλε θες να καθαρισω την υποθεση? με ενα καλο μαρουλι...σκεψου το.  :uzi:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Ρε τυπε οσο μαλακας και να ειναι ο αλλος ειναι πουστια να τον δωσεις στεγνα. Ειδικα αφου τα παιρνει απο το γερμανικο κρατος, ουσιαστικα ο θειος συνεισφερει στο ΑΕΠ της χωρας, απο αυτον θα ξεκινησει η αναπτυξη  :rockon:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.568
Πόντοι
9.931
Διεύθυνση:
Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
Καραολή & Δημητρίου 3
106 75 Κολωνάκι – Αθήνα

Τηλ.: 0030 / 210 - 72 85 111
Φαξ : 0030 / 210 - 72 85 335

Ώρες συναλλαγής με το κοινό:
Η Πρεσβεία δέχεται το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 09:00 έως 12:00.

Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις
μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία πέραν του ωραρίου λειτουργίας (και μέσων μηνύματος sms) στο υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο:

Kινητό: 0030 / 693 - 23 381 53 (για γερμανόφωνους)
Kινητό: 0030 / 693 - 23 381 52 (για ελληνόφωνους)

Καλή επιτυχία :thumbsup:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom