Πριν μια εβδομάδα έπεσα θύμα κλοπής, jacket και αυτών που είχε μέσα και αποφάσισα να πάρω ακόμα ένα. Έχοντας βίτσιο με τα καλά jacket (όχι απαραίτητα και πανάκριβα) παραμέρισα κάποιες άλλες προτεραιότητες μου και ανέβασα το budget μου. Χθες και με πίεση χρόνου (κακό αυτό, δεν το συνηθίζω στις αγορές μου) εβρισκόμενος κοντά σε κάποια καλά καταστήματα άρχισα την αναζήτηση. Στο δεύτερο που πήγα μου άρεσε κάποιο, αφού με πληροφόρησε η πωλήτρια και για κάποια έκπτωση που είχε, αποφάσισα στα γρήγορα να το αγοράσω μιας και το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο και δεν υπήρχε άλλο. Σήμερα το πρωί είπα να το βγάλω από τη σακούλα και να το φορέσω. Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης έχω μεγάλες υποψίες πως το jacket δεν πρέπει να είναι αυθεντικό ή στην καλύτερη β ή γ διαλογής. Από προσεκτικές ματιές κλίνω περισσότερο στο μαϊμού (αδικαιολόγητες ατέλειες σε κάποια σημεία για τα χρήματα και την κατηγορία του). Τονίζω πως δεν είμαι κανένας περίεργος και ψείρας με αυτά τα θέματα. Είμαι στενοχωρημένος και το χειρότερο μου χάλασαν τη μέρα μου οι αλήτες.
ΥΓ δεν το ανέβασα λόγο Κυριακής ή για να περνά η ώρα μου οπότε απαντήσεις δώσε του μια μπανάνα κτλ ας λείψουν περισσότερο το έγραψα για να το μοιραστώ μαζί σας και να είστε και σεις ποιο προσεκτικοί.
ΥΓ δεν το ανέβασα λόγο Κυριακής ή για να περνά η ώρα μου οπότε απαντήσεις δώσε του μια μπανάνα κτλ ας λείψουν περισσότερο το έγραψα για να το μοιραστώ μαζί σας και να είστε και σεις ποιο προσεκτικοί.