Νέα

Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Πριν μια εβδομάδα έπεσα θύμα κλοπής, jacket και αυτών που είχε μέσα και αποφάσισα να πάρω ακόμα ένα. Έχοντας βίτσιο με τα καλά jacket (όχι απαραίτητα και πανάκριβα) παραμέρισα κάποιες άλλες προτεραιότητες μου και ανέβασα το budget μου. Χθες και με πίεση χρόνου (κακό αυτό, δεν το συνηθίζω στις αγορές μου) εβρισκόμενος κοντά σε κάποια καλά καταστήματα άρχισα την αναζήτηση. Στο δεύτερο που πήγα μου άρεσε κάποιο, αφού με πληροφόρησε η πωλήτρια και για κάποια έκπτωση που είχε, αποφάσισα στα γρήγορα να το αγοράσω μιας και το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο και δεν υπήρχε άλλο. Σήμερα το πρωί είπα να το βγάλω από τη σακούλα και να το φορέσω. Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης  έχω μεγάλες υποψίες πως το jacket δεν πρέπει να είναι αυθεντικό ή στην καλύτερη β ή γ διαλογής. Από προσεκτικές ματιές κλίνω περισσότερο στο μαϊμού (αδικαιολόγητες ατέλειες σε κάποια σημεία για τα χρήματα και την κατηγορία του). Τονίζω πως δεν είμαι κανένας περίεργος και ψείρας με αυτά τα θέματα. Είμαι στενοχωρημένος και το χειρότερο μου χάλασαν τη μέρα μου οι αλήτες.
ΥΓ δεν το ανέβασα λόγο Κυριακής ή για να περνά η ώρα μου οπότε απαντήσεις δώσε του μια μπανάνα κτλ ας λείψουν περισσότερο το έγραψα για να το μοιραστώ μαζί σας και να είστε και σεις ποιο προσεκτικοί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιζει πολυ μαιμου απο τουρκια και αλλου τυπε που την βαφτιζουν μαρκα και την πουλαν και δηθεν καλα μαγαζια

Επισκέπτης
πηγαινε πισω στο μαγαζι και βρες την ακρη  :s&m_1:

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν εχεις πεταξει τις ετικετες πηγαινε το πισω και ζητα τα χρηματα σου.

Παιζει πολυ μπανανα ακομα και απο τις επισημες αντιπροσωπειες (αγοραζουν 10 κομματια με επισημο τιμολογιο για τα ματια του κοσμου και πουλανε 100 μπανανες τουρκιας ή ταιλανδης σαν αυθεντικα).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πριν μια εβδομάδα έπεσα θύμα κλοπής, jacket και αυτών που είχε μέσα και αποφάσισα να πάρω ακόμα ένα. Έχοντας βίτσιο με τα καλά jacket (όχι απαραίτητα και πανάκριβα) παραμέρισα κάποιες άλλες προτεραιότητες μου και ανέβασα το budget μου. Χθες και με πίεση χρόνου (κακό αυτό, δεν το συνηθίζω στις αγορές μου) εβρισκόμενος κοντά σε κάποια καλά καταστήματα άρχισα την αναζήτηση. Στο δεύτερο που πήγα μου άρεσε κάποιο, αφού με πληροφόρησε η πωλήτρια και για κάποια έκπτωση που είχε, αποφάσισα στα γρήγορα να το αγοράσω μιας και το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο και δεν υπήρχε άλλο. Σήμερα το πρωί είπα να το βγάλω από τη σακούλα και να το φορέσω. Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης  έχω μεγάλες υποψίες πως το jacket δεν πρέπει να είναι αυθεντικό ή στην καλύτερη β ή γ διαλογής. Από προσεκτικές ματιές κλίνω περισσότερο στο μαϊμού (αδικαιολόγητες ατέλειες σε κάποια σημεία για τα χρήματα και την κατηγορία του). Τονίζω πως δεν είμαι κανένας περίεργος και ψείρας με αυτά τα θέματα. Είμαι στενοχωρημένος και το χειρότερο μου χάλασαν τη μέρα μου οι αλήτες.
ΥΓ δεν το ανέβασα λόγο Κυριακής ή για να περνά η ώρα μου οπότε απαντήσεις δώσε του μια μπανάνα κτλ ας λείψουν περισσότερο το έγραψα για να το μοιραστώ μαζί σας και να είστε και σεις ποιο προσεκτικοί.

τυπε χαμος γινεται με την κριση.φερνουν αβερτα μουφες απο τουρκια, βουλγαρια ,σκοπια κτλ.
Μονο στα συνορα Προμαχωνα ποσους εμπορους ρουχων εχω συναντησει π ημουν πελατης κ κανουν την παπια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

γιαυτο μονο λιβερτζυ ψωνιζε απο λιντ
:grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι να μην το γραψει,δεν μας ενδιαφερει,κουτσομποληδες δεν ειμαστε ουτε θα δυσφημησουμε το μαγαζι απο δω

βλαχο δεν ειναι κουτσομπολιο, συνηθως τα κλεφτρονια επιλεγουν και επαναλαμβανουν στα ιδια μαγαζια κλεψιες. ασφαλως και δε φταιει το μαγαζι αν χτυπαει κλεφτρονι εκει αλλα καλο ειναι να ειναι ενημεροι και αυτοι και οι πελατες. ετσι πιαστηκε τσαντακιας επ'αυτοφορω στην εξοδο μπουζουκιων υστερα απο επανειλλημενα κρουσματα, σε αλλο μαγαζι γυφτος που εκλεβε κινητα.

OP
OP
R

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Αν δεν εχεις πεταξει τις ετικετες πηγαινε το πισω και ζητα τα χρηματα σου.

Παιζει πολυ μπανανα ακομα και απο τις επισημες αντιπροσωπειες (αγοραζουν 10 κομματια με επισημο τιμολογιο για τα ματια του κοσμου και πουλανε 100 μπανανες τουρκιας ή ταιλανδης σαν αυθεντικα).

ο θεός με φώτισε και δεν πέταξα τίποτα

OP
OP
R

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
οχι να μην το γραψει,δεν μας ενδιαφερει,κουτσομποληδες δεν ειμαστε ουτε θα δυσφημησουμε το μαγαζι απο δω

Εδώ δεν έγραψα το όνομα του καταστήματος (από την αυριανή μου επίσκεψη θα εξαρτηθεί το τι θα κάνω μετά) που είναι πολύ επώνυμο και μάλλον πρέπει να παίζει μεγάλη  απατεωνιά. Το μπαρ δεν μου φταίει μέσα στο χαμό ο τύπος που με έκλεψε φταίει γενικά είναι οκ μαγαζί. Ενημερώθηκε και ο ιδιοκτήτης και η ασφάλεια.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
Δικέ μου έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μέχρι και ένα μήνα μετά την αγορά του προϊόντος.Θα πάς και θα απαιτήσεις να σου το αλλάξουν ή να πάρεις το κασέρι πίσω.Αν έχεις και την πλήρη συσκευασία ακόμα καλύτερα.Και αν αρχίσουν κόλπα του τύπου "δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση" κάνε σαματά.Έχεις το δικαίωμα και έχουν την υποχρέωση να σε εξυπηρετήσουν.Αλλιώς συνήγορος του πολίτη,ένωση καταναλωτών και κράξιμο μαπο ραδίου,τηλεόρασης,διαδικτύου και εφημερίδος.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι εταιρίας είναι ? Επώνυμο ?Κόστος?

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δικέ μου έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μέχρι και ένα μήνα μετά την αγορά του προϊόντος.Θα πάς και θα απαιτήσεις να σου το αλλάξουν ή να πάρεις το κασέρι πίσω.Αν έχεις και την πλήρη συσκευασία ακόμα καλύτερα.Και αν αρχίσουν κόλπα του τύπου "δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση" κάνε σαματά.Έχεις το δικαίωμα και έχουν την υποχρέωση να σε εξυπηρετήσουν.Αλλιώς συνήγορος του πολίτη,ένωση καταναλωτών και κράξιμο μαπο ραδίου,τηλεόρασης,διαδικτύου και εφημερίδος.

ουτε συνηγορος ουτε ενωση καταναλωτων - ψαχνεις στο υπουργειο εμποριου τη γενικη γραμματεια καταναλωτη (ετσι ονομαζοταν τουλαχιστον πριν 5 χρονια που το εψαχνα) σε περιπτωση που αρνηθουν επιστροφη ή για θεματα εγγυησης αφαιτειται η αδεια απο τον εμπορο χωρις πολλα πολλα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Εγω παντως ξερω εταιρια εντος εμπορικου κεντρου με πανακριβα ρουχα που πουλαει και μαϊμου.
Βεβαια δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου αλλα πολυ καλος φιλος με μαγαζι μου λεει μην πλησιασεις ποτε σ'αυτους.
Υποψη οτι την συγκεκριμενη μαρκα δεν την πουλαει (γιατι σιγουρα καποιος θα πει οτι το κανει με σκοπο ιδιον οφελος).Απλα ο συγκεκριμενος με εμπειrια χρονων μπορει να καταλαβει στο δευτερολεπτο ποιο ειναι μαϊμου και ποιο οχι.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τί μάρκα είναι το τζάκετ?

Παρεπιπτόντως πρέπει να την έχω πατήσει και εγώ με αθλητικά nike που αγόρασα από πασίγνωστο πολυκατάστημα  :-

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom