Νέα

Μαγνητες σε ρολογια της ΔΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Ξεπουλανε οι μαγνητες στην Ελλαδα...
Λογικά όλο και καποιοι θα το πειράζουν
Το ρολοι της ΔΕΗ δεν πειραζεται με μαγνητες. Ειναι πολυ πιο απλο απ'οτι φανταζομαστε. Γινεται σε 5 λεπτα και χωρις να παρει χαμπαρι κανενας. Το θεμα ειναι να ειστε προσεκτικοι με το κατα ποσο θα σας το πειραξουν. Γιατι οι μοναδες βγαινουν με ειδικο αλγοριθμο που παρακολουθειται αυτοματα απο συστημα υπολογιστη και το μεταφραζει σε "irregularity". Αν δουν οι χαρτογιακαδες απο μεσα κατι το περιεργο-που φαινεται αμεσως, τοτε αυτο που πρεπει να κανουν απο το νομο ειναι να ερθουν με την δικη σας παρουσια να αλλαξουν το ρολοι (τιποτε αλλο δεν μπορουν να κανουν σε αυτη τη φαση) Ομως αν συνεχιστει αυτο και για 2η φορα, τοτε πεφτει μηνυσουλα που ειναι αλμυρη εμπειρια. Ομως, υπαρχει και αλλος τροπος να επεμβετε ΧΩΡΙΣ το ανοιγμα ρολογιου. Λεγεται "πλυντηριο" και γινεται με επαφη καλωδιων. :hi: 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.691
Πόντοι
12.756
Το ρολοι της ΔΕΗ δεν πειραζεται με μαγνητες. Ειναι πολυ πιο απλο απ'οτι φανταζομαστε. Γινεται σε 5 λεπτα και χωρις να παρει χαμπαρι κανενας. Το θεμα ειναι να ειστε προσεκτικοι με το κατα ποσο θα σας το πειραξουν. Γιατι οι μοναδες βγαινουν με ειδικο αλγοριθμο που παρακολουθειται αυτοματα απο συστημα υπολογιστη και το μεταφραζει σε "irregularity". Αν δουν οι χαρτογιακαδες απο μεσα κατι το περιεργο-που φαινεται αμεσως, τοτε αυτο που πρεπει να κανουν απο το νομο ειναι να ερθουν με την δικη σας παρουσια να αλλαξουν το ρολοι (τιποτε αλλο δεν μπορουν να κανουν σε αυτη τη φαση) Ομως αν συνεχιστει αυτο και για 2η φορα, τοτε πεφτει μηνυσουλα που ειναι αλμυρη εμπειρια. Ομως, υπαρχει και αλλος τροπος να επεμβετε ΧΩΡΙΣ το ανοιγμα ρολογιου. Λεγεται "πλυντηριο" και γινεται με επαφη καλωδιων. :hi: 

τυπε αν ξερεις κατι καλυτερα να το γραψεις εδω γιατι οι χυστες εχουν πελωρια αναγκη την οικονομια στο ρευμα.

Χρειαζονται το χρημα για καταθεσεις  :zfuck: στους οικους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αφηστε ρε τις απατεωνιες και αντε να πληρωσετε οτι καιτε
γιουφτοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
γιουφτοι
Ετσι ειναι τύπε

Μαγνητακι στο ρολόι της ΔΕΗ
χάρισμα το δανειο απο την τραπεζα
100 δοσεις στην εφορια

Πρωτη φορα αριστερα!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
γιουφτοι
Εγω φιλοι μου προσπαθησα να ενημερωσω απλα τον τροπο που μπορει να γινει. Για να μην πιστευουν διαφοροι οτι με τα μαγνητακια εκτος απο το να καυλωσεις γκομενα ( :jerking: ) πειραζεις ρολογια. Αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να γινεται. Και κατι αλλο. Πρωτα απο ολα ειναι αρκετα επικυνδινο αν καποιος μαλακας παει μονος του και το κανει (αντε να δω μετα που θα βρει σφραγιδα να ξανακλισει το ρολοι-γιατι παραβιασμενη σφραγιδα= "σας πιασανε") σιγουρα θα προκαλεσει ζημια στον μετρητη-ιδιως να ειναι καινουργιο ρολοι τελευταιας γενιας (μετα το 2010)...Και αν προκαλεσεις ζημια στον μετρητη τοτε θα παρεις αναγκαστικα την ΔΕΗ και τοτε οπως καταλαβαινετε ξερετε τι θα γινει. Θα αρχισετε τα σορρια και τα θανκια και τα ελεορ,  αλλα το πεος θα ερθει! Και κατι τελευταιο. Σε γραπωσανε, μπαινεις στο "τεφτερι" τους (black list). Και το προγραματακι που εχουν απο MIT αρχιζει και καταγραφει "συνηθειες καταναλωτη" και τοτε ειναι που την πουτσισατε. Το τμημα αυτο εχει φορτωθει με παρα πολυ δουλεια την τελευταια 10ετια (ολοι επιστημονες-οχι ΔΕΗτζηδες) και για να καταλαβετε τι γινετε εκει ενα σας λεω...δεκα μας γαμαν, εφτα μετραμε!

Γι'αυτο αφηστε τις μαλακιες και απλα μονο γαμαμε-τιποτα αλλο!

ΥΓ. Για τους γυφτους που λεει ο φιλος...Οι γυφτοι φιλε μου δεν πληρωνουν ρευμα γιατι απλα δεν γουσταρουν...Ετσι απλα... :hi:

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Συμφωνώ ότι δεν πειράζεται το ρολόι με μαγνήτες εκτός και αν βάλεις έναν πολύ ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου, με κίνδυνο όμως να καταστρέψεις μόνιμα τον μετρητή.
Ο δίσκος του μετρητή δεν μαγνητίζεται διότι είναι από αλουμίνιο και γυρίζει με δινορεύματα που αναπτύσονται επάνω του δια μέσου δύο πηνίων : ένα τάσεως και ένα εντάσεως.
Το μόνο που μπορείς να πειράξεις είναι το πηνίο τάσεως τοποθετώντας του μιά αντίσταση σε σειρά. για παράδειγμα με μία αντίσταση 15ΚΩ 1W μπορείς να τον κόψεις στο 40%, βέβαια αυτό προυποθέτει ότι θα ανοίξεις την εξωτερική σφραγίδα του μετρητή και την εσωτερική που βρίσκεται στο σημείο σύνδεσης τον καλωδίων, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει κάποιος από "μεσα" που έχει και σφραγίδες να τον ξανασφραγίσει.
Βέβαια κάποιος από "μέσα" μπορει να έρθει και να σου γυρίσει πίσω τις ενδείξεις αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό για οικιακούς καταναλωτές.
Ένας άλλος τρόπος είναι να τον καταστρέψεις τελείως χωρίς να φαίνεται ότι έχεις κάνεις κάποια επέμβαση και χωρίς βέβαια να τον ανοίξεις, και εδώ όμως οι ειδικοί θα το καταλάβουν στο επόμενο 4μηνο και θα σπεύσουν να στον αλλάξουν και πιθανώς να σε χρεώσουν.
Συμπέρασμα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πληρώνεις το λογαριασμό ή επενδύεις σε φωτοβολταικά + ανεμογεννήτρια + αυτονομία + φυσικό αέριο δεν ξαναπληρώνεις δημοτικούς φόρους και τέλη δεν πληρώνεις ΕΡΤ και έχεις απόσβεση σε 10-15 χρόνια . :woldman: :priest:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
οδυσεας21 δεν θα καταλαβουν ετσι οπως τα γραφεις...ο τροπος ειναι τοοοσο απλος που δεν χρειαζοντια τετοιου ειδους χειρισμοι...Η φακα ειναι δυσκολη...Οσο για τις επενδυσεις, ολα αυτα πλεον φορολογουνται και με το παραπανω. Αποσβεση σε αυτη τη χωρα δεν γινεται ποτε με τιποτα(μονο με τις πουτανες), γιατι δεν κραταμε το λογο μας για τιποτα... :hi:

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
οδυσεας21 δεν θα καταλαβουν ετσι οπως τα γραφεις...ο τροπος ειναι τοοοσο απλος που δεν χρειαζοντια τετοιου ειδους χειρισμοι...Η φακα ειναι δυσκολη...Οσο για τις επενδυσεις, ολα αυτα πλεον φορολογουνται και με το παραπανω. Αποσβεση σε αυτη τη χωρα δεν γινεται ποτε με τιποτα(μονο με τις πουτανες), γιατι δεν κραταμε το λογο μας για τιποτα... :hi:
Ίσως να μη με καταλάβουν δεν είναι τεχνικό το φόρουμ,  για όσους έχουν πάει λύκειο διδάσκονται στο κομμάτι της φυσικής "ηλεκτρισμός".
Τώρα αν φορολογούνται, σε πληροφορώ ότι γνωρίζω αυθαίρετα και μαιζονέτες μέσα στο πράσινο που δεν πληρώνουνε ούτε ευρώ, είναι αυτόνομα σπίτια και δεν πλήρωσαν ποτέ ΕΕΤΗΔΕ και ΕΕΤΑ και δεν πληρώνουν ΕΡΤ , Δημ. Τέλη κτλ

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Και όσο για τις πουτάνες που γράφεις, από του χρόνου θα πρέπει να εφοδιαστούν με POS, ήρθε λοιπόν ο χρόνος που θα καταγράφεται στην  εφορία πότε γάμησες , ποιά γάμησες, πόσες φορές έχυσες και αν έκανε CIM.
Πρώτη φορά Αριστερά μας κατέστρεψε , να δείς που αυτός θα φέρει και τον Αντίχριστο.  :priest:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.030
Πόντοι
41.129
              [size=15pt]Συνελήφθη 51χρονος που «άλλαζε τα φώτα» σε ρολόγια της ΔΕΗ

[/size]Παρενέβαινε, έναντι αμοιβής, σε μετρητές της ΔΕΗ χρησιμοποιώντας ειδική συνδεσμολογία που τοποθετούσε στον μετρητή, με σκοπό να μην καταγράφεται η ηλεκτρική ενέργεια και ο καταναλωτής να μην πληρώνει το ποσό που του αναλογεί

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ενας γείτονας και αδερφικός φίλος, που είναι τεχνικός στη ΔΕΗ, μου είπε ότι το δικό του το μετρητή κάθε απόγευμα τον γυρίζει και δεν γράφει.
Μια φορά πήγα και είδα πως το κάνει, αλλά δυστυχώς δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτε.
Αυτό που κατάλαβα και μου είπε και αυτός, είναι ότι αντιστρέφει κάποια καλώδια. Και αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη, γιατί μπορεί να είδα και λάθος, μιας και δεν είμαι ηλεκτρολόγος.
Χρειάζεται όμως πιστεύω, να έχεις κάποιες βασικές ηλεκτρολογικές γνώσεις για να μπορέσεις να το κάνεις.
Πάντως μου είπε, ότι το επόμενο πρωί το βάζει στην αρχική του θέση.
Η όλη διαδικασία διαρκεί πέντε λεπτά.
Κάθε βράδυ που το έχει "γυρισμένο" βάζει στο φουλ τα κλιματιστικά, τα καλοριφέρ λαδιού, το θερμοσίφωνα και ότι άλλο γουστάρει και την επόμενη το γυρίζει στο κανονικό και καίει μερικές κιλοβατώρες για να δείξει ότι έχει κατανάλωση, ώστε να μην ψιλιαστεί κανείς τίποτε.
Σε μένα που τον παρακάλεσα να το κάνει, δεν το έκανε γιατί είμαι σε πολυκατοικία ( ο φίλος μου μένει σε μονοκατοικία) και το πεντάλεπτο που χρειάζεται για την μετατροπή, ενέχει κινδύνους. Μπορεί να μας δει κάποιος και να μας καρφώσει. Εκτός από το ότι θα χάσει τη δουλειά του, θα έχουμε δικαστήρια και τρεχάματα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
Το ποστάρω εδώ.
Αν κάποιος ξέρει

Πριν λίγο έπεσε το ρελέ στο σπίτι μου, χωρις να συνδέσω κάποια συσκευη,
Τώρα απο τις τρεις ασφάλειες του πίνακα η μία ρίχνει το ρελέ,
Το ένα τρίτο του σπιτιού δεν έχει ρευμα.
Ξέρει κανείς τι να ναι?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.476
Πόντοι
24.596
Το ποστάρω εδώ.
Αν κάποιος ξέρει

Ξέρει κανείς τι να ναι?
πρεπει να επεσε ελικοπτερο στην περιοχη σου τυπε :S :S :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
Το ποστάρω εδώ.
Αν κάποιος ξέρει

Ξέρει κανείς τι να ναι?
fvto toy pinaka

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.799
Πόντοι
1.056
3φασικο; :think:
Μια απο τις 3 εχει πεσει,ενας τεχνικος της ΔΕΗ σε λιγοτερο απο ενα λεπτο θα το χει διορθωσει απο το ρολοι της ΔΕΗ.
Εχει συμβει κ στο σπιτι μου 2 φορες,μεχρι που αντικατασταθηκε με παλιο ρολοι με νεο._
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ :birdman:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
3φασικο; :think:
Μια απο τις 3 εχει πεσει,ενας τεχνικος της ΔΕΗ σε λιγοτερο απο ενα λεπτο θα το χει διορθωσει απο το ρολοι της ΔΕΗ.
Εχει συμβει κ στο σπιτι μου 2 φορες,μεχρι που αντικατασταθηκε με παλιο ρολοι με νεο._
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ :birdman:
Δεν ειναι τριφασικο,
Και έχω βγάλει κάθε συσκευη που μπορει να βραχυκυκλώνει,

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
Δεν ειναι τριφασικο,
Και έχω βγάλει κάθε συσκευη που μπορει να βραχυκυκλώνει,
Αφαιρεσε ολες τισ συσκευες απο τις πριζες,βγάλε τις λάμπες η να εισαι σίγουρος οτι εχεις κλεισει τους διακόπτες.
Σου μυρίζει καμμένο στον πίνακα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
Αφαιρεσε ολες τισ συσκευες απο τις πριζες,βγάλε τις λάμπες η να εισαι σίγουρος οτι εχεις κλεισει τους διακόπτες.
Σου μυρίζει καμμένο στον πίνακα?
Τα κανα , δε μυρίζει τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom