Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.541
- Πόντοι
- 12.756
Νίπλ στο la strega να πας!
Στο Ιθακη τυπε να πας να χορτασεις
Νίπλ στο la strega να πας!
αστακομακαροναδα μαλλον δεν παιρνει , γιατι δεν ξερει να φαει τον αστακο , του φερνουν αυτο για τις δαγκανες και προσπαθει να ανοιξει τις μπυρες με το εργαλειο
στα γκουρμε σιγουρα παει , αφου το παιζει και γκομενος η νυφιτσα , που τις πηγαινει τις καριολες ...? στα βλαχικα στην Βαρη ή για βρωμικο στην Μαβιλη
ανοιξα κι εγω να δω κανα τουρμπιλον ρολοι της δεη κι επεσα στην γκουρμετια της αθηνας
βρέ αχαϊρευτοι ,πάρτε ένα λογ/μό στα χέρια σας και διαβάστε τί πληρώνετε ,συνήθως το κόστος του ρεύματος είναι το 30% της συνολικής χρέωσης .Η λύση για λιγότερες χρεώσεις επί της ουσίας είναι οι εκλογές ! ;)
ανοιξα κι εγω να δω κανα τουρμπιλον ρολοι της δεη κι επεσα στην γκουρμετια της αθηνας
τι φταιω εγω ρε λουτσε για τα χαρατσια της δεη ?βρέ αχαϊρευτοι ,πάρτε ένα λογ/μό στα χέρια σας και διαβάστε τί πληρώνετε ,συνήθως το κόστος του ρεύματος είναι το 30% της συνολικής χρέωσης .Η λύση για λιγότερες χρεώσεις επί της ουσίας είναι οι εκλογές ! ;)
αί σιχτίρ από δώ , με θυμώσαται πρωί πρωί ;)
τι φταιω εγω ρε λουτσε για τα χαρατσια της δεη ?
εγω δεν πλερωνω και πολλα το χαρατσι μου ειναι ενα ντινερ του νιπλη σε οζορες ρακαν παμπλο γουαιτελεφαντ πιμποξ σαλονντεμπρικολαζ κας σπονδες κλπ
τωρα που καλοκαιριασε ομως θα την πεσει με το γκομενικο καπριτσιολι ανακλιντρο με 500 ευρω και θα πινει μοχιτα πλαι στον φλαβιο μπριατορε εμεις οι πτωχοι στον αλιμο στο μπλε με τα αλβανια αστα φιλε ζω ενα δραμανοιώθω ότι ζεί ένα δράμα ....δεν έχει που να πάει πια στη γλυφάδα ...μιά παρακμή ..ένα πράγμα !
τον μηλιωνη της ζετας κουνελι λες αυτον με τα ανταλλακτικα στην καβαλας τον εναν απο τους δυο γιους?το ιθακη ξεχασες αδερφε
αλλα γενικα με επιασες
Στ αρχιδια μας τα χαρατσια , ειχα γλυτωσει το μεγαλο με τον Μηλιωνη..να ναι καλα το παιδι
εγω δεν πλερωνω και πολλα το χαρατσι μου ειναι ενα ντινερ του νιπλη σε οζορες ρακαν παμπλο γουαιτελεφαντ πιμποξ σαλονντεμπρικολαζ κας σπονδες νομπου ινμπι κλπ
νοιώθω ότι ζεί ένα δράμα ....δεν έχει που να πάει πια στη γλυφάδα ...μιά παρακμή ..ένα πράγμα !
τον μηλιωνη της ζετας κουνελι λες αυτον με τα ανταλλακτικα στην καβαλας τον εναν απο τους δυο γιους?
ο ρεστης αριστερα γαλαζια ακτη 42 ατομα φρουρα ασε φιλε δεν λεει ετσιο αλλος ο δημητρης ειναι πιο πολυ στην γυρα αν και πιτσιρικος
DUI?Να μαζεύουν τις κλανιές και τα περιττώματά τους, και να τα μετατρέπουν σε βιοαέριο.
ο ρεστης αριστερα γαλαζια ακτη 42 ατομα φρουρα ασε φιλε δεν λεει ετσι
εχει κατι καλα μουνια ακριβως μπροστα απο το σπιτι του ειναι ο ομιλος,μπιτσς βολει ρακετες κλπμια χαρα
τους βαζεις και παιζουν κανα beach σοκερ να χαζευεις
ο ρεστης αριστερα γαλαζια ακτη 42 ατομα φρουρα ασε φιλε δεν λεει ετσι
εχει κατι καλα μουνια ακριβως μπροστα απο το σπιτι του ειναι ο ομιλος,μπιτσς βολει ρακετες κλπ