Νέα

Μαγνητες σε ρολογια της ΔΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
αστακομακαροναδα μαλλον δεν παιρνει , γιατι δεν ξερει να φαει τον αστακο , του φερνουν αυτο για τις δαγκανες και προσπαθει να ανοιξει τις μπυρες με το εργαλειο
στα γκουρμε σιγουρα παει , αφου το παιζει και γκομενος η νυφιτσα , που τις πηγαινει τις καριολες ...? στα βλαχικα στην Βαρη ή για βρωμικο στην Μαβιλη
:2funny:
ανοιξα κι εγω να δω κανα τουρμπιλον ρολοι της δεη κι επεσα στην γκουρμετια της αθηνας  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756
ανοιξα κι εγω να δω κανα τουρμπιλον ρολοι της δεη κι επεσα στην γκουρμετια της αθηνας  :2funny:

τι νομιζεις οτι ειμαστε εδω , τιποτα γυφτοι  :grin: :grin: :grin:
Ποιος την γαμαει την ΔΕΗ , για πλακα την πληρωνουμε , δωσε και αλλες κιλοβατωρες  :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
βρέ αχαϊρευτοι ,πάρτε ένα λογ/μό στα χέρια σας και διαβάστε τί πληρώνετε ,συνήθως το κόστος του ρεύματος είναι το 30% της συνολικής χρέωσης .Η λύση για λιγότερες χρεώσεις επί της ουσίας είναι οι εκλογές !  ;) :rockon:
αί σιχτίρ από δώ , με θυμώσαται πρωί πρωί  ;)

*και να με συνγχωράτε ...γιατο σπάμ  :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
βρέ αχαϊρευτοι ,πάρτε ένα λογ/μό στα χέρια σας και διαβάστε τί πληρώνετε ,συνήθως το κόστος του ρεύματος είναι το 30% της συνολικής χρέωσης .Η λύση για λιγότερες χρεώσεις επί της ουσίας είναι οι εκλογές !  ;) :rockon:
αί σιχτίρ από δώ , με θυμώσαται πρωί πρωί  ;)
τι φταιω εγω ρε λουτσε για τα χαρατσια της δεη ? :2funny:
εγω δεν πλερωνω και πολλα το χαρατσι μου ειναι ενα ντινερ του νιπλη σε οζορες ρακαν παμπλο γουαιτελεφαντ πιμποξ σαλονντεμπρικολαζ κας σπονδες νομπου ινμπι κλπ  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγω δεν πλερωνω και πολλα το χαρατσι μου ειναι ενα ντινερ του νιπλη σε οζορες ρακαν παμπλο γουαιτελεφαντ πιμποξ σαλονντεμπρικολαζ κας σπονδες κλπ  :grin:

νοιώθω ότι ζεί ένα δράμα ....δεν έχει που να πάει πια στη γλυφάδα ...μιά παρακμή ..ένα πράγμα ! :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
νοιώθω ότι ζεί ένα δράμα ....δεν έχει που να πάει πια στη γλυφάδα ...μιά παρακμή ..ένα πράγμα ! :rockon:
τωρα που καλοκαιριασε ομως θα την πεσει με το γκομενικο καπριτσιολι ανακλιντρο με 500 ευρω και θα πινει μοχιτα πλαι στον φλαβιο μπριατορε εμεις οι πτωχοι στον αλιμο στο μπλε με τα αλβανια αστα φιλε ζω ενα δραμα :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
το ιθακη  ξεχασες αδερφε  :grin: :grin:
αλλα γενικα με επιασες  :rockon:

Στ αρχιδια μας τα χαρατσια , ειχα γλυτωσει το μεγαλο με τον Μηλιωνη..να ναι καλα το παιδι
τον μηλιωνη της ζετας κουνελι λες αυτον με τα ανταλλακτικα στην καβαλας τον εναν απο τους δυο γιους?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756
εγω δεν πλερωνω και πολλα το χαρατσι μου ειναι ενα ντινερ του νιπλη σε οζορες ρακαν παμπλο γουαιτελεφαντ πιμποξ σαλονντεμπρικολαζ κας σπονδες νομπου ινμπι κλπ  :grin:

το ιθακη  ξεχασες αδερφε  :grin: :grin:
αλλα γενικα με επιασες  :rockon:

Στ αρχιδια μας τα χαρατσια , ειχα γλυτωσει το μεγαλο με τον Μηλιωνη..να ναι καλα το παιδι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756

πες τα :rockon: αυτο το πραγμα με την κριση με εχει κουράσει,δεν ανοιγουν καινουργια μαγαζια  >:( , μονο σουβλατζιδικα ανοιγουν , καθαρισμος φασισμος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
ο αλλος ο δημητρης ειναι πιο πολυ στην γυρα αν και πιτσιρικος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756
τον μηλιωνη της ζετας κουνελι λες αυτον με τα ανταλλακτικα στην καβαλας τον εναν απο τους δυο γιους?

τα καλυτερα παδια  :rockon:

URL]]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
ετσι ετσι τον εχω πετυχει πορ... τσε....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εχει κατι καλα μουνια ακριβως μπροστα απο το σπιτι του ειναι ο ομιλος,μπιτσς βολει ρακετες κλπ

παιδες εσεις στην αθηνα ολη την αφροκρεμα της ελλαδος βλεπετε!εμεις εδω θεσσαλονικη αντε να δουμε κανεναν υπουργο το πολυ! :( :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom