Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.556
- Πόντοι
- 2.046
Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια;
Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια;
Εχω σοβαρη σχεση
συμφωνώ κυρία μου να φας....αλλα την παρασκευή πίτσα μην γίνουμε εμείς κλέφτεςΞανά διαθέσιμη την Παρασκευή! Αύριο τρώμε χωρίς τύψεις....![]()
δεν θα πεσω σε παγιδαΝαι,νομίζειςέχεις![]()
Ετσι παληκάρι μου! Βάστα γερά!!!δεν θα πεσω σε παγιδα![]()
Ωραίο το τελευταίο σκέλος της υπογραφής σουΕτσι παληκάρι μου! Βάστα γερά!!!![]()
Προσπαθώ να του τονώσω το ηθικό!!Ωραίο το τελευταίο σκέλος της υπογραφής σου![]()
Τώρα όχι μόνο φυσας, είσαι σε άλλο επίπεδο.Ποτε δεν ειναι αργα.
Με λίγο σαντιγί πεθαίνεις από σάκχαρο.Φάε τον πατσά σου εσύ και σώπα!!!
Ο πατσάς εν τω μεταξύ:
Όπως γράφεις εσύ στο φακό κούκλα δεν γράφει καμία.Ομολογώ πως αυτό το κορίτσι γράφει καταπληκτικά στον φακό.
Άλλες τις έπλασε και αλλες μας έκλασε![]()
Κερνάω καφέ ΠΣΚ![]()
Δεν υπάρχει ομορφιά σαν την δική σου. Εξωτερική κ εσωτερική. The best.Να υποθέσω λες για την Σάντρα![]()
Και εγώ μέσα.Κερνάω καφέ ΠΣΚ![]()
Αγάπη όμορφη, για αυτούς που σε ξέρουν χρόνια, το θέμα δεν είναι η φυσική ομορφιά , που αυτή είναι δεδομένη ούτως ή άλλως!!. Είναι όλα αυτά που μας δίνεις ,που μπορεί και εσύ να μη το καταλαβαίνεις , αλλά πραγματικά είναι παρά πολλά!! Για αυτό και είμαστε ακόμα μαζί σου και θα συνεχίσουμε να είμαστε!!!Ομολογώ πως αυτό το κορίτσι γράφει καταπληκτικά στον φακό.
Άλλες τις έπλασε και αλλες μας έκλασε![]()
Σωστά.Αγάπη όμορφη, για αυτούς που σε ξέρουν χρόνια, το θέμα δεν είναι η φυσική ομορφιά , που αυτή είναι δεδομένη ούτως ή άλλως!!. Είναι όλα αυτά που μας δίνεις ,που μπορεί και εσύ να μη το καταλαβαίνεις , αλλά πραγματικά είναι παρά πολλά!! Για αυτό και είμαστε ακόμα μαζί σου και θα συνεχίσουμε να είμαστε!!!
![]()