Spiros_73
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 18.321
- Πόντοι
- 3.506
Καλύτερα να μην τα επιτρέψει.
Δεν έχω διάθεση να μείνω στον δρόμο!
Καλύτερα να μην τα επιτρέψει.
Δεν έχω διάθεση να μείνω στον δρόμο!
Το ξέρω γυναικάρα μου, άλλωστε ήμουν τυχερός να σε απολαύσω σε διάφορα ντούο και είχα περάσει αξέχαστα. Θα ήθελα να το ξανακάνουμε, πρώτα μαζί σου και την Δέσποινα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Αγαπητέ @linear τα ντουο δεν τα επιβάλει το γραφείο! Γινόντουσαν γιατί τα κορίτσια είχανε φιλική σχέση, επαγγελματίες! Με όσες έχω κάνει της γουστάρω, περνούσαμε ωραία! Καλό μήνα
Έχω πιει ήδη 2 σήμερα!
Εαν μπει το κοριτσι μου θα πιεις και αλλουςΈχω πιει ήδη 2 σήμερα!
Στο έφτιαξα!!Εαν μπει το κοριτσιμουθα πιεις και αλλους
Καλησπερα μοναδικη μου αγαπη @VickymagicΣτο έφτιαξα!!
@Xaramofais και @james034 τι θα γίνει με αυτόν επιτέλους?Καλησπερα μοναδικη μου αγαπη @Vickymagic
Την φοβάμαι την Δέσποινα, είναι επικίνδυνη με στραπονΤο ξέρω γυναικάρα μου, άλλωστε ήμουν τυχερός να σε απολαύσω σε διάφορα ντούο και είχα περάσει αξέχαστα. Θα ήθελα να το ξανακάνουμε, πρώτα μαζί σου και την Δέσποινα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.
Τι ωραίο string είναι αυτό;;;
Θα πάταγα χαχα επειδή αναφέρεις τον ακατονομαστο αλλά κέρδισε το love για τα υπόλοιπα!
Καλησπέρα στα αγόρια μου! Antidote&Spiros_73 Σας χαιρεταω και τους δύο για να μην έχει κανένας παράπονο! Αντε βρε,φιλιωστε πάλι
(Δεν ξέρω πως να σας κάνω ταγκ)
Καλησπέρα στα αγόρια μου! Antidote&Spiros_73 Σας χαιρεταω και τους δύο για να μην έχει κανένας παράπονο! Αντε βρε,φιλιωστε πάλι
Μοιράζεις εγκεφαλικά λέεεεμεεεε!!!
Επιβάλλεται να της μάθεις πως να κάνει ταγκ @Spiros_73
@Antidote και μνπνο ξα @Spiros_73 , ποιός τον ακούει τον @Mythical Zoan τώρα..........