Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 46.081
Golden shower ήθελα να πω παρδονΣοφάκι δεν σε αναγνωρίζω![]()
Golden shower ήθελα να πω παρδονΣοφάκι δεν σε αναγνωρίζω![]()
Του εχω δώσει ραντεβού στο πέρασμα Bill-Prive!
Και συ ρε Antidote, τόσα χρόνια τον ξέρεις, τίποτα δεν έμαθες........Του εχω δώσει ραντεβού στο πέρασμα Bill-Prive!
Παραμένει άφαντος!![]()
Ενεργητική εννοεί. Όχι παθητική.
το ξέρωΕνεργητική εννοεί. Όχι παθητική.
Κάτι πρέπει να έχει γίνει, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο τέλος της ημέρας όμως δεν ενδιαφέρει αυτό τον κάθε πελάτη. Είναι παράλογο να θες να δώσεις χρήματα και να μην μπορείς.Ερωτατε ο Μαγος !!!
Αγαπητε 2 τουλαχιστον χρονια τωρα εχετε απαγορευσει τα duo για λογους "επαγγελματικους" οπως πληροφορηκαμε.
Μεγαλη η "τιμωρια" αληθεια ποτε θα ληξει ????
Περιμενουμε ενημερωση
Καλύτερα να μην τα επιτρέψει.Κάτι πρέπει να έχει γίνει, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο τέλος της ημέρας όμως δεν ενδιαφέρει αυτό τον κάθε πελάτη. Είναι παράλογο να θες να δώσεις χρήματα και να μην μπορείς.
Αγαπητέ @linear τα ντουο δεν τα επιβάλει το γραφείο! Γινόντουσαν γιατί τα κορίτσια είχανε φιλική σχέση, επαγγελματίες! Με όσες έχω κάνει της γουστάρω, περνούσαμε ωραία! Καλό μήναΚάτι πρέπει να έχει γίνει, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο τέλος της ημέρας όμως δεν ενδιαφέρει αυτό τον κάθε πελάτη. Είναι παράλογο να θες να δώσεις χρήματα και να μην μπορείς.
Καλύτερα να μην τα επιτρέψει.
Δεν έχω διάθεση να μείνω στον δρόμο!![]()
Το ξέρω γυναικάρα μου, άλλωστε ήμουν τυχερός να σε απολαύσω σε διάφορα ντούο και είχα περάσει αξέχαστα. Θα ήθελα να το ξανακάνουμε, πρώτα μαζί σου και την Δέσποινα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Αγαπητέ @linear τα ντουο δεν τα επιβάλει το γραφείο! Γινόντουσαν γιατί τα κορίτσια είχανε φιλική σχέση, επαγγελματίες! Με όσες έχω κάνει της γουστάρω, περνούσαμε ωραία! Καλό μήνα![]()
Εαν μπει το κοριτσι μου θα πιεις και αλλουςΈχω πιει ήδη 2 σήμερα!![]()
Στο έφτιαξα!!Εαν μπει το κοριτσιμουθα πιεις και αλλους![]()