Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.444
Καλή θα είναι η μέρα μας από ότι φαίνεται..Ασ πούμε μια Καλημέρα! Μας πήραν από τα μουτρα,και χθες από Κωλο...
Πώς με φτιάχνουν οι άντρες με χιούμορ και τρόπους ❤
Μαλο μωρό μου δεν είναι από της καλές..Έχεις χάσει και εγώ αυτό βλέπω αγάπη..Η ζυγαριά μου λέει όχι...
Σωστός το αγόρι..Αδιακριτη ερώτηση σε μια κυρία σαν την Σοφία
Ετσι ακριβώς...Προς τα πάνω ας πάει, προς τα κάτω να μην πάει..
Καλημέρα Αστεράκια μου γλυκά καισημερα το Δέσποινακι σας Διαθέσιμη 18.00..
Τι πιο όμορφο από μια όμορφη γυναίκα με όμορφες γόβες γυμνή στο κρεβάτι σου;; ;;Ασ πούμε μια Καλημέρα! Μας πήραν από τα μουτρα,και χθες από Κωλο...
2 γυναίκες!!Τι πιο όμορφο από μια όμορφη γυναίκα με όμορφες γόβες γυμνή στο κρεβάτι σου;; ;;
Έχει κάνει και με δύο γυναίκες...εμένα και την φίλη μου...2 γυναίκες!!
να αυτες τις ανωμαλιες δεν μπορω2 γυναίκες!!
Αλίμονο, σιγά μη δεν είχες κάνει!!Έχει κάνει και με δύο γυναίκες...εμένα και την φίλη μου...
Αλίμονο, σιγά μη δεν είχες κάνει!!
Εγώ απλά απάντησα τι ειναι καλύτερο από μια γυναίκα... εξαρτάται από τον άντρα, υπάρχουν και οι άντρες που μια τους κάνει...
Εγώ ναι η Δέσποινα δύσκολα...Κορίτσια ξέχασα να σας υπενθυμίσω, να τρώτε άφοβα όλο σας το φαγητό και να μην αφήνετε ούτε μια μπουκιά έτσι; @Sofia_Magic & @despoinamagicmilf
Ετσι Αστέρι μου...Κορίτσια ξέχασα να σας υπενθυμίσω, να τρώτε άφοβα όλο σας το φαγητό και να μην αφήνετε ούτε μια μπουκιά έτσι; @Sofia_Magic & @despoinamagicmilf
Αυτό είπα και εγώ μωρό μου τώρα...Θα το διορθώσω θα τρωωοοο στο υπόσχομαι. ..το λέω δημόσια...Εγώ ναι η Δέσποινα δύσκολα...
ένα ταψί μουσακά!!Τι πιο όμορφο από μια όμορφη γυναίκα με όμορφες γόβες γυμνή στο κρεβάτι σου;; ;;