ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.318
Καυλες μου λόγω έκτακτων υποχρεώσεων αποψε δεν θα κανω τη βολτούλα μου στα κρεβάτια σας
θα τα ξαναπούμε από αυριο(Πέμπτη βράδυ)
Δ
Εγώ όταν έχω προβλήματα δεν εύχεσαι τίποταΚαλημέρα! Μακάρι νά μήν εἶναι σοβαρό τὸ πρόβλημα καί νά καταφέρης νά τό λύσης εὔκολα καί γρήγορα
Ποια ρε παικτη?Τα μαθατε τα νεα...?Μια πρωην κοπελα του μαγου πολυ δημοφιλεις μολις την ειδα σε αλλο γραφειο...!!
Ονομα δεν μπορω να πω γτ δεν ξερω αν επιτρεπει αυτο το γραφειο....αλλα θα πω ειναι ξανθια εκ ρουμανιας!!!!Ποια ρε παικτη?
Αν εννοεις τη Φρατζεσκα...εχει καιρο.Ονομα δεν μπορω να πω γτ δεν ξερω αν επιτρεπει αυτο το γραφειο....αλλα θα πω ειναι ξανθια εκ ρουμανιας!!!!
Ποσο καιρο?Αν εννοεις τη Φρατζεσκα...εχει καιρο.
Μηνα σιγουρα,ανεβηκε και κριτικη στο μπου με το νεο γραφειο.Ποσο καιρο?
Λεει ερχεται συντομα ομως το γραφειο...η κριτικη που ειναι δεν μπορω να την βρω!!!Μηνα σιγουρα,ανεβηκε και κριτικη στο μπου με το νεο γραφειο.
Με τι ονομα την εχουνε?Λεει ερχεται συντομα ομως το γραφειο...η κριτικη που ειναι δεν μπορω να την βρω!!!
φρανσεσκα κανονικα...!!!!Με τι ονομα την εχουνε?
Την ποσταρισα μαν..φρανσεσκα κανονικα...!!!!
Τα μαθατε τα νεα...?Μια πρωην κοπελα του μαγου πολυ δημοφιλεις μολις την ειδα σε αλλο γραφειο...!!
Ε εγω τωρα την ειδα...καιρο την εχω βαλει στο ματι αλλα πολλα τα λεφτα!!Δεν το λες και πρόσφατο νέο!
Το καλύτερο κορίτσι είναι η Φραντσεσκα, και έχει και ωραίο μουνάκι, χρόνια την εγλειφα...Ε εγω τωρα την ειδα...καιρο την εχω βαλει στο ματι αλλα πολλα τα λεφτα!!
Τετοια μουνοχειλα πως να μην τα ρουφας....!!!!Το καλύτερο κορίτσι είναι η Φραντσεσκα, και έχει και ωραίο μουνάκι, χρόνια την εγλειφα...