Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 10.181
- Πόντοι
- 6.236
Δυνατο πουτανακι
Δυνατο πουτανακι
...ούναρος..
Εσύ και εγώ δεν έχουμε θέμα να μας γράψουν οι εφημερίδες έχουμε άλλη τρέλα πρώτο δεύτερο από σένα με το μέγεθος που έχεις όλα τα θέλω γιατί η δέσποινα δε κολλάει με τα μεγέθη αγορακι μου γλυκο..Θα μας γράψουν και στης εφημερίδες δηλαδή;
Κώλο δώσε εσύ και θα σε φτάσω έως στα αστέρι εγώ...αφού ξέρεις λατρεία μου
Και τσόντα στο Σειρηνάκη έκανα με εσένα και στο φεγγάρι και όπου θες καύλαΕσύ και εγώ δεν έχουμε θέμα να μας γράψουν οι εφημερίδες έχουμε άλλη τρέλα πρώτο δεύτερο από σένα με το μέγεθος που έχεις όλα τα θέλω γιατί η δέσποινα δε κολλάει με τα μεγέθη αγορακι μου γλυκο..
Φιλακια πολλα και σε περιμένω να πάμε στα αστέρια ..
Πολύ καλό σε ευχαριστώ πάρα πολύ αστέρι μου και γιατί να μην το καταφερνω και το τρώω ολο και το ευχαριστιέμαι σημασία έχει να μην είμαστε μόνο καλά παιδιά να είμαστε και καλή ανθρώποι και εγώ αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι άθρωπος πάνω από όλα και να περνάτε καλά όπως περνάω και εγώ μαζί σας καλά αυτό θέλω αστεράκια μου γλυκά φιλάκια πολλά σε όλους σας και σε σένα καυλιάρικο αγόριΚαι τσόντα στο Σειρηνάκη έκανα με εσένα και στο φεγγάρι και όπου θες καύλα
Το Δεσποινάκι με το μέγεθος μου τα καταφέρνει πολύ καλά και το ευχαριστείται κι όλας άσε που όταν είναι καλό κοριτσάκι το τρώει όλο
Σήμερα με έχετε κάνει χαλί όποιοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι το ευχαριστιέμαι μαζί σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ πάνω από όλα είναι όμορφο να μεταμορφώνεσται μαζι μου και να κάνεις την καύλα σας εγώ αυτό θέλω και αυτό απολαμβάνω ότι σας κάνω την καύλα σας και τι τρέλα σας πραγματικότητα και αυτόματα τον ζω και εγώ μαζί σας φιλάκια πολλά και σε σενα αστεράκι μου γλυκό@despoinamagicmilf τα κάνει όλα το μωρό μας στο κρεβάτι ότι σου αρέσει μεταμορφωνεται
Κορμάρα!
...ούναρος..
Δυνατο πουτανακι
Άπαπα καύλες μου τρελές η υποθεση σηκώνει παρτούζα να σας έχω όλους στο κρεββάτι μου να χορτασω γαμήσιαΠΟΥΤΑΝΆΚΙ???
BukkakeΆπαπα καύλες μου τρελές η υποθεση σηκώνει παρτούζα να σας έχω όλους στο κρεββάτι μου να χορτασω γαμήσια
Αχχχ ονειροοοο
Δε θέλω να σε μοιράζομαι!!!Άπαπα καύλες μου τρελές η υποθεση σηκώνει παρτούζα να σας έχω όλους στο κρεββάτι μου να χορτασω γαμήσια
Αχχχ ονειροοοο
Καλημέρα μωρό μου όμορφο να είσαι πάντα καλά!!Πολύ καλό σε ευχαριστώ πάρα πολύ αστέρι μου και γιατί να μην το καταφερνω και το τρώω ολο και το ευχαριστιέμαι σημασία έχει να μην είμαστε μόνο καλά παιδιά να είμαστε και καλή ανθρώποι και εγώ αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι άθρωπος πάνω από όλα και να περνάτε καλά όπως περνάω και εγώ μαζί σας καλά αυτό θέλω αστεράκια μου γλυκά φιλάκια πολλά σε όλους σας και σε σένα καυλιάρικο αγόρι
Εντάξει εσένα πριβέ μόνο μωρό μουΔε θέλω να σε μοιράζομαι!!!
Good morning ΔαναηΕντάξει εσένα πριβέ μόνο μωρό μου
Για αυτό σε προκαλώ Αστερι μου γλυκο.Καλημέρα μωρό μου όμορφο να είσαι πάντα καλά!!
Αλλά μην με προκαλείς γιατί ξέρεις τι θα πάθεις μετά
Αααα έτσι ; Παίζεις επικίνδυνα καυλακι!!Για αυτό σε προκαλώ Αστερι μου γλυκο.