despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 8.740
Πάντα σπύρο μου δίνω τη φίληΠοσο φιλη μου πχια
Πάντα σπύρο μου δίνω τη φίληΠοσο φιλη μου πχια
Εσύ ρωτάς εσύ μωρό μου που ξέρεις τα πάνταΓλύφεις τα πάντα μωρο μου
Αυτό κάνω ευλογώΣκύψε ευλογημένη
Αχ αστέρι μου γλυκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ το είπες τόσο όμορφα να το καταλάβουνε και πολύ άλληΣιγά μην απολογηθείς κιόλας κυρία Δέσποινα. Εμείς σε ευχαριστούμε που δίνεις ωραία κάβλα στο νήμα.
Εκανα λογαριασμο μονο και μονο για να σου πω οτι μεχρει τωρα εχω 3 καλα χυσιματα εξαιτιας σου!ευχαριστωΑγάπες μου Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη διαθέσιμη από της 18:00 Παρασκευή βλέπουμε.... τα φιλιά μου
Και την έχω τη στολή σπύρο μου την έχω τι να κάνω η ευλογημένη γυναίκα κάνω και τις αμαρτίες μου για αυτό κάνω και μετάνοιες η γυναικα..χαχαχα..
Πρωτα γαμησι στο μυαλο για να γαμηθουν πιο ωραια οι τρυπες μετα,νομοςΠόση καύλα έχω πάρει αυτές τις μέρες !
Και ήθελα να το μοιραστώ κυρίως με εσάς που ποτέ δεν σχολιάζετε ή δεν έχετε καν προφίλ στη σελίδα
Νιώθω ότι σε κάθε δωμάτιο που μπαίνω συναντάω και ένα μοναδικό αγόρι
Και νιώθω υπέροχα ότι παιχνίδια και να μου κάνετε και ευχαριστώ που σέβεστε πρώτα από όλα την ύπαρξη ενός ανθρώπου
Αυτό και μόνο με κάνει να μαι έτοιμη για όλα Χααααα
Κάντε πολύ σεξ με το σώμα και με το μυαλό
Κάνει καλό ξέρετε τα έχουμε πει από κοντά
Υγρα παθιάρικα φιλιά παντού*
* ξέρω ότι λιώνετε όλα σας στα χειλάκια
και τη γλώσσα μου
Ραντεβού την Τρίτη
Καυλα η δεσποινις
Πάντα τέτοια εύχομαι ❤Εκανα λογαριασμο μονο και μονο για να σου πω οτι μεχρει τωρα εχω 3 καλα χυσιματα εξαιτιας σου!ευχαριστω
ωχου κι εσύ...με εκνευρίζετε...Ποσο φιλη μου πχια
Υπαρχει!πως λεμε εριξα μια π(α)χιαωχου κι εσύ...με εκνευρίζετε...
τι ειναι αυτο το "Χ" ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ??????????????????
Για πες το...φωναξε το...υπάρχει πουθενά '"χ" ή "γ" ...μη γαμήσω!!!!!!!??!!?!??????!!!!!!!!!!
ρε αντε από εδω κι εσυ!Υπαρχει!πως λεμε εριξα μια π(α)χια
Αμα γινει μελος του bou θα τον παρω σοβαρά!ρε αντε από εδω κι εσυ!
Για πες "ΠΙΑ"...πγια το προφέρεις για πχια??????? θα με τρελλάνεις κι εσύ???
Τι λεει ρε μλκ εδώ ο Ζαφείρης????? Πγγγγγγια.....εισαι αμαρτωλή, δεν ρε θέλω ΠΓΓΓΓΓΓΓια!!! Που το ακους το χ????????????????????????????????????
Αμα γινει μελος του bou θα τον παρω σοβαρά!
Μ Ο Υ Ν Α Ρ Χ Ο ΣΠόση καύλα έχω πάρει αυτές τις μέρες !
Και ήθελα να το μοιραστώ κυρίως με εσάς που ποτέ δεν σχολιάζετε ή δεν έχετε καν προφίλ στη σελίδα
Νιώθω ότι σε κάθε δωμάτιο που μπαίνω συναντάω και ένα μοναδικό αγόρι
Και νιώθω υπέροχα ότι παιχνίδια και να μου κάνετε και ευχαριστώ που σέβεστε πρώτα από όλα την ύπαρξη ενός ανθρώπου
Αυτό και μόνο με κάνει να μαι έτοιμη για όλα Χααααα
Κάντε πολύ σεξ με το σώμα και με το μυαλό
Κάνει καλό ξέρετε τα έχουμε πει από κοντά
Υγρα παθιάρικα φιλιά παντού*
* ξέρω ότι λιώνετε όλα σας στα χειλάκια
και τη γλώσσα μου
Ραντεβού την Τρίτη
Δεν ξέρω......εγώ θα μιλήσω για εμένα????@ΔανάηMagic Σε καποιο αλλο thread αποθεωνουν τις ικανοτητες σου στο rimming,ισχυει?