Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.142
Φήμες λένε ότι σήμερα θα τα φροντίσω....Πόσο καύλα είσαι πχια
Σφιχτηκαν οι μπάλες μου
Φήμες λένε ότι σήμερα θα τα φροντίσω....Πόσο καύλα είσαι πχια
Σφιχτηκαν οι μπάλες μου
Άμα έρθεις έτσι όπως στο βιδεοΦήμες λένε ότι σήμερα θα τα φροντίσω....
Έτοιμη για δράση βλέπω ότι είσαιΑγάπες μου Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη διαθέσιμη από της 18:00 Παρασκευή βλέπουμε.... τα φιλιά μου
Άμα έρθεις έτσι όπως στο βιδεο
Δεν θα προλάβεις
Είσαι πολύ καυλα μέσα από το αθερινόδιχτο..Αγάπες μου Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη διαθέσιμη από της 18:00 Παρασκευή βλέπουμε.... τα φιλιά μου
Καλά γαμησια όμορφηΘα φάω καλά σήμερα από τι βλέπω το πρόγραμμα
Πολύ καύλα αυτά που φοράςΑγάπες μου Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη διαθέσιμη από της 18:00 Παρασκευή βλέπουμε.... τα φιλιά μου
πΓιά ξάδερφε…ΠΓΙΑ…με «γάμα»…που το έχεις δει να γράφεται με «Χ»;;;Πόσο καύλα είσαι πχια
Σφιχτηκαν οι μπάλες μου
Το μυαλο στην μπανανα του εχειπΓιά ξάδερφε…ΠΓΙΑ…με «γάμα»…που το έχεις δει να γράφεται με «Χ»;;;
Απαπαπαααά, τι ανορθόγραφοι ΚΑΙ ανεπίδεκτοι μαθήσεως είστε μερικοί;
Ετσι καυλα δροσιζε τις τρυπες σουΑστερακια μου γλυκο και Αυριο τριτη τεταρτη πεμπτη και παρασκευη Διαθεσιμη 18..Οπως παντα με δυνατους πεχτεςΦιλακια πολλα το Δεσποινακι σας..
Στα διχτυα της αμαρτιαςΑγάπες μου Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη διαθέσιμη από της 18:00 Παρασκευή βλέπουμε.... τα φιλιά μου
Αυτό κάνω αστεράκι μου και να ξέρεις όταν ρίχνεις κρύο νερό αυτόματα σφίγγει η τριπούλες και μετά ζορίζωσαστε για να της ανοίξετε κάτι παραπάνω ξερει το δέσποινακι καλά έτσι για να μαθαίνετεΕτσι καυλα δροσιζε τις τρυπες σου
Ποσα ξερεις εσυ!!Αυτό κάνω αστεράκι μου και να ξέρεις όταν ρίχνεις κρύο νερό αυτόματα σφίγγει η τριπούλες και μετά ζορίζωσαστε για να της ανοίξετε κάτι παραπάνω ξερει το δέσποινακι καλά έτσι για να μαθαίνετε
Σπύρο μου είχα πολύ καλή δασκάλα να πω την αλήθεια και είμαι παλιά καραβάναΠοσα ξερεις εσυ!!
Καλό βράδυ κουκλα μας τρέλανες με την κωλαρα σουΕγώ αστεράκια μου σας αφήνω από τώρα σας καληνυχτώ και σας αφήνω σε καλά χέδια στο μωρο μου το σοφάκι μου..
Καλό βράδυ τα λέμε αύριο πάλι 18 ωρα.. διαθέσιμη φιλάκια πολλά το δεσποινάκι σας
Γάμα βάζουμε στα βυζγιαπΓιά ξάδερφε…ΠΓΙΑ…με «γάμα»…που το έχεις δει να γράφεται με «Χ»;;;
Απαπαπαααά, τι ανορθόγραφοι ΚΑΙ ανεπίδεκτοι μαθήσεως είστε μερικοί;
Η μπανανα πολτοποιηθηκεΤο μυαλο στην μπανανα του εχει
Εισαι παλληκάρι!!Η μπανανα πολτοποιηθηκε
Οι μπάλες στραγγιξαν