Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.649
- Πόντοι
- 446
Μετά ρίξε μια μετάφρασηΘα ερθω τωρα που εμαθα λονδρεζικα
Μετά ρίξε μια μετάφρασηΘα ερθω τωρα που εμαθα λονδρεζικα
Κορίτσια να έρθω και εγώ και ότι γίνει μεταξύ μαςΑσε το στραπον! Για μια φίλη μου ρώτησα που της αρέσει να την γλείφουν αλλά αυτό θέλει ταλέντο....
Αυτό πως γίνεται ρε παιδιά;Απαλά φαντάζομαι, όχι σαν να τρίβεις την γραβιέρα
Θα στο μάθω εγω...Αυτό πως γίνεται ρε παιδιά;
Καλησπέρα σαςγια πολύ σπερμα μιλαμε κοριτσι μου...
Ασε το στραπον! Για μια φίλη μου ρώτησα που της αρέσει να την γλείφουν αλλά αυτό θέλει ταλέντο....
Την καλησπέρα μου…Καλησπέρα σας
Απόψε και αύριο Παρασκευή γαμιεμαι,μετά τις 00.00
Σάββατο και Κυριακή
Από νωρίς
Ανυπομονώ να δω πόσο σπέρμα αξίζω Χαχαχαχα
θέλω μάθημα…Θα στο μάθω εγω...
Ναι Αγαπη μου γλειφει πολυ καλα...ΓαμισεταΑσε το στραπον! Για μια φίλη μου ρώτησα που της αρέσει να την γλείφουν αλλά αυτό θέλει ταλέντο....
Εσυ μωρο μου μην αχονεσαι Θα ερθειςΚορίτσια να έρθω και εγώ και ότι γίνει μεταξύ μας
Θελω και εγωωωΘα στο μάθω εγω...
Σας θέλω και της δύο μωρά μου να σας περάσω με την γλώσσα μουΕσυ μωρο μου μην αχονεσαι Θα ερθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελω και εγωωω
Θελω και εγωωω❤Θα στο μάθω εγω...
Ποσο με ξερεις μωρο μου..Σας θέλω και της δύο μωρά μου να σας περάσω με την γλώσσα μου
Ονειρο οι πατουσαρες σου καυλα να τις γλειφω με μανια και να κοπαναω το καυλι μουhornyasfuck mou
Η μαθητρια σου σε προκαλη για τη Ορθογραφια τελος ομως της χρονιας θελω και απο σενα να δω ποσο καλος μαθητης θα εισαι στο σεξ..Αρα αχριζουμαι απο σημερα τι λεςςςς.....
Και μην ξεγνωμαστε Διαθεσιμη σημερα το Δεσποινακι σας απο 18..Τα φιλακια μου σε ολου στο δασκαλο μου και Σπυρο Αστερι μου ελα παρεμε απο εδωωωωω.....
Χυνουμε σοφια για χαρη σου.πιτσιλαμεΣήμερα, αύριο διαθέσιμη από της 18:00 για μαγικό μασάζ και όχι μόνο...
Αφού ξέρεις πόσο μαρεσει να σε προσέχω και να είσαι καυλωμένηΠοσο με ξερεις μωρο μου..
Περιεργο Σοφια εσεις και το γραφειο λετε οτι duo με λεσβιακο δεν προσφερετε !!!!Από το πολύ λεσβιακό που κάνεις τελευταία έχεις γίνει επικίνδυνη Δέσποινα...
Σοφακι τον εξαφάνισες….Σήμερα, αύριο διαθέσιμη από της 18:00 για μαγικό μασάζ και όχι μόνο...
Μμμ...Μου αρεσει αυτο πολυ..Ονειρο οι πατουσαρες σου καυλα να τις γλειφω με μανια και να κοπαναω το καυλι μου
Βασικα εστιασα στα πατουσακια σου και δε προσεξα τη ταπα που ξεπροβαλει απο τη κωλοτρυπιδα σου.τι να πρωτο γλειψω.Μμμ...Μου αρεσει αυτο πολυ..