Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.089
Δεν είναι όνειρο αλλά πρέπει να σε βάλω ανάμεσά στα βυζια μου να το καταλάβεις...Όνειρο!
Δεν είναι όνειρο αλλά πρέπει να σε βάλω ανάμεσά στα βυζια μου να το καταλάβεις...Όνειρο!
Ας έρθει η ώρα να με βάλεις και ειμαι σίγουρος οτι για την υπόλοιπη εβδομάδα θα νομίζω οτι ήταν όνειρο κι οτι δεν το έζησα!!! Είσαι θεάρα!Δεν είναι όνειρο αλλά πρέπει να σε βάλω ανάμεσά στα βυζια μου να το καταλάβεις...
Χαχαχ δεν με έπαιρνε ο ύπνος και ειπα να γράψω στα μωρά μου …..Εμεις κοιμομαστε τέτοια ωρα. Εσύ τι κάνεις ξύπνια και χαλάς την επιδερμίδα σου?
Σκετους! Είπαμε, είμαι ψυχασθενηςΝα στείλω τριπλό φρέντο εσπρεσσους, με ολίγη στέβια..?
Αγαπη μου εσυ..Σήμερα, αύριο διαθέσιμη από της 18:00 για μαγικό μασάζ και όχι μόνο...
Αγαπη μου εσυ..
Θεααα μου εσ5...
Καλη δουλεια καυλαρα μου εσυ
Από το πολύ λεσβιακό που κάνεις τελευταία έχεις γίνει επικίνδυνη Δέσποινα...Αγαπη μου εσυ..
Θεααα μου εσ5...
Καλη δουλεια καυλαρα μου εσυ
Από το πολύ λεσβιακό που κάνεις τελευταία έχεις γίνει επικίνδυνη Δέσποινα...
Ετσι Σπυρο μου παρεμε..Παρεμε...θα σε παρω!θα σε παρω
Δεν φτεωωω εγω μωρο μου η Λονδρεζα...Με εχει ξεζουμισειΑπό το πολύ λεσβιακό που κάνεις τελευταία έχεις γίνει επικίνδυνη Δέσποινα...
Άλλο κακό να μην σε βρειΔεν φτεωωω εγω μωρο μου η Λονδρεζα...Με εχει ξεζουμισει
Χαχαχ σε περιμένω μωρό μου μου έλειψες πολύ να ξέρεις…..Εγώ πάντως σε σκέφτομαι!!!θα τα πούμε Δευτέρα γυναικάρα μου εργαλειο μου κορμάρα μου φατσαρα μου!!!
Γλείφει ωραία???Δεν φτεωωω εγω μωρο μου η Λονδρεζα...Με εχει ξεζουμισει
Τέτοιο μασάζ είναι τέρμα χαλαρωτικόΣήμερα, αύριο διαθέσιμη από της 18:00 για μαγικό μασάζ και όχι μόνο...
Αγαπη μου οχι μονο Γλυφει ωραια..Αλλα δεν χορταινει Στραπο να την γαμαω...χυνει Ατελειωτα...Και ειναι για πολυ πουτσα το μωρο μουΓλείφει ωραία???
Ασε το στραπον! Για μια φίλη μου ρώτησα που της αρέσει να την γλείφουν αλλά αυτό θέλει ταλέντο....Αγαπη μου οχι μονο Γλυφει ωραια..Αλλα δεν χορταινει Στραπο να την γαμαω...χυνει Ατελειωτα...Και ειναι για πολυ πουτσα το μωρο μου
Ασε το στραπον! Για μια φίλη μου ρώτησα που της αρέσει να την γλείφουν αλλά αυτό θέλει ταλέντο....
Απαλά φαντάζομαι, όχι σαν να τρίβεις την γραβιέραΠΑΡΩΝ! Μέ ζήτησε κανείς;!
Θα ερθω τωρα που εμαθα λονδρεζικαΕτσι Σπυρο μου παρεμε..Παρεμε...