Αστερακι μου γλυκο καλημερα και καλη κυριακη σου ευχομαι..Δεν πιραζει καλο μου που μπερδευτηκες ειδες και το κοριτση μας την Δαναη με παρομιο ολοσομο που ειχα βγαλει πριν εγω φοτο και νομιζαι πως ειμουνα εγω..Καλα λεει το μαγικο μας κοριτση η Δαναη η καθε κοπελα ειναι ξεχωριστη εγω μου αρεσει να κανο την πραξη με τον πελατι μου σε ιδιαιτερες στιγμες γιατι ειναι ενα ραντεβου καθαρα δικο του και δικο μου μονο και προτιμω την καυλα μου και την πουτανια μου να την δει μονο εκεινος ..Δεν χριαζεται να την δειξω εδω μεσα.Αλλη κοπελα λιτουγρη αλλος με τα γουστα της και για αυτο ειμαστε και διαφορετικες και καυλιαρες εδω μεσα η μαγισουλες γιατι η καθε μια ειναι ξεχωριστη απο την αλλη...
Απο εμενα φοντογραφιες και βιντεακια θα βλεπετε μονο με μενα και για ιδιαιτερες στιγμε με γαμιση απο τον πελατη μου δεν χριαζεται γιατι ειναι κατι ιδιαιτερο και προσοπικο δικο μου και δικο του του κυριου οποιος και να ειναι αυτος.....
Σας λατρευω ολους σας και τα μαγικα μου κοριτσα και να εισαστε ολοι με διαφορετικη τρελα για να ξεχωριζεται σαν προσωπικοτητες
Αυτη ειμαι εγω..Το Δεσποινακη σας
Μην με ξανα μπερδευτειται...χαχαχα...