Rodin
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2024
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Ε, λιγο σαλάκι ετρεξε. Και απο το πανω κεφάλι και από το κάτωΓιά τὴν ὑγρασία ρω΄τησε...
Ε, λιγο σαλάκι ετρεξε. Και απο το πανω κεφάλι και από το κάτωΓιά τὴν ὑγρασία ρω΄τησε...
Απαντά εσύ Χορνυ μού, όταν σταματήσεις να γελας...Γιά τὴν ὑγρασία ρω΄τησε...
Ανοιγεις τη σελίδα και πεφτεις πανω στη φωτο. Ενα φουσκωμα στο παντελόνι σχηματιστηκε και ειμαι στη δουλειά.
Τι ωραιες τρύπες εχεις ρε κουκλαρα. ....Ροζ...
Κωλο…δαχτυλο ειπεςΔεν πειράζει Χορνυ μού με ότι βολεύει! Και εγώ οταν το παίζω πάντα με το Δεξί χέρι και τρίτο δάχτυλο, ξέρεις, αυτό που κάνουμε Κωλο δάχτυλο, μόνο με αυτό γίνεται δουλειά...
Πώς τα πάτε με την υγρασία???
Αστερακι μου γλυκο...Δεσποινακι μας βγαινουν τα ματια με τη σωματαρα σου. Αυτος ο κωλος ειναι ποιημα οχι αστεια
Αστον μωρο μου να γελαει...Ο Χορνυ γιατί γελάει?
Και εσύ καλά να περνάςΑστερακια μου γλυκα σας ευχωμαι να μου περασετε ολοι σας ενα ομορφο ΠαρασκευωΣαββατοκυριακο και Δευτερακαι εμεις τα ξανα λεμε παλη απο εβδομαδα ΤριτηΦιλακια πολλα απο το Δεσποινακι σας
Σε ευχαριστω πολυ Αστερακι μου γλυκοΚαι εσύ καλά να περνάς
Αστερακια μου γλυκα σας ευχωμαι να μου περασετε ολοι σας ενα ομορφο ΠαρασκευωΣαββατοκυριακο και Δευτερακαι εμεις τα ξανα λεμε παλη απο εβδομαδα ΤριτηΦιλακια πολλα απο το Δεσποινακι σας
Να το γλύφεις μέχρι να παίξουν οι σάλπιγγες τον εθνικό ύμνοΠώς τα πάτε με την υγρασία???
Μου αρέσει το γλείψιμοΝα το γλύφεις μέχρι να παίξουν οι σάλπιγγες τον εθνικό ύμνο
Σταζουμε....εσύ???Πώς τα πάτε με την υγρασία???
Και εγώ Κώστα μού ❤Σταζουμε....εσύ???
ΆρρωστηΜου αρέσει το γλείψιμο
Μου αρέσει το γλείψιμο
Είπε Μου.......ωωωωωωωωΚαι εγώ Κώστα μού ❤
Πωωωω αρρώστια είσαι!!Μου αρέσει το γλείψιμο
Εμένα να δειςΜου αρέσει το γλείψιμο
Ελσ μωρη καυλα.γυμνη γυρνας απο μεσα και@καυλωνεις.θελω να γυαλισω τη κλειστη μουναρα σου.Μου αρέσει το γλείψιμο