Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.083
Ευχαριστώ Chris, τα τρώω και αυτά ,να σαι καλά....Έχω και ρεβίθια αμα θετε. Ότι είναι χτυπά πμ
Ευχαριστώ Chris, τα τρώω και αυτά ,να σαι καλά....Έχω και ρεβίθια αμα θετε. Ότι είναι χτυπά πμ
Για'μενα πάει αυτό? Δε νομίζω να έβρισα κάπου εγώ όμως.κλαψομουνια
Ποιο μουνι κλαει να το γλειψω να γελασει?Πες τα ρε Trifonγιατί έχουμε πήξει με κλαψομουνια εδω
Όχι Chris μην φύγεις από την κουβέντα μας τα όσπριαΓια'μενα πάει αυτό? Δε νομίζω να έβρισα κάπου εγώ όμως.
Ασε μωρε μην αρχίσουμε τις κλανιες και χαλασουμε το mood του νηματοςΌχι Chris μην φύγεις από την κουβέντα μας τα όσπρια
Αγαπη μου σε ευχαριστω πολυ που τον λες μονη σου γιατι εγω δεν ηθελα να γραψω κατι που μπωρει να σε ενοχληση..Με Δέσποινα κάνουμε ντουο από εποχή παλιό γραφείο, δυστυχώς πλέον δεν κάνουμε ( απόφαση γραφείου)
Ετσι Ακριβως Αστερι μουΚαι πολλα σωματικα υγρα
Και που λες Δέσποινα ο ένας φέρνει κονσέρβες για σκυλιά σε ραντεβού, ο άλλος λουρί, πως τα πας με το γαβ γαβ εσύ γιατί εγώ δεν το εχω με τίποτα...Αγαπη μου σε ευχαριστω πολυ που τον λες μονη σου γιατι εγω δεν ηθελα να γραψω κατι που μπωρει να σε ενοχληση..
Και για αυτο Αστερακι μου γλυκα την λατρευω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.Οτην και να μου πουν για μενα η Σοφια ειναι η θεααα μου ΤΕΛΟΣ
εξαλληΠες τα ρε Trifonγιατί έχουμε πήξει με κλαψομουνια εδω
Ρε μωρο μου ξερεις τι τρελα εχω..Βγαζω και εγω την τρελα μου..Για αυτο εχω το Μαγικο μου βαλιτσακι...Να τα φοραω εγω η το Αντιθετο να τα φορανε αυτη...Και που λες Δέσποινα ο ένας φέρνει κονσέρβες για σκυλιά σε ραντεβού, ο άλλος λουρί, πως τα πας με το γαβ γαβ εσύ γιατί εγώ δεν το εχω με τίποτα...
Πέρα από την πλάκα γνωρίζοντας και τις δυο σας (ξεχωριστά) πιατεύω ότι και πορνοστάρ δεν μπορεί να σας κάνει καλά.Με Δέσποινα κάνουμε ντουο από εποχή παλιό γραφείο, δυστυχώς πλέον δεν κάνουμε ( απόφαση γραφείου)
Σοφια αγαπη μου ακους..Πέρα από την πλάκα γνωρίζοντας και τις δυο σας (ξεχωριστά) πιατεύω ότι και πορνοστάρ δεν μπορεί να σας κάνει καλά.
Γαβ @Spiros_73 μου Γαβεξαλλη
Ο πορνοστάρ το ρόλο του κάνει, το καλύτερο σεξ γίνεται οταν υπάρχει χημεία στο ραντεβού...Πέρα από την πλάκα γνωρίζοντας και τις δυο σας (ξεχωριστά) πιατεύω ότι και πορνοστάρ δεν μπορεί να σας κάνει καλά.
Ετσι ακριβως..Ο πορνοστάρ το ρόλο του κάνει, το καλύτερο σεξ γίνεται οταν υπάρχει χημεία στο ραντεβού...
Εχοντας δει (ατομικα) και εσενα και την Δεσποινα οπου με αριστα το 10 ατομικα (χωρις υπερβολες) παιρνετε και οι δυο 11 , δεν θελω να φανταστω τι μπορει να κανετε μεταξυ σας σε ενα live !!!Με Δέσποινα κάνουμε ντουο από εποχή παλιό γραφείο, δυστυχώς πλέον δεν κάνουμε ( απόφαση γραφείου)
Αφου εισαι καυλααα.Γαβ @Spiros_73 μου Γαβ
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα μαζί σας από τις 6.30 η φωτό που ζητήσατε σας φιλώ παντού αγάπες
Να σε καλα αστερι μου γλυκο..Εχοντας δει (ατομικα) και εσενα και την Δεσποινα οπου με αριστα το 10 ατομικα (χωρις υπερβολες) παιρνετε και οι δυο 11 , δεν θελω να φανταστω τι μπορει να κανετε μεταξυ σας σε ενα live !!!
Υ.Γ. Κριμα απο την μια που δεν γινονται duo , καθως (περα απο σενα και την Δεσποινα) ετσι και εκαναν duo διαφοροι συνδυασμοι (δεν θα πω ονοματα) θα γινοταν πανικος!!! , αλλα οκ δεν πειραζει καθως οποιος εχει περασει καλα με την οποιαδηποτε θεωρω πως δεν θα το αλλαζε αυτο με τιποτα αλλο