despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 8.988
Πότε περιμένεις ωορρηξία; Θέλω εκείνη τη μέραΑστερακια μου γλυκα σημερα ξεκουραση και απο αυριο σας περιμενω με γεματη καυλες καλο βραδυ σε ολους σας.
Γιατι καλε εκεινη την ημερα?Πότε περιμένεις ωορρηξία; Θέλω εκείνη τη μέρα
Ξέρω ότι είναι ο κόλπος πολύ υγρός...και τα υγρά έχουν τρομερή γεύση για 69Γιατι καλε εκεινη την ημερα?
Πότε περιμένεις ωορρηξία; Θέλω εκείνη τη μέρα
Εγώ θα στα μαθαίνω όλα;;;; Γυναίκα δεν είσαι;;;;;Χτύπησε το βιολογικό ρολόι σου ?
Εγώ θα στα μαθαίνω όλα;;;; Γυναίκα δεν είσαι;;;;;
Και ποιος δεν έχει;Τύπε νομίζω δεν είμαι και σίγουρος ότι έχεις τυφλωθεί λίγο από τις καυλες
Και ποιος δεν έχει;
Μμμμ ...Οταν θα εχω της μερες μου θα το καταλαβης αστερι μου γλυκο δεν θα δουλευω..Ξέρω ότι είναι ο κόλπος πολύ υγρός...και τα υγρά έχουν τρομερή γεύση για 69
ΔΕΝ είναι και το βαρύ πυροβολικό του Μάγου, αλλά είναι μια πολύ καλή και ασφαλής επιλογή.
Αν δεν βαριέσαι και έχεις και χρόνο, άφησε και μια κριτική μετά.
Ενώ άμα ήταν φυσικές οι φωτό θα τρέχαμεΝέμεσις 280 ευρώ η ώρα
Για κανένα λόγο όμως
Βλέπω φουλ φοτοσοπ
Εγώ προσκοπικά ούτε κανΕνώ άμα ήταν φυσικές οι φωτό θα τρέχαμε
Την Νέμεσις, ΔΕΝ νομίζω να την πάρει κανείς.
Μιλάμε 280 για μια ώρα, κι αν θες και CIM, τότε +50 (330).
Πρωκτικό εννοείται πως όχι.
Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα, ΔΕΝ έχει τόσα/τέτοια λεφτά για πέταμα, ούτε και για να ρισκάρει.
Τώρα ΑΝ είναι όντως πολύ καλή, το κόβω να μην δούμε και σχεδόν καθόλου κριτικές, για ευνόητους λόγους...
ΥΓ. Τις άλλες δύο, μόλις σήμερα τις πρωτοείδα, τώρα δλδ που το ανέφερες.
@hornyasfuck εσύ που έχεις τελειώσει και το σχολείο τι έχεις να πεις??Εγώ προσκοπικά ούτε καν
Α τον αλήτηΤή ΝέμεσΙΝ εἴπαμε! Γιά διάβασε δύο-τρεῖς σελίδες πρίν!
@hornyasfuck εσύ που έχεις τελειώσει και το σχολείο τι έχεις να πεις??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α τον αλήτη
Μας γλενταει...Τώρα ἤ εἶναι λάθος καί ἀντί γιά "προσωπικά" ἔγραψε "προσκοπικά" ἤ μᾶς εἰρωνεύεται
@hornyasfuck εγώ από χωριό είμαι den kseri gramataΤώρα ἤ εἶναι λάθος καί ἀντί γιά "προσωπικά" ἔγραψε "προσκοπικά" ἤ μᾶς εἰρωνεύεται