Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.836
Δεν θα ξέρει πως τα λέμε εδώ μέσα..θα το βρει...Ωπα κατσε δεν εχω σημα,πατα το 0 κανε μια βολτα το τετραγωνο και στειλε μου παλι.
Δεν θα ξέρει πως τα λέμε εδώ μέσα..θα το βρει...Ωπα κατσε δεν εχω σημα,πατα το 0 κανε μια βολτα το τετραγωνο και στειλε μου παλι.
Ε νομίζω ότι άξιζε να ανεβάσω και αυτή τη λήψη χαχαχαΚλαίω με τη κυρία στο μπαλκόνι στο τέλος
Είσαι αμείλικτη σήμερα … έχεις ξεφύγει τελείως … το ένα χτύπημα μετά το άλλο …Αστερακια μου τρελα ειρηνη υμην..
Μονο αγαπη θελω να εχουμε θετικη αυρα
Μάνα μου η χωριστρα σου..!
Μάλλον θα έχουν προσλάβει κανένα τύπο αλά Κορτώ, Μουτσινά, Καπουτζίδη, οπότε κομπλέ ο ταρίφας.Όλο και δυσκολεύει το επάγγελμα του οδηγού …
Ο οδηγός είναι αυτός που είναι υπεύθυνος να παει η κοπέλα σώα κ στην ώρα της στο ραντεβούΜάλλον θα έχουν προσλάβει κανένα τύπο αλά Κορτώ, Μουτσινά, Καπουτζίδη, οπότε κομπλέ ο ταρίφας.
Παντα μου λειπει η Σοφια μουΕίσαι αμείλικτη σήμερα … έχεις ξεφύγει τελείως … το ένα χτύπημα μετά το άλλο …
Και εμάς μας λείπει ο κωλος τηςΠαντα μου λειπει η Σοφια μου
Εμενα τα παντα τηςΚαι εμάς μας λείπει ο κωλος της
Με το δίκιο σου ειναι και βυζοθυελλα...Εμενα τα παντα της
Σε αυτό μαζί σου 100%.Ο οδηγός είναι αυτός που είναι υπεύθυνος να παει η κοπέλα σώα κ στην ώρα της στο ραντεβου.
Κοίτα απλά τα πράγματα, την δουλειά του κάνει και σίγουρα γραφεία όπως ο Μάγος, ξέρουν ποιον/ους παίρνουν για κάτι τέτοιο.Πρέπει να έχουν το σεβασμό μας στον απόλυτο βαθμό.
Το μόρφωση σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ συνεπάγεται και παιδεία.Μακάρι να είναι ναι σαν το Κορτώ,τύχη ένας τέτοιος άνθρωπος με τέτοια μόρφωση
Άτοπο το χιουμορακι λοιπόν
Και εμένα μου έχει λείψει παρά πολύ το αστέρι σαςΠαντα μου λειπει η Σοφια μου
Εννοείται ότι η μόρφωση δεν συνεπάγεται κ παιδεία ενός ΑνθρώπουΤο μόρφωση σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ συνεπάγεται και παιδεία.
Νομίζω πως ξέρεις την διαφορά ανάμεσα στα δύο, αν όχι σόρρυ, αλλά ούτε το μέρος εδώ προφέρεται, ούτε εγώ έχω χρόνο, να εξηγήσω κάτι παραπάνω.
Για τον συγκεκριμένο πάντως, όπως και για Μουτσινά επίσης (και όχι μόνο), μιλάμε για λακαμαδες ολκής (το θέτω πολύ ευγενικά) και με τρέλα συμπλέγματα ως άτομα.
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, μιας και λόγω επαγγέλματος κοκ, έχω πάρα πολλές γνωριμίες σε σόου μπιζ, κι όχι μόνο.
ΥΓ. Προφανώς υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι, που είναι γαμω τα άτομα, γνωστοί διάσημοι αλλά και μη.
Όπως και στρεητ, που είναι μαμησε τα .
Αυτά και καληνύχτα.
Ήταν να μην πάρεις φορα...Καλημερουλια Αστερακια μου..
Να μου εχετε μια ομορφη τριτη ολοι σας.
Παμε και σημερα δυνατα και σταθερα στης ωρες μας.
Διαθεσιμη οπως παντα απο της 18μ.μτα φιλακια μου ομορφιες μου σε ολους σας
Αστερι μου ετσι ακριβως και εδω λεω να παιζω με τον κουνελακη αχχχ..κουνελακιΉταν να μην πάρεις φορά...
Σε πήραν κάτω από την γέφυρα καυλιάρα??
Το ξύλο όμως στα κωλομερια θα το φας εσύ...όχι το κουνελακιΑστερι μου ετσι ακριβως και εδω λεω να παιζω με τον κουνελακη αχχχ..κουνελακι