Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.224
- Πόντοι
- 2.836
Του έκανα αναφορά για να βάλει μυαλοΚαι δεν εννοω την ταπα!γρηγορα πριν το δει ο χορνυ!!
Του έκανα αναφορά για να βάλει μυαλοΚαι δεν εννοω την ταπα!γρηγορα πριν το δει ο χορνυ!!
Δέσποινα εύγε κορίτσι μου ...Αστερακια μου γλυκα Παρασκευη.Σαββατο και κυριακη θα ειμαι Διαθεσιμη να ξερετε 18μ. Με 12 το βραδυ
μπορω να ριξω τα στανταρ μου με εσενα...Δεν στην δίνουμε την Δέσποινα λειπαμε...
Μονο Κωλοπαιδα κανω....μπορω να ριξω τα στανταρ μου με εσενα...
Εσυ εισαι γονιμη?
Γινονται και θαυματα την σημερον μερα!Μονο Κωλοπαιδα κανω....
Πιάνω πουλιά στον αέρα...Γινονται και θαυματα την σημερον μερα!
Πιανεις ευκολα παιδι?
στον αερα δεν θελω!Πιάνω πουλιά στον αέρα...
Εγω;;; Πότε καλέ;Σε αλλά νέα έχουμε 23 ώρες και 41 λεπτά για τη φωτό που μας έταξε σε όλους η @Vickymagic ελπίζουμε σε κωλο μας υποσχέθηκε κάτι πιο ανεβασμένο … η ειδοποίηση στο κινητό έχει ξεκινήσει να μετράει άντιστροφα …
Άλλο κ καληνύχτα....aloooo!!
Το περασμένο Σάββατο όταν ανέβασες μια φωτό είπες ότι το επόμενο στις 2100 να είμαστε όλοι έτοιμοι γιατί έρχεται κάτι πιο δυνατό …Εγω;;; Πότε καλέ;
το ειπεΚ
Το περασμένο Σάββατο όταν ανέβασες μια φωτό είπες ότι το επόμενο στις 2100 να είμαστε όλοι έτοιμοι γιατί έρχεται κάτι πιο δυνατό …
Έτσι υπάρχουν μάρτυρες …. Αναμένουμε λοιπόν …το ειπε
το ειπε
Έτσι υπάρχουν μάρτυρες …. Αναμένουμε λοιπόν …
Με έχει στοιχειώσει αυτός ο κωλος σου...μέχρι στον ύπνο μου τον εβλεπα...θυμισε μου να σου αφήσω τις μπάλες μου ενέχυρο...Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Μπραβο σουξε η πιτσαΜε έχει στοιχειώσει αυτός ο κωλος σου...μέχρι στον ύπνο μου τον εβλεπα...θυμισε μου να σου αφήσω τις μπάλες μου ενέχυρο...