Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 2.256
Μπορει!Την κρατάς για να την γλύφεις εσύ??
Μπορει!Την κρατάς για να την γλύφεις εσύ??
Καλοοοο χαχαχαΜπορει!
Α Δέσποινα εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα, όποια θέλει ανεβάζει, εξάλλου εγώ τραγούδι έβαλα...Αστερι ητανε το επομενω νοημα που θα εκσνα αλλα θελω σημερα να κοιταζουμε της φιλης μου.
Της θεαααα μου.
Αυριο το δικο μου βαθυ νοημα.
Χαχαχα
Αγαπη μου γλυκιαΑ Δέσποινα εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα, όποια θέλει ανεβάζει, εξάλλου εγώ τραγούδι έβαλα...
Οι πύλες του παραδείσου!Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
ποιο τραγουδι ειναι αυτοΟι πύλες του παραδείσου!
Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Κωωωματαρα!!
Mονο εγώ περίμενα να του πει "αη γαμησου";Μπορει!
Η σοφια ειναι διαμαντι!!Mονο εγώ περίμενα να του πει "αη γαμησου";
@james034 μου έτσι ρομαντικά το πήρες και εσύ μπροστά στους καθρέφτες....Χτύπημα κάτω απ’τη ζώνη!!
Λες να τα καταγράφει η ροζ τρύπα???Αυτό που θυμάσαι πως τον πήρα πριν τόσα χρόνια…!!!
Και δεν εννοω την ταπα!γρηγορα πριν το δει ο χορνυ!!Η σοφια ειναι διαμαντι!!
Αααααααααχχχχχχχχχχχ τι κωλάρα είναι αυτή?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Τι κάνουν τα αγόρια μού? Για την εβδομάδα αυτή Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00 ( λεω) φιλιά πολλά και παντού
Δεν μας λυπάσαι καθόλου Ε;;Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Εσενα θελω εγω σοφιαΔεν στην δίνουμε την Δέσποινα λειπαμε...
Να ακους τη πιτσα.Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....