Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.532
- Πόντοι
- 2.256
Εξαλλη ειπεςΈξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Εξαλλη ειπεςΈξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Κοριτσια.... βλεπω μεγαλη χημεια μεταξυ σας που ειναι κ το πρωτο συστατικο της επιτυχημενης συνταγης... Της απολυτης καυλας καλυτερα να το πω... Δεσποινα Καυλιαρα... Οταν αρχιζεις κ αναβεις ειναι το καλυτερο σου... Κ οταν παρεις φωτια ακου.... Μια βουτια στο jacuzziΑγαπη μου γλυκια οχι εσενα.
Ποτε.
Αλλα δεν ξερω σε ραντευου την θα γινει μετα και πως θα βγαλω ολο αυο φοτια χαχαχα
Αγαπη μου εσυ πως με ξερεις τελικαΞερεις ετσι κιαλος η Σοφια ειναι η αγαπημενη μουΚοριτσια.... βλεπω μεγαλη χημεια μεταξυ σας που ειναι κ το πρωτο συστατικο της επιτυχημενης συνταγης... Της απολυτης καυλας καλυτερα να το πω... Δεσποινα Καυλιαρα... Οταν αρχιζεις κ αναβεις ειναι το καλυτερο σου... Κ οταν παρεις φωτια ακου.... Μια βουτια στο jacuzzi
Μια χαρά κρατιέμαι ακόμα.Σε τιποτα δεν κανεις λαθος ....
Αντεχεις ????
Μαλο αγαπη μου εσυ με ξερεις καλητερα και με καταλαβενης σαν τραυρη που ειμαστε Εξαλλη τελειως εγινα.Έξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Δεν μπορω να δω κωλο βρε αγαπη!! Απο το φλας εννοω!
@despoinamagicmilf δώσε κωλο στο λαό ….Δεν μπορω να δω κωλο βρε αγαπη!!
Εισαι ο αλμειδα του μπουΚαλησπέρα τζένη και αναστασία διαθέσιμες μπήκαν αλλαγή για να γίνει ποιο επιθετικό το σχήμα
σωστός!!!Εισαι ο αλμειδα του μπου
Ωραίο στήσιμο μωρό!Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα μωράκια διαθέσιμη σήμερα κ αύριο από τις 15:00
Καλή εβδομάδα...Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα μωράκια διαθέσιμη σήμερα κ αύριο από τις 15:00
Γλώσσα για χυσιμοκαλημερα Αστερακια μου
Να εχουμε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο ολοι μας.
Σημερα και αυριο διαθεσιμη με πολυ τρελα το Δεσοινακη σας 18 μ..Παμε για δυνατους πεχτες οπως το λεω εγω.
Ετσι ακριβως μωρακιΓλώσσα για χυσιμο