Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.751
Αν δεν σπάσει???Σοφία έλα να πούμε Χριστός Ανέστη κι αν σπάσει το αυγό θα γυρίσεις κωλο που λένε
Αν δεν σπάσει???Σοφία έλα να πούμε Χριστός Ανέστη κι αν σπάσει το αυγό θα γυρίσεις κωλο που λένε
Θα σου πέσει καταλάθος απ' το χέρι....Αν δεν σπάσει???
Γιατί ρίχνεις λάδι στην φωτιά?Χρόνια πολλά @Spiros_73 με υγεία
Παλι κωλο θα γυρισεις.δεν αλλαζει αυτο!Αν δεν σπάσει???
Όλο Κωλο θέλει ο @Spiros_73 μόλις εμφανίζεται ο Κωλος εξαφανιζολ,! @Spiros_73 γυρνα πίσωΓιατί ρίχνεις λάδι στην φωτιά?
Αφου ειναι το μουνι του μελλοντος ο κωλοςΌλο Κωλο θέλει ο @Spiros_73 μόλις εμφανίζεται ο Κωλος εξαφανιζολ,! @Spiros_73 γυρνα πίσω
μπορει να του ηρθε ξαφνικο και να λιποθυμησεΌλο Κωλο θέλει ο @Spiros_73 μόλις εμφανίζεται ο Κωλος εξαφανιζολ,! @Spiros_73 γυρνα πίσω
Αντεχω αδερφε!!!μπορει να του ηρθε ξαφνικο και να λιποθυμησε
Εδω ειμαι σοφακι!βαρα αλύπητα!!Όλο Κωλο θέλει ο @Spiros_73 μόλις εμφανίζεται ο Κωλος εξαφανιζολ,! @Spiros_73 γυρνα πίσω
Και στο στηθος της εμενα μια εβδομαδα χωρις φαι κ νερο!!Ανασταση μεσα στο κωλο της
Θέλω και εγώ να δηλώσω συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης...Και στο στηθος της εμενα μια εβδομαδα χωρις φαι κ νερο!!
Οκ απο ενα βυζι ο καθενας μαςΘέλω και εγώ να δηλώσω συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης...
ΚλαιωωωΟκ απο ενα βυζι ο καθενας μας
Πάλι κωλο θα γυρίσεις..Αν δεν σπάσει???
Η ανθρωπιά πρέπει να επιβραβεβετσι.Άλλη μια φορά δείχνεις τι ποιότητα ανθρώπου είσαι και τι ψυχή έχεις. Ξέρω πολύ καλά τι λέω..
Μύστη μου, στον εαυτό σου απαντησες....Η ανθρωπιά πρέπει να επιβραβεβετσι.
Νομίζω αλλού θέλουμε να μπούμε όλοι εκτός από τη μεγάλη καρδιά τηςΗ @Sofia_Magic έχει μεγάλη καρδιά..όλοι μπορούν να μπουν μέσα της
Εβαζα το κεφαλι μου πανω στην καρδια της!Νομίζω αλλού θέλουμε να μπούμε όλοι εκτός από τη μεγάλη καρδιά της
Εβαζα το κεφαλι μου πανω στην καρδια της!
Βασικα τα βυζια της ηθελαΤί ρομαντικά πιτσουνάκια!