AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.767
- Πόντοι
- 4.496
ΑΝ επιβιώσουμε από την βρώση αμνοεριφίων και λοιπών παρελκόμενων, ευχαρίστως ναι!Κρατήσου Alex κρατήσου από εβδομάδα θα του δώσουμε να καταλάβει...
ΑΝ επιβιώσουμε από την βρώση αμνοεριφίων και λοιπών παρελκόμενων, ευχαρίστως ναι!Κρατήσου Alex κρατήσου από εβδομάδα θα του δώσουμε να καταλάβει...
Θα την πάρουμε και απο αλλού αν το θέλει και η ίδια!Από τα μούτρα το πήρατε το κορίτσι! Πειτε της ένα καλός ήρθες Άγιες μέρες
Όταν έρθω στην πόλη σας. Δε γλιτώνεις κυρία μουΕσένα ποτέ θα σε φαω?
Το έχει πολύ καλά ο κύριος αγγέλου και το τηλέφωνο δεν χρειαζόταν να πάρεις το γραφείοΑδερφέ έχουμε μήπως τηλ Αριανας ;
Καλως ηρθες!με λενε σπυρο και μου αρεσουν οι κωλοι!!Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φορούμ
'γαμιωντας' μας πας δυο μερες μωρο.συνεχισε μας αρεσει!
Ακριβέστερα. Ειδικά όταν τελειώνει είναι όλα τα λεφτά...Εμενα αυτην την περιοδο η παλαμη μου!
Ποοοσο σου αρέσει να σου γλείφουν τις ρωγες??
ειδες Σοφια μου??την καλωσορισαμε και ουτε ενα ουαου δεν πατησε!νεολαια τσ τσ τσ!Από τα μούτρα το πήρατε το κορίτσι! Πειτε της ένα καλός ήρθες Άγιες μέρες
Αχ αυτά τα νιάτα....ειδες Σοφια μου??την καλωσορισαμε και ουτε ενα ουαου δεν πατησε!νεολαια τσ τσ τσ!
Αυτη λογικα θα ειναι μετα το ραντεβου με τον εξολοθρευτη!!@Spiros_73 τον θυμάσαι τον άλλον που με λέει ρομπότ? Λες να λέει για αυτην την Σοφία
Εδω είμαι πριν το ραντεβού! Το μαλλί καρέ κομμωτηρίου....Αυτη λογικα θα ειναι μετα το ραντεβου με τον εξολοθρευτη!!
Καλησπερα Ελιζα, ειμαι ο ΑλεξανδροςΚαλησπέρα είμαι καινούρια στο φορούμ
Το τηλ του κυρίου Αγγελου παρακαλώ :pΤο έχει πολύ καλά ο κύριος αγγέλου και το τηλέφωνο δεν χρειαζόταν να πάρεις το γραφείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα σήμερα διαθέσιμες Δέσποινα Αλεξία Νίκη Βικτόρια Λολίτα Δανάη Τζένη Ελίζα
Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φορούμ
Τι περνας για ενα κομματι ψωμι!!!Εδω είμαι πριν το ραντεβού! Το μαλλί καρέ κομμωτηρίου....
Ποιος είναι αυτός ο Άγγελος?Το τηλ του κυρίου Αγγελου παρακαλώ :p