Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 2.256
Και τι θελει απο την αριαναΠοιος είναι αυτός ο Άγγελος?
Και τι θελει απο την αριαναΠοιος είναι αυτός ο Άγγελος?
Κώλο μάλλονΚαι τι θελει απο την αριανα
θελω και εγω!οχι του αγγελου ομως!Κώλο μάλλον
ετσι πρεπει να συστηνονται ολες!Καλημέρα μωράκι διαθέσιμη σήμερα από τις 3:00
Καλώς ήρθες στην παρεα, φαινεσαι πολύ όμορφη! Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες ότι πρέπει να διαβασεις τι έχει ειπωθεί και εφόσον αποφασίσεις να παραμείνεις θα είσαι κορυφαία επιλογή! Καλό Πάσχα!Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φορούμ
Άλλο που μετά μένουμε με το πουλί στο χέριετσι πρεπει να συστηνονται ολες!
Μωρό μου αν εσύ ήσουν ρομπότ θα ήσουν ο terminator που τους γάμαγε τα πρέκια....@Spiros_73 τον θυμάσαι τον άλλον που με λέει ρομπότ? Λες να λέει για αυτην την Σοφία
Ωραιος κωλος.και πατουσακιαΚαλημέρα μωράκι διαθέσιμη σήμερα από τις 3:00
Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φορούμ
Kαλησπέρα κορίτσια. Καλώς ήρθατε στην συντροφιά μας. Χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία.Καλημέρα μωράκι διαθέσιμη σήμερα από τις 3:00
για να μην ειμαι ψευτης ομως , τους καλυτερους οργασμους μου τους εχει δωσει η @Μελίνα magicgirls...
[/UOTE]
Ειδικά όταν τελειώνει, δεν περιγράφεται...
Εγώ σίγουρα κάτι θα κεράσω την ΤζενούλαKαλησπέρα κορίτσια. Καλώς ήρθατε στην συντροφιά μας. Χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία.
Να κεράσουμε ένα ποτάκι για το καλωσόρισμα , τι λέτε;
Όχι για εσένα λέω@Spiros_73 τον θυμάσαι τον άλλον που με λέει ρομπότ? Λες να λέει για αυτην την Σοφία
Τις έχει εξολοθρεύσειΤις έχει φάει η Σοφία.
Αχ Σοφία αχ
Οχι φιλε μου δυστυχως δεν το εχω!!!Αδερφέ έχουμε μήπως τηλ Αριανας ;
Όλα γίνονται. Δεν μπαίνω σε πιο προσωπικά..@Yanlum .
μμμμ... δεν το ξερω αυτο... δεν ειμαι ικανος να φερω σε οργασμο εναν αγγελο
(για καποιο λογο που δεν ξερω, δεν μπορουσα να απαντησω με παραθεση σε αυτο που εγραψες)
Και απο που βγαλατε αυτο το συμπερασμα γραφειο?? Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο παρακαλω.... Εχω λετε ΚΑΙ το τηλεφωνο... Ναι εχω κ την Αριανα και την κρυβω γιατι την θελω μονο για εμενα.... Τι αλλο θα ακουσουμεΤο έχει πολύ καλά ο κύριος αγγέλου και το τηλέφωνο δεν χρειαζόταν να πάρεις το γραφείο