vasilis1970(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2006
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Να μαλακώσειΠρώτα χτυπήμα....
Να μαλακώσειΠρώτα χτυπήμα....
Τυχερος ο φιλος.χορτασε ΚΩΛΑΡΑ.Έτοιμο το καρπούζι!!! Να έχετε υπέροχη μέρα ...❤❤
Φτυσιμο γλειψιμο δαχτυλωμα και πουτσα θελει.και χυσιμο για κρεμουλα μεταΤο φτύσιμο το θέλει όμως και ας μην έχει....
το ποιο υπεροχο πλασματακι το ΒανεσακιΚαλησπέρα μωρακια❤
Διαθεσιμη από 6
Περιμενει -λουσιμο-στις βυζαρες της.
κορμαρα η Σταυρουλα!!!
Τέτοια κωλαρα θέλει άνοιγμα γλύψιμο και μετά...Έτοιμο το καρπούζι!!! Να έχετε υπέροχη μέρα ...❤❤
ειχες δεν ειχες μας αναστατωσες παλιΚαλησπέρα αγορια..
Διαθεσιμη σήμερα
ΟνσγΚάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
Έχω μια εντύπωση ότι είσαι …τρελή καυλα ….Κάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
Είναι σίγουραΈχω μια εντύπωση ότι είσαι …τρελή καυλα ….
Σοφία μου πάντα μου αρεσες από τη πρώτη μας μέρα που σε γνώρισα αλλά έχεις γίνει μοντέλο πια δε αναγνωρίζεσαιΚάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)