Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.265
Μη τα λες αυτά αγάπη και περιμένουν κανένα μοντέλο από κοντά ❤Σοφία μου πάντα μου αρεσες από τη πρώτη μας μέρα που σε γνώρισα αλλά έχεις γίνει μοντέλο πια δε αναγνωρίζεσαι
Μη τα λες αυτά αγάπη και περιμένουν κανένα μοντέλο από κοντά ❤Σοφία μου πάντα μου αρεσες από τη πρώτη μας μέρα που σε γνώρισα αλλά έχεις γίνει μοντέλο πια δε αναγνωρίζεσαι
Έχεις γίνει μοντέλο τη αλήθεια λέω …. Τελευταία μας φορά τρόμαξα να σε γνωρίσωΜη τα λες αυτά αγάπη και περιμένουν κανένα μοντέλο από κοντά ❤
Κάθε φορά κ πιο σεξυ..ταχυπαλμια με πιάνει καυλα μου...Μη τα λες αυτά αγάπη και περιμένουν κανένα μοντέλο από κοντά ❤
Ναι πάντα και πιο καύλαΚάθε φορά κ πιο σεξυ..ταχυπαλμια με πιάνει καυλα μου...
Είσαι καύλα σκέτη μωρό, θυληκη 150%.Μη τα λες αυτά αγάπη και περιμένουν κανένα μοντέλο από κοντά ❤
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!!!! Γαμώτο....Κάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
153%...Είσαι καύλα σκέτη μωρό, θυληκη 150%.
ΣικατηΚάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
Απλα εντυπωσιακη!Κάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
τι εννοείς τύπε?Η αριαννα διέγραψε το λογαριασμό δεν εμφανίζεται καθόλου μάγε;;
Όντως τυχερος… να ναι από εδώ μέσα άραγε και να μας διαβάζει τώρα ;Απλα εντυπωσιακη!
Τυχερό το κωλόπαιδο!
Εννοώ ότι συμμετέχε στο σάιτ εδώ με βιντεο κ φωτό κ το τελευταίο 3ημηνο απέχει ποιος ξέρει γιατί;τι εννοείς τύπε?
Το ότι δεν γράφει δεν σημαίνει ότι έσβησε τους λογαριασμούς της!Εννοώ ότι συμμετέχε στο σάιτ εδώ με βιντεο κ φωτό κ το τελευταίο 3ημηνο απέχει ποιος ξέρει γιατί;
Και που λες δεν έκανα σεξ στο καναπέ αλλά σαν καλό κορίτσι στο δωμάτιο. ...Γιατί έφυγε ο καθένας εκεί πού έπρεπε...
Και που λες Σοφάκι… ήμουν σίγουρος ότι δεν σε γαμησε στον καναπέ αυτός ο αλήτης…Και που λες δεν έκανα σεξ στο καναπέ αλλά σαν καλό κορίτσι στο δωμάτιο. ...Γιατί έφυγε ο καθένας εκεί πού έπρεπε...
Να τις φάω κ να τον φαω....Και που λες Σοφάκι… ήμουν σίγουρος ότι δεν σε γαμησε στον καναπέ αυτός ο αλήτης…
Τον σκεφτοσουν όμως όταν πήγες στο δωματιο;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Sofia_Magic ρε άσε τα γελάκια, θα τις φας!!
Αλίμονο!Να τις φάω κ να τον φαω....