Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
Η Σοφία δεν δουλεύει ΣΚ και η Αριανα όποτε να ‘ναιΣοφία και Αρίανα όχι ε.. ;
Η Σοφία δεν δουλεύει ΣΚ και η Αριανα όποτε να ‘ναιΣοφία και Αρίανα όχι ε.. ;
ευχαριστώ κ πάλι φίλε μου, είναι πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου και νομίζω ότι επειδή είσαι παλιό κ έμπειρο μέλος θα τις ακολουθήσω!! Παω να στειλω μνμ σε Νάγια, Μαριαλένα, Βερόνικα και....Γιολάντα και ενημερώνω!Δοκιμάστε καλύτερα σε κοπέλες που έχουν αποσυρθεί, κάτι μου λέει ότι ίσως τα καταφέρετε.
Ποιες αλλες ανεβαζουν?????Μα καλά, εκτός από τη Βανέσα δεν έχετε να πείτε τίποτα για τις υπόλοιπες κοπέλες του Μάγου;
Εχω δηλωσει παλαιοτερα!!!Το νήμα του μάγου έχει αξιοπροσεκτες παρουσίες... ξανθιές, μελαχρινες... δεν έχετε τίποτα να δηλώσετε για εκείνες;
Για ποιο λες παίχτη;Εγώ παρατήρησα πως εκδηλωσατε τον θαυμασμό σας για όλες τις αιθέριες υπάρξεις του Μάγου πλην μιας την οποία αποφεύγετε αριστοτεχνικα. Εσείς τι έχετε να πείτε γι αυτό; διότι αν, λέω αν, ήμουν δύσπιστος, θα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι οι διθυραμβικές κριτικές για τις υπόλοιπες κοπέλες είναι απόρροια του διακαή πόθου σας γι αυτή την μια.
Αν νομιζετε οτι κανοντας διπλο account οτι ο καθενας θα παιξει το παιχνιδι σας,οπως και σε προηγουμενα μνμ που ανεβαζετε,γελιεστε!Εγώ παρατήρησα πως εκδηλωσατε τον θαυμασμό σας για όλες τις παρουσες γνωστες αιθέριες υπάρξεις του Μάγου πλην μιας την οποία αποφεύγετε αριστοτεχνικα. Εσείς τι έχετε να πείτε γι αυτό; διότι αν, λέω αν, ήμουν δύσπιστος, θα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι οι διθυραμβικές κριτικές για τις υπόλοιπες κοπέλες είναι απόρροια του διακαή πόθου σας γι αυτή την μια.
Ναι...Η Σοφία δεν δουλεύει ΣΚ και η Αριανα όποτε να ‘ναι
Γιατι εκανες πολλες ???Επιτέλους μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να συναντήσω την Σοφία!! άξιζε η αναμονή κ με το παραπάνω!! Ο ορισμός της Γυναικαρας, πανέμορφη, με απίστευτο σώμα, ντύσιμο όπως ακριβώς της αρμόζει κ στα του αγώνα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ@&λα!! Η γυναίκα είναι ότι καλύτερο, αυτό που κάνει το κάνει με την ψυχή της κ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ! Σ ευχαριστώ Σοφία γιατί πέρα από γυναικάρα είσαι κ τυπαρα!! Ακόμη έχω επάνω μου το το άρωμα σου… gucci
Που θα ανεβουνε?Θα ανέβουνε σήμερα 2 κοπέλες
Που θα ανεβουνε?
Καλές μάγε ;Θα ανέβουνε σήμερα 2 κοπέλες
Εγώ Χορνυ μου λέω να μας πάνε κανένα Τουρ στα νησιά φέτος! ( το γράφω να τα δει άλλος) έχει το κάτι παραπάνω το σεξ στα νησιά! Καλή ηλιόλουστη Κυριακή σήμερα ❤Στό site βρέϊ...!
Στη Θεσσαλονικη να δεις..Εγώ Χορνυ μου λέω να μας πάνε κανένα Τουρ στα νησιά φέτος! ( το γράφω να τα δει άλλος) έχει το κάτι παραπάνω το σεξ στα νησιά! Καλή ηλιόλουστη Κυριακή σήμερα ❤
Δεν έχω κάνει ποτέ, δεν ξέρω! Έχει σίγουρα ωραίους άντρες....Στη Θεσσαλονικη να δεις..
Πολύ ωραία μέρα σήμερα με ωραίο Ηλιοβασίλεμα! Από Τρίτη διαθέσιμη ,φιλιά πολλά
Κάθομαι για ένα διάλειμμα σε γνωστό χοτελ, ( πολύ κόσμο σήμερα) και σκέφτομαι για όλους αυτούς που περιμένουν, άραγε έχω κάνει με όλους σεξ! Χαμηλά τα φώτα δεν βοηθάνε....εσένα που σε χαιρέτησα, σήμερα είσαι αρκετά σεξυ... θα το έκανα άνετα στο καναπέ ( ξέρεις εσύ)
Δεν μου κάνουν! Βάλε κανέναν που πηδάει άγρια να γουστάρουμε! Στα 4 ,Ευχαριστώ..