magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.750
Είμασταν ήρεμοι …τώρα φουλ καυλωμενοι….Τι κάνουν τα μωρά μου? Σήμερα διαθέσιμη από της 18:00! φιλιά πολλά και παντού ❤❤
ΩραιααααααααααααΕίμασταν ήρεμοι …τώρα φουλ καυλωμενοι….
Τι κάνουν τα μωρά μου? Σήμερα διαθέσιμη από της 18:00! φιλιά πολλά και παντού ❤❤
Στο λαιμό τα θέλω σήμερα Χορνυ μού ❤Καλησπέρα! Φιλιά παντοῦ καί σέ σένα
Ναι να σου δώσουμε συγχαρητήρια ……πάλι !!!Ωραιαααααααααααα
Αριανα ρεπό;Καλησπέρα διαθέσιμες Χρύσα Ολίβια Ισιδώρα Σταυρούλα Αφροδίτη Άννα Βανέσα Τζένη Σοφία Δέσποινα Αναστασία Ρόξυ
Καλή ομάδα … λείπουν δυο βασικές βέβαιαΚαλησπέρα διαθέσιμες Χρύσα Ολίβια Ισιδώρα Σταυρούλα Αφροδίτη Άννα Βανέσα Τζένη Σοφία Δέσποινα Αναστασία Ρόξυ
Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη.Θα ήθελα να ενημερώσω σε κάτι αγόρια που όταν εξηγώ με όμορφο τρόπο ότι δεν θέλω να με κλείσουν ραντεβού γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά τούς ! Συνεχίζουν να κλείνουν με άλλους αριθμούς και στα μηνύματα να βρίζουν! Την επόμενη θα δείξω εδω τα μηνύματα... σεβασμό στης γυναίκες που δουλεύουν...! Καλό τριήμερο στους υπόλοιπους ❤
Σπόντα για έναν μονο! Ξέρει αυτός! Όχι δεν δοκίμασα και ούτε θέλω γιατί δεν έχει τρόπους, με το Καλημέρα βρίζει ... θα μπορούσα να πω πολλά άλλα δεν θα χαλάσω και την διάθεση μου! Σήμερα έχω καυλες...σε φιλώΠρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη.
Πχ μιλάς για άπλυτους βρωμιάρηδες, τύπους με εξαρτήσεις (όπως αλκοόλ, ουσίες, κτλ), καθίκια που σηκώνουν χέρι, τρελαμενους ακαποτα, κτλ, κοκ.
Και φυσικά που γνωρίζεις συγκεκριμένα, για κάθε έναν από αυτούς?
Δοκίμασες και ΔΕΝ θες ξανά? Στο σφύριξε καμία άλλη εργαζόμενη? Ή κάτι άλλο/α?
ΥΓ. Εννοείται βέβαια, ότι μακριά από τέτοιους μαλακες.
Σπόντα για έναν μονο! Ξέρει αυτός! Όχι δεν δοκίμασα και ούτε θέλω γιατί δεν έχει τρόπους, με το Καλημέρα βρίζει ... θα μπορούσα να πω πολλά άλλα δεν θα χαλάσω και την διάθεση μου! Σήμερα έχω καυλες...σε φιλώ
Καλή ομάδα … λείπουν δυο βασικέςΚαλησπέρα διαθέσιμες Χρύσα Ολίβια Ισιδώρα Σταυρούλα Αφροδίτη Άννα Βανέσα Τζένη Σοφία Δέσποινα Αναστασία Ρόξυ
φίλε μου κάλε με όλο το σεβασμό δε μας αφορά το που γνωρίζει συγκεκριμένα αν είναι εμπειρία της ίδιας η κάποιας πιθανό φίλης …. Σημασία έχει ότι το ξέρει . Και για να μη θέλει για α η β λόγο Ε δε μπορεί ο συγκεκριμένος να τη δει με το ζόρι … στη κάθε κοπέλα έχει συμβεί για διάφορους λόγους να μη θέλει ένα άτομο δικαίωμα της δε είναι ; Δε χρειάζεται να μας απολογηθεί που έμαθε και τι και πως .. αν θέλει η ίδια ας το πει όπου θέλει κατιδίαν …Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη.
Πχ μιλάς για άπλυτους βρωμιάρηδες, τύπους με εξαρτήσεις (όπως αλκοόλ, ουσίες, κτλ), καθίκια που σηκώνουν χέρι, τρελαμενους ακαποτα, κτλ, κοκ.
Και φυσικά που γνωρίζεις συγκεκριμένα, για κάθε έναν από αυτούς?
Δοκίμασες και ΔΕΝ θες ξανά? Στο σφύριξε καμία άλλη εργαζόμενη? Ή κάτι άλλο/α?
ΥΓ. Εννοείται βέβαια, ότι μακριά από τέτοιους μαλακες.
Αυτές οι βυζάρες σου...Καλησπέρα μωρακια❤
Διαθεσιμη από 6
Η απάντηση της (εξάλλου εκείνη ρώτησα και μόνο), με κάλυψε μια χαρά.Καλή ομάδα … λείπουν δυο βασικές
φίλε μου κάλε με όλο το σεβασμό δε μας αφορά το που γνωρίζει συγκεκριμένα αν είναι εμπειρία της ίδιας η κάποιας πιθανό φίλης …. Σημασία έχει ότι το ξέρει . Και για να μη θέλει για α η β λόγο Ε δε μπορεί ο συγκεκριμένος να τη δει με το ζόρι … στη κάθε κοπέλα έχει συμβεί για διάφορους λόγους να μη θέλει ένα άτομο δικαίωμα της δε είναι ; Δε χρειάζεται να μας απολογηθεί που έμαθε και τι και πως .. αν θέλει η ίδια ας το πει όπου θέλει κατιδίαν …
Και σιγά σιγά να κατέβουμε προς τα κάτω, εκεί.. στα υγρά μέρη σου....Στο λαιμό τα θέλω σήμερα Χορνυ μού ❤