Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.844
- Πόντοι
- 6.246
Βλέπω 4 κριτικές! Οπότε διάλεξε το ένα νουμεράκι!Το 5 και το 22!
Βλέπω 4 κριτικές! Οπότε διάλεξε το ένα νουμεράκι!Το 5 και το 22!
Ενω ασχολουμαι κυριως με τις λαδοκορες των μασαζ, μια στο τοσο παιρνω και καποια call girls. Ειλικρινα πολυ κακη εμπειρια. Δεν προτεινω με τιποτα. Κακο σωμα με μπυροκοιλι, αλουστο μαλλι, αξυριστη μπρος και πισω. Δεν εχω λογια. Εχω παρει απο το γραφειο αυτο Αριανα, φραντζεσκα, σοφια, γιολαντα, βανεσσα μεχρι και σταυρουλα. Δεν εχω γραψει γιατι εχουν ειπωθει ολα οπως τα εζησα κι εγω. Σε ευτην την περιπτωση οφειλω να προστατευσω. Καλες γιορτες σε ολουςΕχει δοκιμασει κανεις τη Γωγω;
Ενω ασχολουμαι κυριως με τις λαδοκορες των μασαζ, μια στο τοσο παιρνω και καποια call girls. Ειλικρινα πολυ κακη εμπειρια. Δεν προτεινω με τιποτα. Κακο σωμα με μπυροκοιλι, αλουστο μαλλι, αξυριστη μπρος και πισω. Δεν εχω λογια. Εχω παρει απο το γραφειο αυτο Αριανα, φραντζεσκα, σοφια, γιολαντα, βανεσσα μεχρι και σταυρουλα. Δεν εχω γραψει γιατι εχουν ειπωθει ολα οπως τα εζησα κι εγω. Σε ευτην την περιπτωση οφειλω να προστατευσω. Καλες γιορτες σε ολους
Ερχεται κριτικη αυριο μεθαυριο με λεπτομερειες. Αν και πανω κατω τα ειπα τα αρνητικα. Θετικα δεν εχειΓιατί δεν γράφεις την εμπειρία σου σε κριτική; Δεν έχει ειπωθεί τίποτα για την συγκεκριμένη.
Για την ιστορία, η Γωγώ, αν και προσφέρει πρωκτικό, είναι ίσως η μοναδική που δεν με τράβαγε να συναντήσω, μιας και συνήθως όσες προσφέρουν πρωκτικό με τραβάνε.
Κάτι δε μου άρεσε στις φωτογραφίες της.
ΕμετοςΕιλικρινα πολυ κακη εμπειρια. Δεν προτεινω με τιποτα. Κακο σωμα με μπυροκοιλι, αλουστο μαλλι, αξυριστη μπρος και πισω.
ΔΕΝ θα διαφωνήσω σε τίποτα!!Διαφωνώ κάθετα .
Τα γραφεία δεν είναι charity και ένα παση περίπτωση καλά κάνει το γραφείο και το κάθε γραφείο και δίνει περισσότερες πιθανότητες σε ανθρώπους που έχουν ξοδέψει περισσότερα χρήματα.
Μην σου πω ότι διαφωνώ και επι του διαγωνισμού , ή θα συμφωνούσα αν το γραφείο πρόσεχε περισσότερο τους σταθερούς πελάτες του καθιερώνοντας πχ ενα δωρεάν ραντεβού κάθε 5 ραντεβού στους σταθερούς, εκεί ας έκανε όσους διαγωνισμούς ήθελε.
Ανανεωμένη λίστα..Καλησπέρα μεγάλος διαγωνισμός χριστουγεννιάτικος του magic girls διαλέγετε ένα νούμερο από το 1 έως το 45 αν έχετε τρεις κριτικές μέχρι και σήμερα όσοι έχουνε 5 κριτικές έχουνε δικαίωμα να διαλέξουν δύο νούμερα η κλήρωση του τζόκερ την κυριακή 24/12 το πρώτο νούμερο που θα βγει από την κλήρωση,κερδίζει ο νικητής ένα δίωρο ή δύο διαφορετικές κοπέλες. Και το δεύτερο νούμερο θα βγει από την κλήρωση κερδίζει μία ώρα με όποια κοπέλα θέλει.Ο Νικητής έχει δικαίωμα 20 μέρες μετά την κλήρωση να έχει διαλέξει το δώρο του. Καλή επιτυχία σε αυτόυς που συμμετέχουν
Ναι έχεις δίκιο, νόμιζα ειχα γράψει και για την Στέλλα αλλά είναι κλειδωμένη κ δεν με άφηνε να γράψω. Το 5 λοιπόν.Βλέπω 4 κριτικές! Οπότε διάλεξε το ένα νουμεράκι!
εγω γτ βρισκω 5?Βλέπω 4 κριτικές! Οπότε διάλεξε το ένα νουμεράκι!
εγω γτ βρισκω 5?
αυτό λέω... οτι εγω 5 εχω ήδη κριτικές στο πρακτορείοΓιά νά διαλέξης δύο ἀριθμούς στό πρακτορεῖο 5
εγω γτ βρισκω 5?
Μάλλον δεν έχεις πιει καφέ ακομα! Δεν εξηγείται αλλιώς!αυτό λέω... οτι εγω 5 εχω ήδη κριτικές στο πρακτορείο
έχεις δικιο φιλε μου.... τώρα πίνω καφέ...Μάλλον δεν έχεις πιει καφέ ακομα! Δεν εξηγείται αλλιώς!
Έχεις πάρει τα 2 νούμερα που ζήτησες και για καποιο περίεργο λόγο απαντάς στη συζήτηση μου με τον nothorny!
Ρε φίλε δεν το έγραφες 1 μέρα πριν ή σε κριτική να μην την πατήσω.... μόλις ανέβασα κριτiκ;h για το κορίτσι από χθεσινό ραντεβού και είναι 100% όπως τα γράφει ο συναφωνιστής froggy79Ενω ασχολουμαι κυριως με τις λαδοκορες των μασαζ, μια στο τοσο παιρνω και καποια call girls. Ειλικρινα πολυ κακη εμπειρια. Δεν προτεινω με τιποτα. Κακο σωμα με μπυροκοιλι, αλουστο μαλλι, αξυριστη μπρος και πισω. Δεν εχω λογια. Εχω παρει απο το γραφειο αυτο Αριανα, φραντζεσκα, σοφια, γιολαντα, βανεσσα μεχρι και σταυρουλα. Δεν εχω γραψει γιατι εχουν ειπωθει ολα οπως τα εζησα κι εγω. Σε ευτην την περιπτωση οφειλω να προστατευσω. Καλες γιορτες σε ολους