Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 2.836
Άλλο στυλ παιχνιδιού......ποιος Μεσσι;; απ οτι βλεπω παιζει ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ σημερα... (Μελινα)
Άλλο στυλ παιχνιδιού......ποιος Μεσσι;; απ οτι βλεπω παιζει ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ σημερα... (Μελινα)
Αμε παιξει κ η Σοφια την πεμπτη το ματς ειναι καρφι διπλο στην μασσαλια!!Καλησπέρα η σημερινή ομάδα αποτελείται από :Αλεξία Αριάνα Σταυρούλα Εβελίνα Άννα Λολίτα Φραντζέσκα Ελίζα Ράνια Αναστασία Δέσποινα Μελίνα Ρόξυ Καλή επιτυχία στα κορίτσια με πολλά γκολ
Σε σωστο εισαι!σε λιγο θα εχει κωλους!Βρίσκομαι ὄχι ἁπλῶς σέ λάθος νῆμα, ἀλλά σέ λάθος site! Τί ἔγινε ρέ παιδιά;
γιατι το λες αυτο;; δεν καταλαβαινωΒρίσκομαι ὄχι ἁπλῶς σέ λάθος νῆμα, ἀλλά σέ λάθος site! Τί ἔγινε ρέ παιδιά;
γιατι το λες αυτο;; δεν καταλαβαινω
μισο.... κατσε να βαλω ενα metaxa και ερχομαι να τα πουμεΓιατί λίγο ἀκόμη καί θά μιλᾶτε γιά τό μάτς Ὀλυμπιακός-Παναθηναϊκός...
Ελπίζω όχι...θα τσακωθούμε με τη Μελίνα και δεν το θέλω καθόλου...Γιατί λίγο ἀκόμη καί θά μιλᾶτε γιά τό μάτς Ὀλυμπιακός-Παναθηναϊκός...
το ιδιο!!!Ελπίζω όχι...θα τσακωθούμε με τη Μελίνα και δεν το θέλω καθόλου...
με το κορίτσι δεν συζητάς για μπάλαΓιατί λίγο ἀκόμη καί θά μιλᾶτε γιά τό μάτς Ὀλυμπιακός-Παναθηναϊκός...
με το κορίτσι δεν συζητάς για μπάλα
της αφήνεις το πηδάλιο νομιζω
Σωστά...Άλλο στυλ παιχνιδιού......
είναι χαμελεον και μεγάλο ταλέντοΘα ξαναρωτησω Μαγε.
Η Pοξι ειναι sub;
Βαλε τα στηθια σου μπροστα για την ομαδα!!Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Να παίξω και εγω με μπάλες... φιλιά πολλά