Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
Η ξανθια ειναι η Φρανσεσκα?@francescaa
Η ξανθια ειναι η Φρανσεσκα?@francescaa
Η Μελινα τι θεση παιζει σημερα;;Για το σημερινό αγώνα το ρόστερ της ομάδας είναι : :Εβελίνα Άννα Βανέσα Μελίνα Φραντζέσκα Ηλέκτρα Σταυρούλα Αναστασία ελίζα ρανια .
Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσουμε..
Ενα τέτοιο πρέπει να γίνει@francescaa
Μαγε εχεις γινει σαν τον αλμειδα!ολο προβληματα της τελευταίας στιγμής εχεις!Για το σημερινό αγώνα το ρόστερ της ομάδας είναι : :Εβελίνα Άννα Βανέσα Μελίνα Φραντζέσκα Ηλέκτρα Σταυρούλα Αναστασία ελίζα ρανια .
Βάλε με κοουτσαρο την ομάδα μαγε θα γίνει Αλμέιδα θα τα σηκώσουμε όλαΓια το σημερινό αγώνα το ρόστερ της ομάδας είναι : :Εβελίνα Άννα Βανέσα Μελίνα Φραντζέσκα Ηλέκτρα Σταυρούλα Αναστασία ελίζα ρανια .
εχω τον τροπο να γινει Γιοβανοβιτς να ξεπεραστουν τα πανταΜαγε εχεις γινει σαν τον αλμειδα!ολο προβληματα της τελευταίας στιγμής εχεις!
Οχιι!μονο Αεκ λεμεεχω τον τροπο να γινει Γιοβανοβιτς να ξεπεραστουν τα παντα
Καλησπέρα μωρακια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
Την Αριάνα βάλτην πρώτη-πρώτη στην λίστα, ως το πιο δυνατό χαρτί...Καλησπέρα σήμερα είναι διαθέσιμες: Ράνια Εβελίνα Δέσποινα Φραντζέσκα Σταυρούλα Σοφία Αριάνα Άννα. Θα ενημερώσω αν υπάρχουν κι άλλες πιο μετά
Εάν είναι να μείνει ελεύθερη η Σοφία, την παίρνω εγώ δανεική για σέντερ-φορ...Αλλαγή πριν το ημίχρονο, βγαίνει η Σοφια μπαίνει η Ελιζα
Κρατα το κέντρο μοιράζει μπάλα στο ποδόσφαιροΗ Μελινα τι θεση παιζει σημερα;;
Χωρίς @Sofia_Magic στο ρόστερ δεν πας ούτε μέχρι Β' τοπικό μάγε....Για το σημερινό αγώνα το ρόστερ της ομάδας είναι : :Εβελίνα Άννα Βανέσα Μελίνα Φραντζέσκα Ηλέκτρα Σταυρούλα Αναστασία ελίζα ρανια .
Power forward...Η Μελινα τι θεση παιζει σημερα;;
Ειναι εκτος αποστολης προς το παρων!
Να το έχω καταλαμβάνει. Ρωτάω μήπως έχουμε καμία ενημέρωσηΕιναι εκτος αποστολης προς το παρων!