Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.632
- Πόντοι
- 456
Σε μένα οχι φίλος...μαυρο στην οθόνη μου...μόνο!!!!Παίζει κανονικά βρε
Σε μένα οχι φίλος...μαυρο στην οθόνη μου...μόνο!!!!Παίζει κανονικά βρε
Πάλι μπερδεύεις λόγω γηρατειών την κατάσταση σου με τη δίκη μου…προσπάθησε να το ξεπεράσεις κ απορροφήσου απλά στο μάστερ σεφτο ινδιανικο σου ονομα
μαραμενη ψωλη
Δεν φέρεσαι έξυπνα!Θες να είσαι πρώτο ραντεβού?
... Μα δεν εχω κάνει....Δεν φέρεσαι έξυπνα!
Πες ότι τόσο καιρό δεν έκανες σεξ, ότι νιώθεις στενή, κλειστή και λυσσασμένη!
Μετά βάλε σε δημοπρασία το πρώτο ραντεβού να γίνει χαμός από προσφορές!
Μονο γλυκό και τρυφερό έρωτα....!!!!!... Μα δεν εχω κάνει....
Εγω απλα ελπιζω να σε ξαναδω (επιτελους, και λεω επιτελους διοτι εχουμε καιρο να τα πουμε ) συντομα και σου ευχομαι να περνας ομορφα... Μα δεν εχω κάνει....
... και μου έλειψε το χαρντ....Μονο γλυκό και τρυφερό έρωτα....!!!!!
Φιλιά πολλά αγάπηΕγω απλα ελπιζω να σε ξαναδω (επιτελους, και λεω επιτελους διοτι εχουμε καιρο να τα πουμε ) συντομα και σου ευχομαι να περνας ομορφα
!!
Γι αυτο ειμαστε εδω...για την χαρντκορίλα!!!!Ανοιξε και την προσβαση στο προφιλ σου...για το ζέσταμα των οργάνων!!!... και μου έλειψε το χαρντ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλιά πολλά αγάπη
Ωραίο εξώφυλλο....Γι αυτο ειμαστε εδω...για την χαρντκορίλα!!!!Ανοιξε και την προσβαση στο προφιλ σου...για το ζέσταμα των οργάνων!!!
Δικο μου...αυτοσχέδιο...με συγκατάθεση ενήλικης!!!!Ωραίο εξώφυλλο....
Για το δικο σου τι να πώ....ειναι να μην ξεκολλάει κανεις...χωρις να ξεκωλιάσει πρώτα!!!Οτιδήποτε λιγότερο μπορεις να το παρεις σαν προσβόλα....!!!!Ωραίο εξώφυλλο....
δεν παιζει το βιντεακι. μηπως να επαναλαβεις ???Τι κάνουν τα αγόρια μού? Σε λίγες μέρες γυρνάω...μου λείψατε
Αχχ αυτή η κωλαρα σου!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Σε λίγες μέρες γυρνάω...μου λείψατε
Όνειρο η πίσω πλευρά της Αλεξίας...
Μη μας πετάς έτσι απότομα τη κωλαρα σου. Καρδιακους θα μας κάνειςΑπό αύριο ξανά μαζί από 6:30
Welcome backΑπό αύριο ξανά μαζί από 6:30