Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Δεν το πιστεύω....Έλα ρε Σοφακι λείπεις κ έχουμε πάθει κατάθλιψη… τα τσουτσουνια μας έχουν μαραθεί
Δεν το πιστεύω....Έλα ρε Σοφακι λείπεις κ έχουμε πάθει κατάθλιψη… τα τσουτσουνια μας έχουν μαραθεί
αποτιστα τα εχουμε τα πουλακια μαςΔεν το πιστεύω....
Ούτε σάλια?αποτιστα τα εχουμε τα πουλακια μας
τιποταΟύτε σάλια?
Ελαααα πίσω...Σε περιμένουμε!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Σε λίγες μέρες γυρνάω...μου λείψατε
Ελαααα πίσω...Σε περιμένουμε!!!
Σου έχω πει ποτε ψέμματα;;Δεν το πιστεύω....
Θα το διαπιστώσω στο κρεβάτι....Σου έχω πει ποτε ψέμματα;;
Το ότι έχεις αμφιβολίες με «σκοτώνει»… θα πρέπει να σε τιμωρήσω με τον τρόπο που σου αρέσειΘα το διαπιστώσω στο κρεβάτι....
Είναι που παει καιρός που δεν με έχεις τιμωρήσεις... και γυρνάω με πολύ όρεξη...Το ότι έχεις αμφιβολίες με «σκοτώνει»… θα πρέπει να σε τιμωρήσω με τον τρόπο που σου αρέσει
Τέτοια να μας λες Σοφάκι!!!Είναι που παει καιρός που δεν με έχεις τιμωρήσεις... και γυρνάω με πολύ όρεξη...
Ποτε ξεκινάς;;Είναι που παει καιρός που δεν με έχεις τιμωρήσεις... και γυρνάω με πολύ όρεξη...
Θες να είσαι πρώτο ραντεβού?Ποτε ξεκινάς;;
Στο φτιαξα λιγοΣου έχω πει ποτεψέμματαΑΛΗΘΕΙΑ;;
Εσυ θες;;Θες να είσαι πρώτο ραντεβού?
Skase πια κωλογερε έλεος… δες μάστερ σεφ κ άσε εμάς που γαμάμε να παίξουμε μπαλαΣτο φτιαξα λιγο
Μαζί σου πάντα....Εσυ θες;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Skase πια κωλογερε έλεος… δες μάστερ σεφ κ άσε εμάς που γαμάμε να παίξουμε μπαλα
Θα κανω τα κουμάντα μουΜαζί σου πάντα....
γεια σου ρε κουμανταδορεΘα κανω τα κουμάντα μου
Νομίζω ότι καυλωσαμε λίγο !!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Σε λίγες μέρες γυρνάω...μου λείψατε