ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.274
Ε εντάξει μπορεί να έχω ονομάσει τον δονητή μου Λεζο από το Σενεγαλέζο αλλά τι πάει να πει αυτό δεν κατάλαβα…Εχεις προτιμηση στα εγχρωμα καυλια βλεπω
Ε εντάξει μπορεί να έχω ονομάσει τον δονητή μου Λεζο από το Σενεγαλέζο αλλά τι πάει να πει αυτό δεν κατάλαβα…Εχεις προτιμηση στα εγχρωμα καυλια βλεπω
Πλακα κανω,επειδη εχεις ξαναβαλει μαυρο δονητη.Ε εντάξει μπορεί να έχω ονομάσει τον δονητή μου Λεζο από το Σενεγαλέζο αλλά τι πάει να πει αυτό δεν κατάλαβα…
Και ειναι παντως καιρου!στο μπανιο στα πλακακιαΕ εντάξει μπορεί να έχω ονομάσει τον δονητή μου Λεζο από το Σενεγαλέζο αλλά τι πάει να πει αυτό δεν κατάλαβα…
Παλαμακι παλαμακια να γαμανε τα καυλακια.να γαμανε τα καυλακια μες το μπανιο,στα πλακακια.Και ειναι παντως καιρου!στο μπανιο στα πλακακια
Ειδες;ο κωλος της αριανας σου εδωσε έμπνευση!Παλαμακι παλαμακια να γαμανε τα καυλακια.να γαμανε τα καυλακια μες το μπανιο,στα πλακακια.
Γαμησε τα αρχιζω και χορευωΕιδες;ο κωλος της αριανας σου εδωσε έμπνευση!
Ειδες;ο κωλος της αριανας σου εδωσε έμπνευση!
Μου δωσες ασιστ.στο μπανιο,στα πλακακιαΠαλαμακι παλαμακια να γαμανε τα καυλακια.να γαμανε τα καυλακια μες το μπανιο,στα πλακακια.
Οχι εγω!ο κωλος τηςΜου δωσες ασιστ.στο μπανιο,στα πλακακια
Αυτος ο κωλος της κανει θαυματαΟχι εγω!ο κωλος της
Ναι...Αυτος ο κωλος της κανει θαυματα
μπουταρες και κωλαρα πουτανακι!!!!!!!!!Καλησπέρα σας
Α μωρή καυλα ακόμα σε περιμενωΚαλησπέρα σας
Υγεία πάνω απ' όλαΥπάρχει αδυναμία και αυτό βγαίνει προς τα έξω…η μπαίνει προς τα μέσα..ανάλογα
ΚαλησπεραΚαλησπέρα σας
Καλησπερα ομορφη!!Καλησπέρα σας
μολις σε θιξαμε αμεσως τις καταρες. μαλλον σε ενοχλουν τα αντιποινα. ενας ψυχολογος θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο αδερφεΚωστάκη κουραδογαμη σου γαμαω ότι ζωντανό και πεθαμένο αγαπάς
Γαμημενε σκατοπουστα που βρίζεις μάνες