Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.021
- Πόντοι
- 2.256
Best call girl 2022!και ενα golden απο τον Σακητι είναι τα golden μετάλλια ?
Best call girl 2022!και ενα golden απο τον Σακητι είναι τα golden μετάλλια ?
Best call duo έπρεπε μαζί με Γιολάντα.Best call girl 2022!και ενα golden απο τον Σακη
και αυτο θα σηκωσουν....το μεταλλιο εννοω!!Best call duo έπρεπε μαζί με Γιολάντα.
Η @Sofia_Magic γενικα για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει (απο το magic) σε σχεση με τις συναδερφησες της...Best call girl 2022!και ενα golden απο τον Σακη
1.101.101,10....Η @Sofia_Magic γενικα για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει (απο το magic) σε σχεση με τις συναδερφησες της...
Παρολα ειχε ανοιχτει ενα νημα στο τελος της χρονια που μας περασε το οποιο λεγοταν top 3...
Σε αυτο το νημα ειπα την γνωμη βαζοντας μεσα την @Γιολάντα Magic (διοτι πολυ απλα ηταν απο τις top γνωριμιες που εκανα μεσα στο 2022)
Και εμένα από της τοπ γνωριμίες είναι άσχετα ότι με νευριάζει καμία φορά...Η @Sofia_Magic γενικα για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει (απο το magic) σε σχεση με τις συναδερφησες της...
Παρολα ειχε ανοιχτει ενα νημα στο τελος της χρονια που μας περασε το οποιο λεγοταν top 3...
Σε αυτο το νημα ειπα την γνωμη βαζοντας μεσα την @Γιολάντα Magic (διοτι πολυ απλα ηταν απο τις top γνωριμιες που εκανα μεσα στο 2022)
Να σε ξεθεωσει ναι το καταλαβαινω, το εχω ζησει απο πρωτο χερι (αν πει καποιος οτι εκανε σεξ μαζι της και την εβγαλε off απλα κακως λεει ψεματα)Και εμένα από της τοπ γνωριμίες είναι άσχετα ότι με νευριάζει καμία φορά...
Μόνο η άντρες έχουν αυτή την δυνατότητα...στο πρώτο..Να σε ξεθεωσει ναι το καταλαβαινω, το εχω ζησει απο πρωτο χερι (αν πει καποιος οτι εκανε σεξ μαζι της και την εβγαλε off απλα κακως λεει ψεματα)
Αυτο με το νευριασμα δεν το καταλαβαινω.. Τελος παντων, γυναικες τι να πεις
" καμια φορα "Και εμένα από της τοπ γνωριμίες είναι άσχετα ότι με νευριάζει καμία φορά...
Η αναφορα στο σεξ εγινε για εμας τους αντρες προφανωςΜόνο η άντρες έχουν αυτή την δυνατότητα...στο πρώτο..
Ταιριάζετε πολύ..." καμια φορα "
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ και μένα φως μου !
Γενικα εχουν ιδιο λεγην :Ταιριάζετε πολύ...
Καλή χρονιά με υγεία.Η αναφορα στο σεξ εγινε για εμας τους αντρες προφανως
Και οχι για το τι κανετε μεταξυ σας
Πάει το επίδομα θέρμανσης....Καλησπερα και από εμένα και επίσημα
Ξεκιναω μόνο τριο σήμερα κανένας δεν θα με πάρει alone, δεν πειράζει έχει βαλει κρύο επομένως καταλαβαίνεται....
Αντικειμενικα μιλωντας για εσενα θα πω μονο οτι μου βγηκε πολυ ευκολα να σε βαλω στο top 3Καλή χρονιά με υγεία.
Ευχαριστώ που με έβαλες στις τοπ.συνατηαεις του 2022
Και εγώ θα ήθελα να βάλω καμία 50αρια γαμησια αλλά δεν θυμάμαι όλων τα ονόματα
Το τελευταίο είναι το γενικό συμπέρασμα.ΣυμφωνωΓενικα εχουν ιδιο λεγην :
1)Στην εισαγωγη του λογου
2)Στην λεπτομερη συζητηση με επιχειρηματα
3) Και στην καταληξη-επιλογο της συζητησης
Σε καποια σημεια υπερεχει λιγο περισσοτερο η Σοφια και σε καποια αλλα λιγο περισσοτερο η Γιολαντα αλλα γενικα ισχυει στην περιπτωση τους το "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" !!
Ξέχασα να κάνω αίτηση πέρασε η προθεσμία λέω δεν πειράζει θα κάνω παρτουζες γιαυτό τις έβαλα τσάμπα....Πάει το επίδομα θέρμανσης....