Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.558
- Πόντοι
- 4.496
Θα κανετε και duo λογικα?Ε ναι ποια άλλη θα το κάνει;;
Θα κανετε και duo λογικα?Ε ναι ποια άλλη θα το κάνει;;
Δώσε μαθήματαΕ ναι ποια άλλη θα το κάνει;;
Το προβλημα με την Κλεοπάτρα είναι ότι γράφει 25χρονων. Αν σκεφτείς ότι όσες γράφουν 20,21 ειναι 25,26 τοτε η Κλεοπάτρα ποσο πραγματικά είναι ;;;;;;
Το προβλημα με την Κλεοπάτρα είναι ότι γράφει 25χρονων. Αν σκεφτείς ότι όσες γράφουν 20,21 ειναι 25,26 τοτε η Κλεοπάτρα ποσο πραγματικά είναι ;;;;;;
Έχει αλλάξει και 2-3 φορές αφεντικό βέβαια!!!Σωστό αδελφέ. Ελληνίδες, καθαρές και ορεξάτες για δουλειά κάποτε. Μέρα τον κοβιντ υπάρχει μια πλήρη αδιαφορία έχω να πω εγώ.
Όπως και να έχει, taylor-κορινα-κλεοπατρα-Βανέσσα δεν θα ξαναδούμε σε αυτό το γραφείο.Έχει αλλάξει και 2-3 φορές αφεντικό βέβαια!!!
Ποια ρέστα σου ζήτησα; Σε ξανά ρωτώ: 9 πρόσωπο και 10 σώμα είναι η κοπέλα; Αν ναι τότε είδες τοπ μόντελ, σωστά;Εγραψα μια κριτικη για την Μαρινα (οπου οκ η συγκεκριμενη υπηρξε για μενα απλα μια τιμια επιλογη) και ο συναγωνιστης @linear θυμωσε και μου ζητησε και τα ρεστα (απαντησα στο σχολιο που μου εκανε το οποιο περιμενω να δημοσιευθει) !!
Παιδια οκ καταλαβαινω να μην σας αρεσει καποια (αν οντως την εχετε δει)
Και εγω εχω διαφωνησει πολλες φορες με τα γραφομενα καποιων και για κοπελες του magic (δεν εχω γραψει και τις καλυτερες κριτικες για τις συγκεκριμενες) και γενικα για διαφορες κοπελες του χωρου (τοσο σε θετικες οσο και αρνητικες κριτικες) αλλα δεν εχω πει κατι ουτε εκανα καποια μανουρα..αλλα αυτο το επειδη περασα/δεν περασα καλα , μου αρεσει/δεν μου αρεσει εμενα καποια και πρεπει να επιβαλλω για τον λογο αυτο την δικη μου γνωμη ντε και καλα.. οκ no comment
Θα πω μονο οτι αν εχετε συναντησει οντως την οποιαδηποτε απλα γραψτε μια κριτικη (καλη η κακη) αναλογα με τις εμπειριες σας και τα γουστα σας.. Μην προσπαθειτε ομως να επιβαλεται ντε και καλα την γνωμη σας σε οποιον δεν συμμεριζεται τις δικες σας αποψεις διοτι αυτο τουλαχιστον λεγεται εμμονη (να το πω ευγενικα)
Ευχομαι Καλη Χρονια σε ολους!!
Η απαντηση ειναι στην κριτικη μου..Ποια ρέστα σου ζήτησα; Σε ξανά ρωτώ: 9 πρόσωπο και 10 σώμα είναι η κοπέλα; Αν ναι τότε είδες τοπ μόντελ, σωστά;
Δεν προσπαθώ να επιβάλω κάτι φίλε. Αλλά κάποιες κριτικές σου όπου έχεις βάλει 8άρια και 9άρια, διαφωνώ 150%. Υπάρχει το υποκειμενικό αλλά και το αντικειμενικό. Αντικειμενικά 10άρι σώμα σημαίνει το τέλειο σώμα, μοντέλο δηλαδή.Η απαντηση ειναι στην κριτικη μου..
Ναι εβαλα 9 προσωπο γιατι την θεωρω κουκλα..
Την θεωρεις ασχημη ?
Μαγκια σου εμενα μου αρεσει
Το σωμα της απλα ειναι ομορφο, αδυνατη ειναι, τιποτα πλαστικο δεν εχει, αψεγαδιαστη γενικα ειναι, ενα ταττου (μικρο εχει)
Εμενα γενικα σαν γυναικα μου αρεσει εμφανησιακα..
Εσενα (αν την ειδες) δεν σου αρεσει, σεβαστο
Γιατι πρεπει να μου επιβαλεις την γνωμη σου? Γιατι να προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο?
Να σε καλα φιλε
Εξαρταται πως το εννοεις το τελειο σωμα...Δεν προσπαθώ να επιβάλω κάτι φίλε. Αλλά κάποιες κριτικές σου όπου έχεις βάλει 8άρια και 9άρια, διαφωνώ 150%. Υπάρχει το υποκειμενικό αλλά και το αντικειμενικό. Αντικειμενικά 10άρι σώμα σημαίνει το τέλειο σώμα, μοντέλο δηλαδή.
προσεξε μη μπεις και εσυ ιγνορ λιστ.Δεν προσπαθώ να επιβάλω κάτι φίλε. Αλλά κάποιες κριτικές σου όπου έχεις βάλει 8άρια και 9άρια, διαφωνώ 150%. Υπάρχει το υποκειμενικό αλλά και το αντικειμενικό. Αντικειμενικά 10άρι σώμα σημαίνει το τέλειο σώμα, μοντέλο δηλαδή.
Taylor-βενεσσα=ιδιο προσωποΌπως και να έχει, taylor-κορινα-κλεοπατρα-Βανέσσα δεν θα ξαναδούμε σε αυτό το γραφείο.
Η Τειλορ παλαιοτερα λεγοταν Vanessa αλλα πλεον το ονομα αυτο εχει κατοχηρωθει στην εξης κοπελα @Βανέσα Magic και καποιοι μπορει να το μπερδευουνTaylor-βενεσσα=ιδιο προσωπο
Το ξερω....τοτε ηταν η καλυτερη απο ολες εκανε τις καλυτερες πιπες η παλια βενεσσα!!!Η Τειλορ παλαιοτερα λεγοταν Vanessa αλλα πλεον το ονομα αυτο εχει κατοχηρωθει στην εξης κοπελα @Βανέσα Magic και καποιοι μπορει να το μπερδευουν
Αντικειμενικα υπαρχουν η Σοφια και η Γιολαντα που ειναι στο ιδιο level , οπως επισης και η Στελλα (κατ'εμε) η οποια ειναι απλα μια σκαλα ποιο κατωΤο ξερω....τοτε ηταν η καλυτερη απο ολες εκανε τις καλυτερες πιπες η παλια βενεσσα!!!
Ποιο ίδιο λεβελ ρε τυπε;Αντικειμενικα υπαρχουν η Σοφια και η Γιολαντα που ειναι στο ιδιο level , οπως επισης και η Στελλα (κατ'εμε) η οποια ειναι απλα μια σκαλα ποιο κατω
Παρολα αυτα τοσο η Τειλορ οσο η Μονικα και η Φραντζεσκα υπηρξαν απιστευτες.. Λειπουν
Αξεχαστες στιγμες και με τις τρεις!!!
Ετσι!!!Ποιο ίδιο λεβελ ρε τυπε;
Τα διπλά κιλά της έχουν και άλλα μισά χρόνια στην πλάτη τους
Έλεος δηλαδή
Ποιο ίδιο λεβελ ρε τυπε;
Τα διπλά κιλά της έχουν και άλλα μισά χρόνια στην πλάτη τους
Έλεος δηλαδή